Atalanta 2Atalanta 3
image description

Ben je al eerder op Atalanta geweest?

Hallo lieve oudgast!

Wat leuk dat je weer eens een kijkje neemt op mijn website. Heb hem onlangs in een totaal nieuw jasje gestoken. Wat vind je ervan?

Maar vooral: hoe gaat het met je? Misschien heb ik je al 13 of 8 jaar geleden op Atalanta ontmoet. Misschien was het vorig jaar.

Is het niet weer eens tijd op APK te komen? In de loop der jaren heb ik natuurlijk veel variatie aangebracht in het programma, zoals velen die al 2 of 3 keer zijn geweest, constateerden. Ze zeggen dat elke week totaal anders is. De tuin is nu echt mooi geworden, bloeiende rozen en heel veel fruitbomen, zoals nisperos, druif, appel, amandel, peren en grapefruit. En het terras, waar we eten, zakt bijna door van alle bloeiende planten in potten. Met hondje Lanta en poes Ata gaat het ook prima (die ken je alleen als je in de laatste 8 jaar hier was).

Wat zou het leuk zijn je weer op Atalanta te mogen ontvangen!

Daarom krijgen alle oudgasten een korting van 100 euro en een extra etmaal ter waarde van 55 euro aangeboden. Zodat we ook tijd hebben om bij te praten.

Zou je zo lief willen zijn me in ieder geval een berichtje te sturen, zodat ik weet hoe het met je gaat.Stuur maar naar jeslarive@gmail.com

O ja, en herinner je je Nanette nog, onze kok waar iedereen zo blij mee was? Ze is er nog steeds.

Heel veel liefs en prachtig Spaans licht,

Jessica

PS Zeer binnenkort kun je online de video's kopen die twee professionals gemaakt hebben van de hele week. Vertel je me of je daarin geïnteresseerd bent? Ook daar voor jou, als oudgast een speciale prijs.

MAAR HET LIEFST HEB IK NATUURLIJK DAT JE ZELF HIER KOMT!

 

 

Dit vinden onze gasten van Atalanta

Ik kon deze week even mijn zorgen loslaten en heb diverse handvaten aangereikt gekregen om hiermee thuis aan de slag te gaan.
Hanneke uit Vleuten
Toen ik aankwam zat ik in mijn piekerhoofd. Toen ik wegging was ik in mijn hart beland. Heerlijk! Het team was oprecht, ontspannen, vol humor en liefde voor de mens. Mijn kamer was heel schattig en precies goed, de yogazaal een heerlijke serene ruimte. Ik heb veel geleerd.
Bianca uit Amsterdam
Als een gast het bij jullie niet naar de zin heeft, dan weet ik het ook niet meer. Atalanta is een veilige gastvrije en geborgen plek om te verblijven, het was een bijzondere week.
Hanne uit Oirschot
Ik wist niet wat deze verdiepingsweek me zou brengen. Ik wilde graag wat meer stralen. Ik denk dat dat gelukt is, nee, ik voel het! Leven vanuit je hart, heerlijk.
Monique uit velzen-Zuid
Ik heb weer leren dansen. Ik heb van alles genoten, de zorg, de sprookjestuin, de rustgevende yogazaal en het heerlijke vegetarische eten, smullen, alles vers.
Thérèse uit Holten
Dank voor een bijzondere ervaring op mijn reis. Voor ‘alles mag, niets moet’, voor verbinding, voor een andere kijk naar mezelf en anderen, voor de lach en de confrontatie.
Karin uit Roseville, USA
De veilige nabijheid was er direct. Wat een blije energie ging daarvan stromen. Mijn hart is weer opengegaan. Nu kan ik mijn verlies accepteren, het verdriet en de tranen.
Suzanne uit Leidschendam
Wijsheden die deze week meer dan wijsheid hebben gebracht, namelijk een "blije ik". Ze hebben me nog sterker gemaakt en mij geleerd dat ik al flink goed op weg ben. Dank je wel voor al deze inzichten!!!
Angelique uit Elshout
Atalanta voor de tweede keer. Vertrouwd maar ook weer nieuw. Ik kreeg deze week een soort ‘Felderhof gevoel’. Ik had het nodig om weer in mijn kracht te komen. En het is weer gelukt.
Annemiek uit Nijmegen
Bedankt vanuit min hart voor deze superweek. Ik heb het gevoel dat deze week als een katalysator heeft gewerkt en mij drie maanden verder heeft gebracht. Nog een lange weg te gaan, echter nu met nieuwe energie, wijsheden en een hulpbron vanuit mijn hart.
Rob uit Zantvoort
Lees meer verhalen en ervaringen!
wil jij de kwaliteit
van je leven verbeteren
en meer uit je leven halen?
  • Plus
  • Happinez
  • Tijdschrift voor Yoga
  • Sante magazine
  • Yoga Magazine
  • Trouw
  • AD