Atalanta 2Atalanta 3
image description

Ben je al eerder op Atalanta geweest?

Hallo lieve oudgast!

Wat leuk dat je weer eens een kijkje neemt op mijn website. Heb hem onlangs in een totaal nieuw jasje gestoken. Wat vind je ervan?

Maar vooral: hoe gaat het met je? Misschien heb ik je al 13 of 8 jaar geleden op Atalanta ontmoet. Misschien was het vorig jaar.

Is het niet weer eens tijd op APK te komen? In de loop der jaren heb ik natuurlijk veel variatie aangebracht in het programma, zoals velen die al 2 of 3 keer zijn geweest, constateerden. Ze zeggen dat elke week totaal anders is. De tuin is nu echt mooi geworden, bloeiende rozen en heel veel fruitbomen, zoals nisperos, druif, appel, amandel, peren en grapefruit. En het terras, waar we eten, zakt bijna door van alle bloeiende planten in potten. Met hondje Lanta en poes Ata gaat het ook prima (die ken je alleen als je in de laatste 8 jaar hier was).

Wat zou het leuk zijn je weer op Atalanta te mogen ontvangen!

Daarom krijgen alle oudgasten een korting van 100 euro en een extra etmaal ter waarde van 55 euro aangeboden. Zodat we ook tijd hebben om bij te praten.

Zou je zo lief willen zijn me in ieder geval een berichtje te sturen, zodat ik weet hoe het met je gaat.Stuur maar naar jeslarive@gmail.com

O ja, en herinner je je Nanette nog, onze kok waar iedereen zo blij mee was? Ze is er nog steeds.

Heel veel liefs en prachtig Spaans licht,

Jessica

PS Zeer binnenkort kun je online de video's kopen die twee professionals gemaakt hebben van de hele week. Vertel je me of je daarin geïnteresseerd bent? Ook daar voor jou, als oudgast een speciale prijs.

MAAR HET LIEFST HEB IK NATUURLIJK DAT JE ZELF HIER KOMT!

 

 

Dit vinden onze gasten van Atalanta

Ook veel plezier gehad. Lekker lachen is al een therapie op zichzelf!.
Marijke uit Goes
De veilige nabijheid was er direct. Wat een blije energie ging daarvan stromen. Mijn hart is weer opengegaan. Nu kan ik mijn verlies accepteren, het verdriet en de tranen.
Suzanne uit Leidschendam
Vol energie en positieve voornemens ga ik naar huis. Vanuit mijn hart dank ik jullie beiden in Atalanta en de fantastische kok Nanette. Deze week was een verjaarscadeau, een van de mooiste, is gebleken.
Patricia uit Vught
Voor mij was deze week een mooi cadeau dat ik meeneem in mijn hart en dat ik ga voeden. Een bijzondere week die voor mij in het teken van liefde en licht staat, heerlijke plek om zo´n week te vertoeven.
Trudie uit Arnhem
Returning to Atalanta after ten months was like coming home. I have learnt this week 'to face my fears'. To be able to do this together with the other members of the group and to feel their love, wamth and compassion, was something which i will take home with me and cherish. We all have a choice in life: live in the past or take life as it comes, live in the here and now.
Hayley uit Lisserbroek
Dankzij de heerlijke locatie, je wijze lessen, je hartelijkheid en warmte voel ik me vervuld van liefde en kracht. Het heeft me uit een behoorlijk dal gehaald en ik ga er alles aan doen om deze energie in het gewone leven vast te houden.
Lidy uit Bilthoven
Nooit geweten dat er nog zoveel meer is.Dat er een uitweg was. Moe was ik. Moe van mezelf. Moe van al dat denken. Jouw openheid en kwetsbaarheid zijn mijn redding geweest. Bedankt voor wie je bent en wat je mij hebt gegeven. Ik zal het nooit vergeten.
Yonie uit Amsterdam
Liefde, kracht, warmte, genegenheid, inzichten en talenten krijg je cadeau in Atalanta van Jessica. Een verblijf in Atalanta is een contract voor het leven dat je blindelings kan ondertekenen.
Frank uit Heemstede
Het is hier als in een warm bad, waar je niet uit wilt. Deze week is het kacheltje in mij goed opgestookt. Ik breek het muurtje om me heen wat af om een mooier uitzicht te hebben.
Miriam uit Oss
"De puntjes op de i, en nu ben ik aan zet! De week was herkenbaar, maar ook volop eye-openers om vooral dit pad ondanks alles te blijven volgen, want het is goed. De kwaliteit van het eten was niet te beschrijven zo goed. mag ik zes sterren geven?", Christa uit Schiedam.
Lees meer verhalen en ervaringen!
wil jij de kwaliteit
van je leven verbeteren
en meer uit je leven halen?
  • Plus
  • Happinez
  • Tijdschrift voor Yoga
  • Sante magazine
  • Yoga Magazine
  • Trouw
  • AD