image description

  Laura rukte na drie dagen op Atalanta haar pruikje van het hoofd. Ze droeg het al dertig jaar dag en nacht. "Ik ben goed, precies zoals ik ben!", zei ze ademloos en sprong  in diepe vreugde door de yogazaal.

NU BEN JIJ AAN DE BEURT!

Geef jezelf of een ander NU een groot cadeau voor 2019!  Kom in balans van 26 mei-1 juni, 23-29 juli, 21-27 juli, 15-21 september en 13-19 oktober 2019 

 

 

GENOEG IS GENOEG

Word je geregeld moe en gefrustreerd van al dat moeten? Voel je stress, schuldgevoel, lusteloosheid, burn-out of een lekkere mix  daarvan? WIL JE RUST? Heb je genoeg van je perfectionisme, pleasegedrag, onzekerheid en eenzaamheid? Wil je lekker kunnen slapen? Wil je je hoofd kunnen "uitzetten", erkenning en zelfvertrouwen? Join the club.. WAT HOUD JE TEGEN? DAT JE HET NIET WAARD BENT? HIHI. Bel me dan, als je durft...

Heb je echt zin in een spannende en ontspannende vakantie in de zon met nieuwe inzichten, leuke excursies, lekker vegetarisch eten, lachen en verbondenheid en een gratis facelift? Dan zul je even je ideeen over je onmisbaarheid thuis en op het werk en over de schandaligheid van tijd en geld aan jezelf besteden moeten loslaten

 

Bergen Site Kopie

We ontvangen slechts acht gasten en iedereen heeft een eigen kamer(tje) met badkamer. Kleinschaligheid, exclusiviteit en persoonlijke aandacht. De prijs van je verblijf op Atalanta is all-inclusive ( behalve de therapieen)

Voel je vrij contact op te nemen als je meer informatie wilt of meld je direct aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje met yoga, mindfulness, meditatie, coaching, rust, vrijheid en plezier.

Fijne afwisseling van training en ontspanning

Als je je herkent in een of meer van de vragen, dan is  deze yoga, meditatie, mindfulness en coaching  vakantie in Spanje  iets voor jou. Je krijgt "gereedschap" om te leren 064omgaan met je uitdagingen, je innerlijke rust te vinden en (weer) vriendjes met jezelf te worden. Dru yoga en Dru meditatie zijn ontspannend en niet lastig. In de workshop leer je dat het niet "eng" is naar jezelf te kijken maar boeiend, leerzaam en zelfs heel grappig en vermakelijk! Je zult grote ontdekkingen doen over jezelf en je leven.

 

Een week bij ons is een unieke combinatie van ontspanning en werken aan jezelf.

De Mindfulness Dru Yoga is geschikt voor iedereen, jong en oud, ervaren en beginner, soepel of stijf. 

 

Jij bent uniek. Atalanta is dat ook.  Wil je de tien redenen weten waarom? Klik hier

Ben jij die ene persoon
die voor de halve prijs mag komen?

Wat kun je van Atalanta verwachten?

I Een ontspannende vakantie

 • Mindfulness Dru yoga en meditatie. Elke dag wel twee uur!
 • Tijd en ruimte voor jezelf aan het zwembad, in de patio, in de enorme tuin van zesduizend vierkante meter, in je eigen kamer 
 • Heerlijk vegetarisch eten van onze prive kok op het buitenterras waar honderden planten staan
 • Excursies naar zee, bergen en misschien een leuk Spaans stadje
 • Fijne verrassingen, altijd wat lekkers op de bar en gratis gebruik van de Slender You tafels
 • De hele dag een ontspannen gevoel door de zon, de schone lucht, de bewuste ademhaling en de bewuste relaxaties die je leert. 

   4 Strand Site            

II Werken aan jezelf naar je droomresultaat

Eagle

 • Je krijgt nieuwe inzichten, wordt blijer en vrijer omdat je de breinblubber en ruis in je hoofd opruimt. Je zult verbaasd zijn dat RUST in je hoofd niet zo moeilijk is als je nu denkt.
 • Je ontdekt je passies en leert dat je nee kunt zeggen zonder schuldgevoel.
 • Je wordt je bewust van je gedachten, emoties en daden. Wedden dat je hard gaat lachen als je  ze bewust wordt? Alsof je je eigen coach bent ga je vervolgens nieuwe keuzes maken.
 • Je leert onder je gedachten en emoties te gaan in meditatie en je diepere, echte Zelf te ontdekken, degeen die je echt bent.
 • Je krijgt nieuwe energie,voelt je blij, vrij en niet meer eeuwig schuldig. Je hebt het gevoel dat je je leven weer aankunt.
 • Je beseft dat het vooral je gedachten zijn die je pijn bezorgen. je beseft dat jij de baas bent over je gedachten en dat je ze dus kunt veranderen.
 • Je gaat jezelf accepteren, precies zoals je bent en leert je grenzen te stellen. Zonder je in alle bochten te blijven wringen.

         Kortom: je komt in je kracht en vindt de vreugde in jezelf.

         Je wordt een adelaar!

Als je alleen wilt ontspannen en de rest van de dag vrij wilt zijn, is Atalanta niet geschikt voor jou.

Rondleiding door Atalanta

 

ONTDEK WIE JE WERKELIJK BENT EN WAT JE WERKELIJK WILT!

Een spannende week vakantie en retraite, waarin je uit je comfortzone komt, de vreugde en kracht in jezelf gaat vinden en jezelf gaat accepteren, precies zoals je bent. Maar ook een ontspannende vakantie week zoals je die misschien nog niet eerder hebt meegemaakt.

Grenzen verleggen, maar ook geen geratel meer in je hoofd, yoga, coaching, mindfulness, een eigen kamer met badkamer, zwembad, grote tuin, massagetafels, rust, lekker eten, ontspanning, excursies naar zee en bergen, genieten en veel lachen. En vergeet de exclusiviteit en kleinschaligheid niet! Maximaal acht mensen die allemaal het zelfde willen: in hun kracht komen en een gelukkig en bewust leven leiden. Uniek.

PS  WIL JE ME HELPEN door feedback te geven op mijn website? Is het me gelukt mijn liefde en passie op jou over te brengen? Heb je het gevoel dat je makkelijk bij alle informatie kunt die je zoekt? Heb je ideeen voor verbetering? Als je me een mailtje wilt sturen naar jeslarive@gmail.com met op-en aanmerkingen en suggesties dan ben ik je eeuwig dankbaar! Dan stuur ik je meteen een fijne geleide meditatie op video. Gratis natuurlijk.                                 

 

 

 

 

Jessica Larive

Jes 17 Site

Ik ben jullie gastvrouw en docent. Voor het vijftiende jaar ontvang en begeleid ik met passie honderden gasten in mijn villa aan de Spaanse Costa Blanca. maar per week niet meer dan acht, zodat iedereen aan bod komt.

Met schade en schande heb ik geleerd dat het geluk niet buiten je ligt, niet achter je ligt en niet voor je ligt. HET GELUK LIGT IN JE! 

Veel van onze gasten geloofden daar geen snars van. "Zal wel", zeiden ze, " maar zonder goede relatie, mooie baan, lieve kinderen en goede gezondheid lukt me dat niet. Ik heb nu veel te veel problemen die ik eerst moet oplossen." Dat klinkt heel aannemelijk, maar hoelang wil je wachten tot alles precies is zoals je wilt? Tot Sint Juttemis. Er is altijd wel wat mis.

Je kunt NU in vrede komen, ook als de omstandigheden verre van ideaal zijn. Kijk maar in het gastenboek, waarin alle gasten na een week op Atalanta hun ervaringen opschrijven. Je zult versteld staan hoeveel kracht, liefde en wijsheid je in je hebt en hoe je leven verandert als je dat in je ontdekt. 

En daarvoor hoef je echt niet de hele dag braaf in een wit pak in lotus op een matje te zitten of je benen in je nek te leggen.

Nu voel ik me blij en niet meer eenzaam. En het verbijsterende is dat al die zaken waar ik me vroeger als Europarlementariër zo druk over maakte,- werk, spullen, geld, status, waardering, relaties-, nu veel beter lopen of me geen klap meer interesseren.

Dat gun ik jou ook zo graag! Daarom heb ik Atalanta opgericht en geef ik met passie de yoga, coaching, mindfulness en meditatie.

Voel je vrij contact met me op te nemen als je meer informatie wilt of meld je direct aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje met yoga, mindfulness, meditatie, coaching, rust, vrijheid en plezier.

  

 

 

 

 

Wil je een gratis video met tips ontvangen om niet langer met je verleden rond te zeulen?

 

 

Laat je me weten of de video je goed heeft gedaan? Als je wilt, dan stuur ik je daarna nog een geleide meditatie.

Beoordelingen door de honderen gasten gedurende 13 jaar

 • Waardering: 9,8
 • Bewijs: Zie de honderden commentaren  sinds 2005 in het gastenboek
 • 99% beveelt Atalanta aan! Zeker 30% komt een, twee of zelfs drie keer terug.

Velen zeggen in het Gastenboek dat ze "zich als in een warm bad voelden". Als jij het aantal gasten weet dat dat opschreef, krijg je 50 euro korting bij je boeking!

Een cadeau voor jezelf of een dierbare? Boek een Dru yoga, meditatie, coaching en mindfulness vakantie in Spanje!

Arie Boomsma en Jessica Larive - De wandelingArie Boomsma bezocht Jessica ook op Atalantacenter. Een mooi verslag en een blik op Atalanta in de prachtige omgeving van de Costa Blanca.

Wandel mee door Jessica's leven met Jessica en Arie in het tv-programma 'De Wandeling':

 

http://www.npo.nl/de-wandeling/14-06-2015/KN_1671374

Wat is mindfulness nou eigenlijk?

Een modewoord? Een nieuwe hype? Iets nieuws dat die therapeuten weer verzonnen hebben om klantjes te trekken?

Nee, Mindfulness is zo oud als de wereld. Simpel gezegd is het je bewustzijn naar het NU brengen. Je lichaam en je geest op dezelfde plek houden. Het NU zien als de enige tijd die er is en niet als een opstapje naar de toekomst. Alleen maar belangrijk vinden en je aandacht richten op wat NU gebeurt, wat je NU doet en in welk gezelschap je NU bent. Met aandacht en plezier bezig zijn, zonder dat je speciaal op het resultaat gericht bent. Je bent in het NU als wat je doet niet in de eerste plaats is om een doel te bereiken als geld, succes, prestige, aardig of knap worden gevonden, maar op zichzelf voldoening geeft. We gaan tijdens de week flink werken aan onze capaciteit om mindful te leven. Wedden dat het hier in Spanje lukt?

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tuin Yoga          Groep                                               Mei 2007 032                             

 

 

 

 

 Hpim6168 KopieImg 0182Dsc 0182

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vinden onze gasten van Atalanta

Deze alternatieve Kerst is voor mij een onvergetelijke spirituele ervaring geworden. Ik dank jullie met heel mijn hart daarvoor.
Janna uit Utrecht.
Jessica, je hebt ons geleerd om los te laten, maar deze week houd ik vast!.
Manja uit Hillegom
Wat ik helemaal het einde vond, was de ontdekking dat ik net zo veel lol-zelfs meer- heb gehad zonder een slok alcohol.
Marjolein uit Amsterdam
Na vele omzwervingen kwam ik er onder jouw leiding niet onderuit: de reis naar binnen, en ik vond ...liefde!. Door de afwisseling in theorie, yoga en meditatie is de kern geraakt.  Na jouw veilige haven Atalanta nu weer van binnen naar buiten, ik neem je mee in mijn hart.
Annette uit Rotterdam
Ik ga wat jij mij geleerd hebt, toepassen in mijn leven.De lieve woorden die jij zegt hebben indruk op mij gemaakt.
Ria uit Nieuwerkerk
Heerlijke rustmomenten gevonden alsook handvatten om deze vaak in de toekomst te nemen. Heerlijke omgeving vol bijzonder mooie verrassingen. Prachtige inzichten gekregen.
Joost uit Hulst
Met dank voor alle warmte, liefde en genegenheid die ik van jullie de hele week lang heb mogen ontvangen. Ik heb genoten.
Jan uit Roosendaal
Dank je wel voor een geweldige week! Jessica's enthousiasme, openheid, wijsheid en liefde heeft me nieuwe inzichten gegeven en ik heb veel geleerd over mezelf. Voorlopig kan ik daarmee vooruit.
El uit Rotterdam
Ik heb gevonden wat ik zocht en nog véél meer, ik ben deze week bij mezelf gekomen, mijn energie is weer gaan stromen, ik voel me fijn, ook aan de personal coaching heb ik heel veel gehad.
Marina uit Deventer
De yoga en meditatie vond ik een heel mooie ervaring omdat ik meer bij mezelf kwam en mijn hart kon openen.
Monique uit Utrecht
Lees meer verhalen en ervaringen!
wil jij de kwaliteit
van je leven verbeteren
en meer uit je leven halen?
 • Plus
 • Happinez
 • Tijdschrift voor Yoga
 • Sante magazine
 • Yoga Magazine
 • Trouw
 • AD