image description

IS DEZE YOGA, COACHING EN MINDFULNESS REIS IETS VOOR JOU?

 • Juist als je nieuwsgierig bent om te ontdekken WIE JE BENT EN WAT JE WILT
 • Juist als je doodmoe bent omdat je een perfectionist bent, een pleaser die geen nee kan zeggen of misschien wel een eetverslaafde en je snakt naar RUST.
 • Juist als je dol wordt van dat stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat je niks waard bent
 • Juist als je je eenzaam en verdrietig voelt en niet van jezelf houdt
 • Juist als je je je gestrest voelt als er weer eens iets mis gaat en je jezelf daarvan de schuld geeft

Misschien voel je je best gelukkig. Dan gun je jezelf vast wel een ontspannende week en time out in de zon en je vindt het spannend meer over jezelf te weten te komen. Het is gewoon leuk een week naar Atalanta te komen. En wie weet ga je toch ontdekken dat je nog heel wat verleden meezeult. Lekker een week oefenen om in het NU te blijven, want dat is mindfulness, zal je heel wat opleveren.

Wat kun je verwachten tijdens je mindfulness, coaching en yoga reis en vakantie in Spanje?

I Ontspanning en vakantiegevoel

1. Exclusiviteit en kleinschaligheid met maximaal 8 gasten. Een eigen kamer met badkamer

2. Persoonlijke aandacht voor jouw behoeften, mogelijkheid van prive coaching

3. Prive zwembad, enorme tuin, gratis Slender You tafels, patioImg 4017

4. Prive kok die 2x per dag heerlijke verse vegetarische maaltijden maakt op het buitenterras

5. Excursies naar zee, bergen en misschien een schattig Spaans stadje. Met een leuke verrassing

 

 

Je wordt vriendjes met jezelf

1 7 Oktober 2006 Met Anita Fotos Van Nanny 0746. Vrijheid.Je kiest zelf of je aan alles meedoet of af en toe tijd voor jezelf neemt

7.Grote keus uit (ayurvedische ) massages en therapieen

8. Persoonlijke attenties, aandacht en liefdevolle verzorging.                                   

9.Lekker bewegen, nieuwe inzichten, plezier, lachen en verbondenheid.                                                                                                                                                        

 

Je bent samen op zoek naar het geheim van het leven.

Je leert je eigen coach te worden.

II Minddfulness, Yoga, Meditatie en Coaching in de workshop

Mindfulness Dru yoga ( elke morgen anderhalf uur) is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en volgt de vloeiende bewegingen van het lichaam.Yoga 2Deze yoga is een krachtige manier om stress te verminderen, energieblokkades op te heffen en op zachte wijze je spanningen en emoties los te weken.

Mindfulness Meditatie geeft je innerlijke rust. Je gaat ontdekken wie je werkelijk bent.

In de dagelijkse coaching in de workshop "Kom in je kracht" krijg je een wasbeurt voor je geest, laat je je ballast los en ga je nieuwe keuzes maken. Net als de honderden gasten die je zijn voorgegaan. In Jessica's coaching sessies leer je jezelf te coachen door je bewust te worden van je gedachten en emoties en misschien nieuwe keuzes te maken.

Je kunt  voor de juni week kiezen, waar yoga, meditatie en stilte centraal staan. Bewuste ontspanning, bewuste ademhaling krijgen ook meer tijd en aandacht dan de andere weken.

 

Dat waarvan je je bewust bent, heb je in de hand. Dat waarvan je je niet bewust bent, heeft jou in de hand..

Jessica Larive

2014 01 Yoga Magazine Pagina 2Ik ben jullie gastvrouw en geef de coaching, workshop, yoga en de mindfulness yoga en meditatie. 

Voordat ik een totaal nieuwe weg insloeg met Atalanta, werkte ik als jurist en Europarlementariër. Hoeveel ik ook van mijn werk hield, ik was een stresskip, kreeg een burn-out, had ongelukkige relaties en was altijd op zoek naar meer en beter. Herken je dat? Het heeft me wel opgeleverd dat ik me kan invoelen in jouw uitdagingen. Nu ben ik gelukkig en heb mijn "thuis"gevonden. En tot mijn grote vreugde ( en verbazing) ben ik niet meer afhankelijk van mijn levensomstandigheden. 

En dat gun ik jou ook zo graag!

Daarom heb ik Atalanta opgericht.

 

 

Wil je de tien redenen weten waarom Atalanta uniek is? Klik dan hier.

 

 

Neem  contact met ons op als je vragen hebt of meld je direct aan voor een heerlijke yoga en meditatie week in Spanje.

Jij bent uniek, Atalanta is dat ook

Rondleiding op Atalanta

Wil je gratis tips op video voor een gelukkig leven?

Ontvang gratis de video met tips.

Registreeremail

 

 

 

Laat je me weten of je er wat aan had? Als je wilt, stuur ik je dan nog een geleide meditatie. Ook als je me schrijft waarom je niet gaat boeken en wat je van de website vindt, krijg je nog een gratis geleide meditatie. Bij voorbaat dank!

Voor de snelle beslissers

 

Heb je geen zin en tijd mijn hele website door te ploegen en weet je eigenlijk al dat je een week wilt komen?

Dan geef ik je hier de belangrijkste zaken die je moet weten zodat je nog net die laatste plaats kunt boeken... 

 • Weken voor open inschrijving  2019: 26 mei-1 juni; 23-29 juni; 21-27 juli; 13-19 september en 13-19 oktober
 • Prijs all in (behalve vliegreis en transfers) is 1290 voor een grotere kamer, 1245 voor een kleine kameJe vliegt naar Alicante vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Düsseldorf Weeze en Rotterdam (Vueling, Transavia, Ryanair). Ook vanuit Belgie
 • Voor alle weken is er nog een plek voor jou. 
 • We komen je van het vliegveld halen en weer terug brengen voor 110 euro. Hindert niet hoelaat of hoe vroeg.

De inhoud van de weken in mei en juli 2019 staan in grote lijnen beschreven op de diverse paginas van deze website. DE JUNI WEEK IS ANDERS. DEZE IS SPECIAAL ONTWORPEN VOOR MENSEN DIE ZICH WILLEN  CONCENTREREN OP STILTE,  YOGA, (GELEIDE) MEDITATIES, ADEMHALINGSTECHNIEKEN EN BEWUSTE ONTSPANNING. OOK ZAL MEER TIJD BESCHIKBAAR ZIJN VOOR THERAPIEEEN (DIE APART WORDEN GEBOEKT) EN BEZOEKEN AAN STRAND EN BERGEN.

 

Beoordelingen door de honderden gasten sinds 2005

 

 • Waardering: 9,8
 • Bewijs: Zie de honderden commentaren  sinds 2005 in het gastenboek
 • 99% beveelt Atalanta aan! Zeker 30% komt een, twee of zelfs drie keer terug.

Velen zeggen in het Gastenboek dat ze "zich als in een warm bad voelden". Als jij het aantal gasten weet dat dat opschreef, krijg je 50 euro korting bij je boeking!

Een cadeau voor jezelf of een dierbare? Boek een Dru yoga, coaching en mindfulness vakantie in Spanje!

Novembergroep 2008 Fotos Irma 129

Nog even over mindfulness

 

Wat is Mindfulness?

Een modewoord? Een nieuwe hype?Iets nieuws dat die therapeuten weer verzonnen hebben om klantjes te trekken?

Nee, Mindfulness is zo oud als de wereld. Simpel gezegd is het je bewustzijn naar het NU brengen. Je lichaam en je geest op dezelfde plek houden. Het NU zien als de enige tijd die er is en niet als een opstapje naar de toekomst. Alleen maar belangrijk vinden en je aandacht richten op wat NU gebeurt, wat je NU doet en in welk gezelschap je NU bent. Deze week kun je gebruiken om mindfulness te oefenen, je verleden te laten waar het is en je er niet mee te bemoeien en  je ook geen zorgen te maken om de toekomst. Bijna alle gasten kunnen, na wat oefenen, in het NU blijven.

Voor mij heeft Mindfulness alles te maken met aandachtig en met plezier bezig zijn, zonder dat je speciaal op het resultaat gericht bent. Je bent in het NU als wat je doet niet in de eerste plaats is om een doel te bereiken als geld, succes, prestige, aardig of knap worden gevonden, maar op zichzelf voldoening geeft. Het vereist oefening om je geest niet steeds naar het verleden of de toekomst te laten dwalen. We gaan tijdens de week flink werken aan onze capaciteit om mindful te leven. Wedden dat het lukt?

Wil je me helpen?

 

WIL JE ME HELPEN? Wil je me feedback geven op mijn website? Ik heb reuze mijn best gedaan om al mijn liefde en passie op jou over te brengen. Is dat gelukt? En praktisch: heb je het gevoel dat je makkelijk bij alle informatie kunt die je zoekt? Heb je ideeen voor verbetering?

Als je me een mailtje wilt sturen naar jeslarive@gmail.com met op-en aanmerkingen en suggesties dan ben ik je eeuwig dankbaar! Dan stuur ik je meteen een fijne geleide meditatie op video. Gratis natuurlijk. 

Dsc 0302                                

 

 

Dit vinden onze gasten van Atalanta

Bedankt voor de hernieuwde en weer stromende energie.
Sjan uit Hilvarenbeek
Het aanbod van therapie├źn is groot. Mijn aromatherapie en massage waren geweldig. Gewoon een 5-sterrentent!.
Nina uit Voorburg
Returning to Atalanta after ten months was like coming home. I have learnt this week 'to face my fears'. To be able to do this together with the other members of the group and to feel their love, wamth and compassion, was something which i will take home with me and cherish. We all have a choice in life: live in the past or take life as it comes, live in the here and now.
Hayley uit Lisserbroek
Een cadeau voor mezelf. En een uitdaging om alleen naar Spanje te gaan. je boek gaf me het vertrouwen dat ik ervoor moest gaan.Ik heb er een cadeau bijgekregen,
Marthie uit Bergeijk
Deze alternatieve Kerst is voor mij een onvergetelijke spirituele ervaring geworden. Ik dank jullie met heel mijn hart daarvoor.
Janna uit Utrecht.
Dank voor de aandacht, wijsheid en momenten om stil te zijn.
Tanja uit Nieuwegein
Jessica je bezit de gave om mij, net als in 2008, op te lichten, nieuwe energie te leren vinden, de kracht gegeven het Zelf te vinden en inzichten te geven.
Marianne uit Voorburg
Ben heel blij dat ik ben gekomen en dankbaar voor alle handvaten die ik deze week van je heb gekregen. Ik ga naar huis met een bijna lege rugzak.
Anita uit Amsterdam
Wij hebben deze week elkaars leven aangeraakt, niet met de poot van een olifant, maar met de vleugels van een vlinder.De trillingen zullen nog lang doorwerken.
Arlette uit Appelscha
Ik kwam hierheen met boosheid, frustratie, uitgeput van het mezelf weggeven.Nog geen 6 dagen later ben ik hier in rust en dans ik de dans van liefde en licht. Je inspirerende woorden, de yoga, het heerlijke eten, de fijne massages, niet te vergeten de onbedaarlijke lachbuien maakten het tot een onvergetelijke tijd.
Sandra uit Heteren.
Lees meer verhalen en ervaringen!
wil jij de kwaliteit
van je leven verbeteren
en meer uit je leven halen?
 • Plus
 • Happinez
 • Tijdschrift voor Yoga
 • Sante magazine
 • Yoga Magazine
 • Trouw
 • AD