Atalanta 2Atalanta 3
image description

Locatie en Kamers

 

 

Atalanta is online!

www.gelukacademy.com 

Ik heb een online training vooAr je gemaakt, waarin je nog meer stof krijgt dan de bijna duizend gasten die de afgelopen 15 jaar op Atalanta zijn geweest. Helaas is Atalanta niet meer "los" te boeken. Alleen deelnemers aan het online traject en de coachings, krijgen een week in Spanje aangeboden. Dus ga gauw naar www.gelukacademy.com  Daar kun je boeken, zolang er nog plek is.

Het voordeel van online is dat je het doet het in je eigen tempo, op je eigen plek , in je eigen tijd. 

Je kunt de stof rustig laten bezinken, nog eens opnieuw doen, geregeld naar de podcasts met geleide meditaties luisteren en video´s opnieuw bekijken. Je hebt twee jaar de beschikking over al het materiaal.

En ik geef je 1 op 1 coaching waarin we over al jouw uitdagingen en problemen kunnen praten.

Alles wat je op deze website leest - en veel meer – doen we ook in de online workshops. Zelfs de yoga, meditatie, bewuste ademhaling en ontspanning.

 Alleen het eten, de zon en het zwembad krijg je er niet bij… Maar wel de vrolijkheid en het lachen! Mijn training is geen werk of studie. Hij is leuk en inspirerend om te doen.

Je maakt de mooiste reis die een mens kan maken: naar binnen.

 

En als klap op de vuurpijl: als deelnemer aan het online traject, krijg je een verblijf op Atalanta aangeboden! 

Dus ga gauw naar www.gelukacademy.com en boek je plek!

 

 


 

 

 

Atalanta kamers en locatieAtalanta is een mooie villa aan de Costa Blanca. Het huis ligt nog net in de bebouwde kom van het dorp Alfaz del Pi, op 20 minuten rijden van zee en bergen.

Op de begane grond vind je het zwembad met buitendouche. Prettige ligstoelen en tafels waaraan je kunt schrijven en tekenen, nodigen je uit in de zon of de schaduw te relaxen. Tekenspullen staan tot je beschikking. Vlakbij het zwembad en de bar met fruit, thee en lekkers is er een gezellige overdekte patio met vier banken en gratis te gebruiken Slender You tafels.
Zes kamers zijn op de begane grond in het groen. Drie kamers liggen een verdieping lager in de tuin, net als het  eigen keukentje voor de gasten die tussendoor iets moeten of willen eten. Daar maak je ook je eigen ontbijt. Lekkere spullen als fruit, yoghurt, eieren, brood en kaas staan voor je klaar in de ijskast in het keukentje. Soms gaan gasten alleen met een dienblad bij het zwembad ontbijten of  in een van de zeven tuinzitjes naar de vogels luisteren. Als ze geluk hebben zien ze een van onze vaste eekhoorn bewoners. De eerste jaren ontbeten we samen, maar het werd al snel duidelijk dat velen het prettiger vonden om na de anderhalf uur durende ochtendyoga yoga nog even in hun rust te blijven. Als je er voor kiest voor of na de week bij te boeken, mag je het keukentje (blijven) gebruiken.

Lunch en diner, gemaakt door onze privé kok vinden plaats op het grote buitenterras op de eerst verdieping met prachtig uitzicht over de bergen. De zee is nog net te zien. Ze is helaas grotendeels verborgen achter hoge bomen.

Je wandelt naar beneden de tuin in, die uit vier terrassen bestaat, 3000 vierkante meter groot is en vol staat met mediterrane planten en bomen zolas oleanders en bougainville. In de tuin zijn vele zitjes, een hangmat, een boomhut en tientallen soorten bomen en planten. Afhanelijk van het seizoen kun je citroenen,sinasappels, avocado, amandelen, nisperos en mandarijnen plukken. Ook staan er tientallen wilde palmboompjes, waarvan sommigen al meters hoog zijn. 

De benedenverdiepingen waar de kamers en het zwembad zijn gelegen zijn helemaal voor jullie. In de patio kun  je gezellig een kopje thee met elkaar drinken.

Waterkoker en theespullen staan op de bar voor je klaar, net als vers fruit en koekjes.

De kamers 

Je verblijft in een eenvoudige maar comfortabele eenpersoonskamer met eigen badkamer(tje).
Sommige kamers zijn klein, andere groter.

Alle kamers zijn gelegen op de begane grond. Bekijk de kamers...

Elke kamer beschikt over

 • CV
 • een goed bed met lakens, dekbed en twee kussens.
 • klamboe
 • tafel met stoel en lamp
 • een kledingkastje
 • waterkoker en thee
 • ventilator

De badkamers zijn uitgerust met

 • douche
 • toilet
 • wastafel
 • handdoeken en washandjes
 • handzeep
 • douche gel
 • fohn

Lees meer over