image description

VAN PIJN NAAR DROOMRESULTAAT

 

 

De 1e 2 dagen op Atalanta was Laura  heel stilletjes, wilde niet zwemmen en hield zich afzijdig. Langzaamaan bloeide ze open, uitte zich meer en werd vrolijker. De 4e dag, tijdens de yoga en mindfulness les sprong ze opeens van haar mat, ging voor ons staan, legde haar handen op haar hoofd en rukte haar goudgele pruikje af. Ze droeg het al 30 jaar, dag en nacht. Ze zwaaide er mee rond als een lasso, terwijl een brede grijns over haar gezicht trok. "Ik ben precies goed, zoals ik ben", riep ze uit  en begon in vreugde door de zaal te springen. Binnen een tel sprongen we allemaal met haar mee. Ik denk niet dat iemand dat moment ooit is vergeten. 

 

 

YOGA, MINDFULNESS, COACHING EN MEDITATIEVAKANTIE EN RETRAITE IN SPANJE

 

NU BEN JIJ AAN DE BEURT!

Geef jezelf (of een dierbare NU een groot cadeau voor 2019! 

Kom in balans van 26 mei-1 juni, 23-29 juli, 21-27 juli, 15-21 september en 13-19 oktober 2019.

Heb je zin in een spannende en ontspannende vakantie in de zon met nieuwe inzichten, leuke excursies, lekker vegetarisch eten, lachen en verbondenheid en een gratis facelift? 

De prijs allin voor je verblijf op Atalanta,  in je eigen kamer met badkamer is 1245 euro voor een kleine kamer, 1290 euro voor een grotere. We ontvangen slechts 8 gasten. Kleinschaligheid, exclusiviteit en persoonlijke aandacht maken ons centrum uniek. 

 

 

 

GENOEG IS GENOEG

 • Word je je moe en gefrustreerd van al dat moeten? WIL JE VRIJ ZIJN?
 • Voel je stress, schuldgevoel, lusteloosheid, burn-out of een lekkere mix  daarvan? WIL JE RUST?
 • Heb je genoeg van je perfectionisme, pleasegedrag, onzekerheid en eenzaamheid? Wil je lekker kunnen slapen? Wil je je hoofd kunnen "uitzetten"? WIL JE JEZELF EN JE OMSTANDIGHEDEN ACCEPTEREN ZOALS JE BENT/ ZE ZIJN?...

 

WAT HOUD JE TEGEN? DAT JE HET NIET WAARD BENT? HIHI. Bel me dan, als je durft

Ook zul je even je ideeen over je onmisbaarheid thuis en op het werk en over de schandaligheid van tijd en geld aan jezelf besteden (omdat je denkt dat jij dat niet waard bent?) moeten loslaten!

 

Jij bent uniek. Atalanta is dat ook.  Wil je de tien redenen weten waarom? Klik hier

 

 

 

Fijne afwisseling van training en ontspanning

 • Als je je herkent in een of meer van de vragen, dan is  deze yoga, meditatie, mindfulness en coaching  vakantie in Spanje  iets voor jou.
 • Je krijgt "gereedschap" om te leren 064omgaan met je uitdagingen, je innerlijke rust te vinden en (weer) vriendjes met jezelf te worden.
 • Dru yoga en Dru meditatie zijn ontspannend en niet lastig.
 • In de workshop "Kom in je kracht" leer je dat het niet "eng" is naar jezelf te kijken maar boeiend, leerzaam en zelfs heel grappig en vermakelijk! Je zult grote ontdekkingen doen over jezelf en je leven.

Een week bij ons is een unieke combinatie van ontspanning en werken aan jezelf.

De Mindfulness Dru Yoga is geschikt voor iedereen, jong en oud, ervaren en beginner, soepel of stijf. 

 

Ben jij die ene persoon
die voor de halve prijs mag komen?

ATALANTA IS UNIEK: ONTSPANNING EN WERKEN AAN JEZELF IN EEN VAKANTIE

I Een ontspannende vakantie

 • Mindfulness Dru yoga en meditatie. Elke dag wel twee uur!
 • Tijd en ruimte voor jezelf aan het zwembad, in de patio, in de enorme tuin van zesduizend vierkante meter, in je eigen kamer 
 • Heerlijk vegetarisch eten van onze prive kok op het buitenterras waar honderden planten staan
 • Excursies naar zee, bergen en misschien een leuk Spaans stadje
 • Fijne verrassingen, altijd wat lekkers op de bar en gratis gebruik van de Slender You tafels
 • De hele dag een ontspannen gevoel door de zon, de schone lucht, de bewuste ademhaling en de bewuste relaxaties die je leert. 

   4 Strand Site            

II Werken aan jezelf naar je droomresultaat

Eagle

 • Je krijgt nieuwe inzichten, wordt blijer en vrijer omdat je de breinblubber en ruis in je hoofd opruimt. Je zult verbaasd zijn dat RUST in je hoofd niet zo moeilijk is als je nu denkt.
 • Je ontdekt je passies en leert dat je nee kunt zeggen zonder schuldgevoel.
 • Je wordt je bewust van je gedachten, emoties en daden. Wedden dat je hard gaat lachen als je  ze bewust wordt? Alsof je je eigen coach bent ga je vervolgens nieuwe keuzes maken.
 • Je leert onder je gedachten en emoties te gaan in meditatie en je diepere, echte Zelf te ontdekken, degeen die je echt bent.
 • Je krijgt nieuwe energie,voelt je blij, vrij en niet meer eeuwig schuldig. Je hebt het gevoel dat je je leven weer aankunt.
 • Je beseft dat het vooral je gedachten zijn die je pijn bezorgen. je beseft dat jij de baas bent over je gedachten en dat je ze dus kunt veranderen.
 • Je gaat jezelf accepteren, precies zoals je bent en leert je grenzen te stellen. Zonder je in alle bochten te blijven wringen.

         Kortom: je komt in je kracht en vindt de vreugde in jezelf.

         Je wordt een adelaar!

Als je alleen wilt ontspannen en de rest van de dag vrij wilt zijn, is Atalanta niet geschikt voor jou.

Rondleiding door Atalanta

 

ONTDEK WIE JE WERKELIJK BENT EN WAT JE WERKELIJK WILT!

Nergens anders vind je de combinatie van privacy in je eigen kamer, elke dag yoga, elke dag intensieve workshops, excursies, een kleine groep van maximaal 8 personen en heerlijk eten van onze prive kok. Laat het me weten als ik ongelijk heb! Dan krijg je 50 euro korting op je verblijf.

Bergen Site Kopie

 • Grenzen verleggen, maar ook geen geratel meer in je hoofd, yoga, coaching, mindfulness, meditatie, eigen kamer met badkamer, zwembad, grote tuin, massagetafels, rust, lekker eten, ontspanning, excursies naar zee en bergen, genieten en veel lachen. En vergeet de exclusiviteit en kleinschaligheid niet! Maximaal acht mensen die allemaal het zelfde willen: in hun kracht komen en een gelukkig en bewust leven leiden. Uniek.

 

PS  WIL JE ME HELPEN door feedback te geven op mijn website? Is het me gelukt mijn liefde en passie op jou over te brengen? Heb je het gevoel dat je makkelijk bij alle informatie kunt die je zoekt? Heb je ideeen voor verbetering? Als je me een mailtje wilt sturen naar jeslarive@gmail.com met op-en aanmerkingen en suggesties dan ben ik je eeuwig dankbaar! Dan stuur ik je meteen een fijne geleide meditatie op video. Gratis natuurlijk. 

 

          

 

 

 

 

Jessica Larive

Jes 17 Site

Ik ben jullie gastvrouw en docent. Voor het vijftiende jaar ontvang en begeleid ik met passie honderden gasten in mijn villa aan de Spaanse Costa Blanca. maar per week niet meer dan acht, zodat iedereen aan bod komt.

Met schade en schande heb ik geleerd dat het geluk niet buiten je ligt, niet achter je ligt en niet voor je ligt. HET GELUK LIGT IN JE! 

Veel van onze gasten geloofden daar geen snars van. "Zal wel", zeiden ze, " maar zonder goede relatie, mooie baan, lieve kinderen en goede gezondheid lukt me dat niet. Ik heb nu veel te veel problemen die ik eerst moet oplossen." Dat klinkt heel aannemelijk, maar hoelang wil je wachten tot alles precies is zoals je wilt? Tot Sint Juttemis. Er is altijd wel wat mis.

Je kunt NU in vrede komen, ook als de omstandigheden verre van ideaal zijn. Kijk maar in het gastenboek, waarin alle gasten na een week op Atalanta hun ervaringen opschrijven. Je zult versteld staan hoeveel kracht, liefde en wijsheid je in je hebt en hoe je leven verandert als je dat in je ontdekt. 

En daarvoor hoef je echt niet de hele dag braaf in een wit pak in lotus op een matje te zitten of je benen in je nek te leggen.

Nu voel ik me blij en niet meer eenzaam. En het verbijsterende is dat al die zaken waar ik me vroeger als Europarlementariër zo druk over maakte,- werk, spullen, geld, status, waardering, relaties-, nu veel beter lopen of me geen klap meer interesseren.

Dat gun ik jou ook zo graag! Daarom heb ik Atalanta opgericht en geef ik met passie de yoga, coaching, mindfulness en meditatie. Lees meer...  

Voel je vrij contact met me op te nemen als je meer informatie wilt of meld je direct aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje met yoga, mindfulness, meditatie, coaching, rust, vrijheid en plezier.

  

 

 

 

 

Wil je een gratis video met tips ontvangen om niet langer met je verleden rond te zeulen?

 

 

Laat je me weten of de video je goed heeft gedaan? Als je wilt, dan stuur ik je daarna nog een geleide meditatie.

Beoordelingen door de honderen gasten gedurende 13 jaar

 • Waardering: 9,8
 • Bewijs: Zie de honderden commentaren  sinds 2005 in het gastenboek
 • 99% beveelt Atalanta aan! Zeker 30% komt een, twee of zelfs drie keer terug.

Velen zeggen in het Gastenboek dat ze "zich als in een warm bad voelden". Als jij het aantal gasten weet dat dat opschreef, krijg je 50 euro korting bij je boeking!

Een cadeau voor jezelf of een dierbare? Boek een Dru yoga, meditatie, coaching en mindfulness vakantie in Spanje!

Arie Boomsma en Jessica Larive - De wandelingArie Boomsma bezocht Jessica ook op Atalantacenter. Een mooi verslag en een blik op Atalanta in de prachtige omgeving van de Costa Blanca.

Wandel mee door Jessica's leven met Jessica en Arie in het tv-programma 'De Wandeling':

 

http://www.npo.nl/de-wandeling/14-06-2015/KN_1671374

Wat is mindfulness nou eigenlijk?

Een modewoord? Een nieuwe hype? Iets nieuws dat die therapeuten weer verzonnen hebben om klantjes te trekken?

Nee, Mindfulness is zo oud als de wereld. Simpel gezegd is het je bewustzijn naar het NU brengen. Je lichaam en je geest op dezelfde plek houden. Het NU zien als de enige tijd die er is en niet als een opstapje naar de toekomst. Alleen maar belangrijk vinden en je aandacht richten op wat NU gebeurt, wat je NU doet en in welk gezelschap je NU bent. Met aandacht en plezier bezig zijn, zonder dat je speciaal op het resultaat gericht bent. Je bent in het NU als wat je doet niet in de eerste plaats is om een doel te bereiken als geld, succes, prestige, aardig of knap worden gevonden, maar op zichzelf voldoening geeft. We gaan tijdens de week flink werken aan onze capaciteit om mindful te leven. Wedden dat het hier in Spanje lukt?

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tuin Yoga          Groep                                               Mei 2007 032                             

 

 

 

 

 Hpim6168 KopieImg 0182Dsc 0182

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vinden onze gasten van Atalanta

Wat voel ik me dankbaar dat ik deze week op deze mooie plek zo veel nieuwe dingen heb mogen ervaren. Vol van liefde en licht en met mooie dierbare herinneringen verlaat ik deze plek,
Rianka uit Delft
Een mooie, bijzondere en inspirerende reis! Ik ben op weg...
Germaine uit Heemstede
Het heeft mij goed gedaan om hier een week te zijn, de yoga oefeningen, alle wijze woorden, de ontmoetingen met de andere mensen, het jezelf kunnen zijn, kunnen praten over je kwetsbaarheden, kunnen delen, de bergen, de zee, het verrukkelijke eten, de warmte en verbondenheid.
Marjolein uit Amsterdam
Jessica, het geschenk van mijn Annette met deze Atalantaweek werd door jou nog een veel groter geschenk aan mij. De yoga, meditatie en gesprekken wezen mij weer de weg naar boven, zelfvertrouwen, liefde en het begin om mijzelf te vinden.
Onno uit Amsterdam
Met een koffer vol bagage ben ik hier aangekomen. Vol met gedachten uit het verleden. Ik ga met een koffer met innerlijke rust weer naar huis. Het was een heerlijke week, echt voor mijzelf.
Greet uit Ommen
Prachtige tuin, leuk dat je overal rustige plekjes hebt om te zitten. Ook heel fijn voor yoga.
Bep uit Utrecht
Come on se sent bien à Atalanta! Atalanta is authentiek en heeft charme.
Isabelle uit Beersel, België
Voor de 3e keer op APK, en ik weet zeker, ik kom nog eens een week doen. Fijn dat je zo intens op dingen inging en tevens ruimte liet voor emoties en inbreng! Ik heb een fantastische week gehad, met ontzettend veel humor en onbedaarlijk lachen. Dan voel je je rugzak met ‘problemen’ al leger worden. Nanette's kookkunsten verbazen me steeds weer. Dank je wel voor alle heerlijke gerechten!.
Elly uit Houten
Hier bij jullie allemaal en in deze prachtige omgeving ben ik gaan voelen dat de wereld ook weer mooi en lief kan zijn, ben ik weer blij geworden en is de ‘rauwheid’ van de rouw losgekomen. Ik ben trots op mezelf. Atalanta is de weg naar je hart!.
Ansje uit Hillegom
Wat een heerlijke week was dit! Ik ben zonder verwachtingen gekomen en ga naar huis vol nieuwe inzichten en energie.
Lieke uit Amsterdam
Lees meer verhalen en ervaringen!
wil jij de kwaliteit
van je leven verbeteren
en meer uit je leven halen?
 • Plus
 • Happinez
 • Tijdschrift voor Yoga
 • Sante magazine
 • Yoga Magazine
 • Trouw
 • AD