image description

  Gast Laura rukte na drie dagen op Atalanta haar pruikje van haar hoofd. Ze droeg het al dertig jaar dag en nacht. "Ik ben goed, precies zoals ik ben!", zei ze ademloos en sprong  in diepe vreugde door de yogazaal.

Ontdek wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt!

Geef jezelf NU een groot cadeau voor 2019!  Kom in balans van 26 mei-1 juni, 23-29 juli, 21-27 juli, 15-21 september en 13-19 oktober 2019 

 

Lukt het maar niet je leven op orde te krijgen?

Kost het je wel heel veel inspanning om al die ballen in de lucht te houden? Leidt dit tot stress, schuldgevoel, lusteloosheid en zelfs tot een burn-out en zoek je RUST? Heb je genoeg van je perfectionisme en eenzaamheid? Wil je lekker kunnen slapen?Bergen Site Kopie

 • Wil je eens een weekje een lekkere time out voor jezelf, je energie en levensvreugde terug krijgen en heerlijk verwend worden?                 
 • Wil je "je hoofd kunnen uitzetten" in plaats van dat eeuwige geratel en gepieker over (oud) verdriet en problemen?
 • Voel je je onzeker over jezelf, ben je bang voor afwijzing en wil je eigenliefde en zelfvertrouwen?
 • Wil je ontdekken wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt?
 • Aarzel je om zoveel tijd, geld en energie aan jezelf te besteden en vind je jezelf dat niet waard? Denk je dat je thuis onmisbaar bent? Bel me of schrijf me dan een mailtje om daarover samen te brainstormen

We ontvangen slechts acht gasten en iedereen heeft een eigen kamer met badkamer. Kleinschaligheid, exclusiviteit en persoonlijke aandacht. De prijs van je verblijf op Atalanta is all-inclusive ( behalve de therapieen)

Fijne afwisseling van training en ontspanning

Als je je herkent in een of meer van de vragen, dan is  deze yoga, meditatie, mindfulness en coaching  vakantie in Spanje  iets voor jou. Je krijgt "gereedschap" om te leren 064omgaan met je uitdagingen, je innerlijke rust te vinden en (weer) vriendjes met jezelf te worden. Dru yoga en Dru meditatie zijn ontspannend en niet lastig. In de workshop leer je dat het niet "eng" is naar jezelf te kijken maar boeiend, leerzaam en zelfs heel grappig en vermakelijk! Je zult grote ontdekkingen doen over jezelf en je leven.

Maar je krijgt ook een heerlijke ontspannende vakantie met leuke excursies en heerlijke vegetarische maaltijden op het buitenterras. En een gratis facelift...

Een week bij ons is een unieke combinatie van ontspanning en werken aan jezelf.

De Mindfulness Dru Yoga is geschikt voor iedereen, jong en oud, ervaren en beginner, soepel of stijf. 

 

Jij bent uniek. Atalanta is dat ook.  Wil je de tien redenen weten waarom? Klik hier

Ben jij die ene persoon
die voor de halve prijs mag komen?

Wat kun je van Atalanta verwachten?

I Een ontspannende vakantie

 • Mindfulness Dru yoga en meditatie. Elke dag wel twee uur!
 • Tijd en ruimte voor jezelf aan het zwembad, in de patio, in de enorme tuin, in je eigen kamer 
 • Heerlijk vegetarisch eten van onze prive kok op het buitenterras waar honderden planten staan. De zee is helaas verborgen achter hoge bomen, maar de bergen kijken vriendelijk op ons neer.
 • Leuke excursies naar zee, bergen en misschien een leuk Spaans stadje
 • Fijne verrassingen, altijd wat lekkers op de bar en gratis gebruik van de Slender You tafels
 • De hele dag een ontspannen gevoel door de zon, de schone lucht en de bewuste ademhaling en door de bewuste relaxaties die je leert. 

   4 Strand Site            

II Werken aan jezelf naar je droomresultaat

Eagle

 • Je krijgt nieuwe inzichten, wordt blijer en vrijer omdat je de breinblubber en ruis in je hoofd opruimt. Je zult verbaasd zijn dat RUST in je hoof niet zo moeilijk is als je nu denkt.
 • Je ontdekt je passies en leert dat je nee kunt zeggen zonder schuldgevoel.
 • Je wordt je bewust van je gedachten, emoties en daden. Vaak ga je dan lachen en gaat, alsof je je eigen coach bent, nieuwe keuzes maken.
 • Je leert onder je gedachten en emoties te gaan in meditatie en je diepere, echte Zelf te ontdekken, degeen die je echt bent.
 • Je krijgt nieuwe energie,voelt je blij, vrij en niet meer eeuwig schuldig. Je hebt het gevoel dat je je leven weer aankunt.
 • Je beseft dat het vooral je gedachten zijn die je pijn bezorgen. je beseft dat jij de baas bent over je gedachten en dat je ze dus kunt veranderen. En dan word je een adelaar!
 • Je gaat jezelf accepteren, precies zoals je bent en leert je grenzen te stellen. Zonder je in alle bochten te blijven wringen.

         Kortom: je komt in de coaching in je kracht en vindt de vreugde in jezelf terug.

         Je wordt een adelaar!

Als je alleen wilt ontspannen en de rest van de dag vrij wilt zijn, is Atalanta niet geschikt voor jou.

Rondleiding door Atalanta

 

 

 

 

ONDER DE SPAANSE ZON 

Een spannende week vakantie en retraite, waarin je uit je comfortzone komt, de vreugde en kracht in jezelf gaat vinden en jezelf gaat accepteren, precies zoals je bent. Maar ook een ontspannende vakantie week zoals je die misschien nog niet eerder hebt meegemaakt.

Grenzen verleggen, maar ook geen geratel meer in je hoofd, een eigen kamer met badkamer, zwembad, grote tuin, massagetafels, rust, lekker eten, ontspanning, excursies naar zee en bergen, genieten en veel lachen. En vergeet de exclusiviteit en kleinschaligheid niet! Maximaal acht mensen die allemaal het zelfde willen: in hun kracht komen en een gelukkig en bewust leven leiden. Uniek.

PS Wil je me helpen?

 

 

 

Jessica Larive

20141031 145601 2Ik ben jullie gastvrouw en docent. Sinds veertien jaar ontvang en begeleid ik met passie honderden gasten in mijn villa aan de Spaanse Costa Blanca.

Met schade en schande heb ik geleerd dat het geluk niet buiten je ligt, niet achter je ligt en niet voor je ligt. HET GELUK LIGT IN JE! 

Veel van onze gasten geloofden daar geen snars van. "Zal wel", zeiden ze, " maar zonder goede relatie, mooie baan, lieve kinderen en goede gezondheid lukt me dat niet. Ik heb nu veel te veel problemen die ik eerst moet oplossen." Dat klinkt heel aannemelijk, maar hoelang wil je wachten tot alles precies is zoals je wilt? Tot Sint Juttemis.

Je kunt NU in vrede komen, ook als de omstandigheden verre van ideaal zijn. Kijk maar in het gastenboek,waarin alle gasten na een week op Atalanta hun ervaringen opschrijven. Je zult versteld staan hoeveel kracht, liefde en wijsheid je in je hebt en hoe je leven verandert als je dat in je ontdekt. 

En daarvoor hoef je echt niet de hele dag braaf in een wit pak in lotus op een matje te zitten of je benen in je nek te leggen.

Nu voel ik me blij en niet meer eenzaam. En het verbijsterende is dat al die zaken waar ik me vroeger als Europarlementariër zo druk over maakte,- werk, spullen, geld, status, waardering, relaties-, nu veel beter lopen of me geen klap meer interesseren.

Dat gun ik jou ook zo graag! Daarom heb ik Atalanta opgericht en geef ik met passie de yoga, coaching, mindfulness en meditatie.

  

 

 

 

 

Wil je een gratis video met tips ontvangen om niet langer met je verleden rond te zeulen?

 

 

Laat je me weten of de video je goed heeft gedaan? Als je wilt, dan stuur ik je daarna nog een geleide meditatie.

Beoordelingen door de honderen gasten gedurende 13 jaar

 • Waardering: 9,8
 • Bewijs: Zie de honderden commentaren  sinds 2005 in het gastenboek
 • 99% beveelt Atalanta aan! Zeker 30% komt een, twee of zelfs drie keer terug.

Velen zeggen in het Gastenboek dat ze "zich als in een warm bad voelden". Als jij het aantal gasten weet dat dat opschreef, krijg je 50 euro korting bij je boeking!

Een cadeau voor jezelf of een dierbare? Boek een Dru yoga, meditatie, coaching en mindfulness vakantie in Spanje!

Arie Boomsma en Jessica Larive - De wandelingArie Boomsma bezocht Jessica ook in Atalantacenter. Een mooi verslag en een blik op Atalanta in de prachtige omgeving van de Costa Blanca.

Wandel mee door Jessica's leven met Jessica en Arie in het tv-programma 'De Wandeling':

 

http://www.npo.nl/de-wandeling/14-06-2015/KN_1671374

Een spannende week vakantie en retraite, waarin je uit je comfortzone komt, de vreugde en kracht in jezelf gaat vinden en jezelf gaat accepteren, precies zoals je bent. Maar ook een ontspannende vakantie week zoals je die misschien nog niet eerder hebt meegemaakt.

Grenzen verleggen, maar ook geen geratel meer in je hoofd, een eigen kamer met badkamer, zwembad, grote tuin, massagetafels, rust, lekker eten, ontspanning, excursies naar zee en bergen, genieten en veel lachen. En vergeet de exclusiviteit en kleinschaligheid niet! Maximaal acht mensen die allemaal het zelfde willen: in hun kracht komen en een gelukkig en bewust leven leiden. Uniek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tuin Yoga                                                 Mei 2007 032                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vinden onze gasten van Atalanta

Nog nooit zoveel lieve, aardige en vooral ook vakkundige vrouwen bij elkaar gezien.
Cisca uit Tiel
Een geweldig programma waarin je alle kanten belicht en ons op verschillende plekken hebt gebracht. Een accommodatie waar zelfs een kritisch type als ik niets kan ontdekken wat verbetering zou vragen. Het is Compleet!.
Adelheid uit Leidschendam
Returning to Atalanta after ten months was like coming home. I have learnt this week 'to face my fears'. To be able to do this together with the other members of the group and to feel their love, wamth and compassion, was something which i will take home with me and cherish. We all have a choice in life: live in the past or take life as it comes, live in the here and now.
Hayley uit Lisserbroek
Lekker bijgeslapen, ontspannen en in de cursus weer herinnerd aan al die dingen die ik in de waan van de dag vaak vergeet.
Hannie uit Utrecht
Het was een week vol lichtheid en plezier. Ik kwam om mijn hoofd leeg te maken en ik kreeg zoveel meer.
Lucelle uit Wierden
Ongelooflijk knap om deze materie zo helder met praktijkvoorbeelden uit te leggen. Wow, het voelt alsof ik de hele week in een warm bad heb gelegen. Vandaag ben ik er uitgestapt, heb me afdroogd en met nog wat water achter de oren ga ik de mooie reis met vertrouwen voortzetten.
Emiel uit Arnhem
Ik draag rust in mijzelf /ik draag in mijzelf /de krachten die mij sterken/ik wil mij vervullen/met de warmte van deze krachten/ ik wil mij doordringen/met de macht van mijn wil/ en voelen wil ik/ hoe rust uitstroomt/door mijn gehele zijn/wanneer ik mij versterk/door de macht van mijn streven/om de rust als kracht/ in mijzelf te vinden.
Carola uit Heerlen
Ik kon deze week even mijn zorgen loslaten en heb diverse handvaten aangereikt gekregen om hiermee thuis aan de slag te gaan.
Hanneke uit Vleuten
Mijn aversie tegen een groep is omgeslagen in dankbaarheid naar deze groep mensen, het heeft mij gesterkt. Door de ruimte te krijgen om zelf te bepalen, als je een rustpunt nodig had, die ook te pakken, kwam ik door de weerstand. Jessica, dank voor het herhalen van ' mijn eigen verantwoordelijkheid voor de wijze waarop ik wil leven. Kan ik mij mooi niet verschuilen achter werk, druk, druk....
Coba uit Meppel
Ik stond er sceptisch tegenover, zoiets zweverigs. Ik ben blij dat ik heb doorgezet. Ik ben mijzelf tegengekomen. Ik wist niet dat ik zo intensief kon mediteren. Het gaf mij rust en zekerheid. Voor het eerst sinds jaren heb ik een week gehad dat ik niet duizelig was. Ik ben hier nog lang niet klaar mee. Ik zal in mijn komende leven de ‘gereedschappen’ die mij zijn aangeboden gaan gebruiken.
Frits uit Hoorn
Lees meer verhalen en ervaringen!
wil jij de kwaliteit
van je leven verbeteren
en meer uit je leven halen?
 • Plus
 • Happinez
 • Tijdschrift voor Yoga
 • Sante magazine
 • Yoga Magazine
 • Trouw
 • AD