Atalanta 2Atalanta 3
image description

Ben je al eerder op Atalanta geweest?

Hallo lieve oudgast!

Wat leuk dat je weer eens een kijkje neemt op mijn website. Heb hem onlangs in een totaal nieuw jasje gestoken. Wat vind je ervan?

Maar vooral: hoe gaat het met je? Misschien heb ik je al 13 of 8 jaar geleden op Atalanta ontmoet. Misschien was het vorig jaar.

Is het niet weer eens tijd op APK te komen? In de loop der jaren heb ik natuurlijk veel variatie aangebracht in het programma, zoals velen die al 2 of 3 keer zijn geweest, constateerden. Ze zeggen dat elke week totaal anders is. De tuin is nu echt mooi geworden, bloeiende rozen en heel veel fruitbomen, zoals nisperos, druif, appel, amandel, peren en grapefruit. En het terras, waar we eten, zakt bijna door van alle bloeiende planten in potten. Met  poes Ata gaat het ook prima (die ken je alleen als je in de laatste 8 jaar hier was). Hondje Chulla is 3 maanden geleden uit het asiel gekomen, omdat Lanta van ouderdom is gaan hemelen.

Wat zou het leuk zijn je weer op Atalanta te mogen ontvangen!

Daarom krijgen alle oudgasten een korting van 100 euro en een extra etmaal ter waarde van 65 euro aangeboden. Zodat we ook tijd hebben om bij te praten.

Zou je zo lief willen zijn me in ieder geval een berichtje te sturen, zodat ik weet hoe het met je gaat.Stuur maar naar jeslarive@gmail.com

O ja, en herinner je je Nanette nog, onze kok waar iedereen zo blij mee was? Ze heeft helaas het bijltje er neer bij moeten gooien ,ze werd een dagje ouder. Sinds 2019 hebben we Huib, die 20 jaar chefkok in Spanje was. Hij maakt 2x per dag prachtige 3gangen maaltijden.

Heel veel liefs en prachtig Spaans licht,

Jessica

PS Zeer binnenkort kun je online de video's kopen die twee professionals gemaakt hebben van de hele week. Vertel je me of je daarin geïnteresseerd bent? Ook daar voor jou, als oudgast een speciale prijs.

MAAR HET LIEFST HEB IK NATUURLIJK DAT JE ZELF HIER KOMT!

 

 

Dit vinden onze gasten van Atalanta

Dankbaar dat ik hier heb mogen zijn!,
Mirel uit Huizen.
"Dank voor je inspirerende woorden en je team voor het overheerlijke rten ( echt niet normaal!) en de goede verzorging. TOP.Deze week heb i kals een geweldig fijne tijd ervaren. hallo, nieuw leven.Hier ben ik!", Diane uit Maasdijk.
Een heel mooie week, vol gezelligheid, heerlijke gerechten maar vooral vol warmte.
Han uit Voorburg
Ik heb leren mediteren en ben tot rust gekomen, veel dank voor alles!
Barbara uit Overveen
Dank je wel, Jessica, Mieke en Nanette voor het directe gevoel van vriendschap. Ik zou willen dat ik jullie in mijn directe omgeving kon houden.
Marya uit Eindhoven
Ik kijk al zoveel meer zonder oordeel en kritiek naar mezelf. Ik accepteer wie ik ben en dat is niet ‘broos’ maar kwetsbaar, puur en vol warmte en liefde!
Yvon uit Amsterdam
De yoga en meditatie vond ik een heel mooie ervaring omdat ik meer bij mezelf kwam en mijn hart kon openen.
Monique uit Utrecht
Al het goede neem ik mee naar Nederland.
Maar ook bijzonder was onze groep en de hechte band.
Blij kijk ik terug op een geweldige week in een mooi huis
Met alle aandacht en warmte voelde ik me gelijk thuis.
Vivian uit Sittard
Ik was op zoek naar kracht, energie en richting voor een ommekeer in mijn leven. Dat heb ik volop gekregen! Een heerlijke week waarin ik Dru yoga heb leren kennen en veel over mijn eigen breinblubber heb geleerd.Mijn licht en luchtigheid is aangewakkerd, zin om dit vuurtje te laten branden,
Christel uit Amsterdam
Veel dank voor kennis, kunde, heerlijk eten, excursies en de complete verzorging,
Jose uit Maarheeze.
Lees meer verhalen en ervaringen!
wil jij de kwaliteit
van je leven verbeteren
en meer uit je leven halen?
  • Plus
  • Happinez
  • Tijdschrift voor Yoga
  • Sante magazine
  • Yoga Magazine
  • Trouw
  • AD