Atalanta 2Atalanta 3
image description

Ben jij die ene persoon die voor de helft van de prijs mag komen?

Stuur me een brief per post die zo lang mogelijk voor de week waarin jij wilt komen in mijn Spaanse brievenbus ligt. Daarin leg je me uit waarom jij denkt voor de halve prijs in aanmerking te komen. Ook als ik vind dat je voor de halve prijs in aanmerking komt, kan het  zijn dat ik al iemand heb uitgekozen voor de week die jij op het oog hebt. Dan kunnen we in overleg misschien een andere week vinden.

BRIEVEN DIE PER EMAIL WORDEN GESTUURD, KOMEN NIET IN AANMERKING.

De leukste/ontroerendste en overtuigendste schrijfster/schrijver krijgt van mij per email meteen bericht. Richtlijn: je bent uitermate gemotiveerd en redt het onmogelijk om zonder financiele tegemoetkoming te komen. Je vliegreis, transfers en geboekte therapieen komen voor eigen rekening.

De uitverkorene komt de hele week all-in voor  de helft van het basisbedrag. Dit hangt er van af of er een grotere of kleine kamer beschikbaar is. Ook krijgt hij/zij een extra etmaal gratis, ter waarde van 65 euro.

Als je niet de halve prijs krijgt, kunnen we een betalingsregeling afspreken. Vergeet niet dat er mensen zijn die een jaar sparen om te kunnen komen, dus stuur niet "zomaar" een brief.

Nee heb je, JA kun je krijgen...

 

WIL JE WETEN WAAROM DEZE YOGA, MINDFULNESS EN COACHING REIS EN VAKANTIE IN SPANJE UNIEK IS? KLIK HIER