Atalanta 2Atalanta 3
image description

De passietest

 

 

 

We gaan op zoek naar je Top 10 passies.

Passies zijn de dingen die je doen stralen als je er over praat of ze doet. Het zijn de dingen die het doen waaien in je hart.

Hoe wil jij 'deep down' je leven leven? Verspil je misschien je tijd? Wil je naar je hoogste potentieel leven?.
Wat wil je zijn, doen en hebben, wanneer je leven ideaal is?

Als jij het leven van je dromen wilt creëren begint dit met het bewust worden van je dromen. De Passie test zal je daarbij helpen.

WE GAAN JE PASSIES EN JE KWALITEITEN ONTDEKKEN.

 

De volgende tekst is overgenomen van de website van Arlette van den Broek, die me hier op Atalanta heeft geleerd de passietest te geven. Ik raad je aan, als je ECHT in de diepte wilt gaan met de passietest, contact op te nemen met Arlette die geweldige workshops geeft. Haar emailadres: amvandenbroek@hotmail.com

What makes you tick?” Het woord tick wordt gebruikt, omdat passies uit je hart komen. Wat leeft er in je hart? Het hart, dat voor ons klopt vanaf de dag dat wij geboren zijn, tot het moment dat wij sterven. Het is gezond voor je hart om je passies te leven! Volg je hart, dat klopt.

De passietest workshop is voor iedereen, ook als je al heel succesvol bent en je passies leeft, kan de passietest heel waardevol zijn als check; misschien zijn er nog nieuwe passies te ontdekken of ben je iets vergeten. Hoe minder je gefocust bent op het resultaat van wat je doet, hoe waarschijnlijker het is dat je je droom leeft. Als je doet waar je van houdt ontdek je de weg naar de vrijheid.

Je passies volgen kan lastig zijn, maar uitvinden wat je passies echt zijn, is vaak nog moeilijker. Waar houden wij ons mee bezig, zijn dat die dingen die ons echt gelukkig maken? Doe je de dingen waar je van houdt of de dingen die je denkt dat je moet doen?

Met je gezonde verstand en een heldere benadering is het voor iedereen mogelijk om zijn passies te vinden. Verspil geen tijd meer, maar leef naar je hoogste potentieel en laat de passietest je hierbij helpen. We gaan in de workshop op een praktische manier te werk, om je passies te vinden.

Ik ben getraind door Janet Bray Attwood, één van de auteurs van het boek “De Passietest”. De workshop die ik geef, duurt gemiddeld drie uur. Na de workshop is het mogelijk het boek van Janet Bray Attwood aan te schaffen.

Waar ga je mee naar huis: je hebt een simpele en heldere manier leren kennen om erachter te komen wat jij wilt. Stap voor stap zul je ontdekken wat voor jou echt belangrijk is, wat je echte passies zijn. Je bent geïnspireerd en je kunt beginnen met het leven van je passies op het moment dat je klaar bent met de workshop!

Website van de passietest: thepassiontest.com