Atalanta 2Atalanta 3
image description

Programma

 

 

Atalanta is online!

www.atalantacenter-workshopsonline.com

 

Een online training heeft vooral in deze tijd  zoveel  voordelen!

In deze Corona tijd kan ik jullie niet op Atalanta ontvangen.

Daarom heb ik een online training voor jullie gemaakt, waarin je dezelfde stof krijgt als de bijna duizend gasten die de afgelopen 15 jaar op Atalanta zijn gekomen.

Het is zelfs veel meer geworden! Dieper en uitgebreider. Zonder de beperkingen die ons allemaal in deze rare Coronatijd worden opgelegd. Als je hier bent is er veel meer afleiding en zit je na 6 dagen "vol." Dat is het grote voordeel van online. Je doet het in je eigen tempo, op je eigen plek , in je eigen tijd. Je hoeft niet het vliegtuig in. Je kunt de stof rustig laten bezinken en je hebt er een jaar of levenslang de beschikking over.

Op je dooie gemak kun je alle video’s, podcasts, geleide meditaties en de rest van de leerstof bekijken.

En ik geef je 1 op 1 coaching waarin we over al jouw uitdagingen en problemen kunnen praten.

Alles wat je op deze website leest - en veel meer – doen we ook in de online workshops, zelfs de yoga, meditatie, bewuste ademhaling en ontspanning.

Alleen het eten, de zon en het zwembad krijg je er niet bij… Maar wel de vrolijkheid en het lachen! Mijn training is geen werk of studie. Hij is leuk en inspirerend om te doen. Je maakt de mooiste reis: naar binnen en ontdekt wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt!

 

Ga voor meer informatie naar atalantacenter-workshopsonline.com

 

De dag wordt begonnen met Mindfulness Dru Yoga en Meditatie. De anderhalf uur durende les wordt afgesloten met een heerlijke ontspanning. Veel gasten hebben de wens te kennen gegeven liever rustig alleen te ontbijten, bijvoorbeeld in de tuin, dan met zijn allen aan tafel te zitten. Daarom is er nu een gastenkeuken waar iedereen zelf zijn ontbijtje maakt en kan kiezen uit de vele plekjes om alleen of met anderen te ontbijten.  
Na wat vrije tijd waarin vaak een duik in het zwembad wordt genomen, volgen de spirituele lessen in de Workshop “Kom in je Kracht” Je krijgt beter zicht op de keuzes in je leven en je leert je eigen coach te worden.  
Je leert Mindfulness, met je emoties en gedachten omgaan, jezelf waarderen zoals je bent, ademhalingstechnieken en bewust ontspannen.

Een gemiddelde week ziet er zo uit:

Zondag  

 • Aankomst vanaf 15.00 uur
 • Om 1700 rondleiding op Atalanta, uitleg en eerste toepassing van de basisbeginselen van Mindfulness Dru Yoga in de tuin
 • Gezamenlijke maaltijd om 18.00 uur
 • De avond wordt besteed aan een kennismaking met elkaar. Op onverwachte wijze vertellen we elkaar (desgewenst) meer over onszelf en onze ideeën en verwachtingen van de week

Juli 2019 4    0fcbc7cd B852 4e86 88e8 E36e405948cf 2   Yoga 2 

 

 

Maandag t/m vrijdag

 • 07.30 - 09.00 uur Mindfulness Dru Yoga en Meditatie
 • 09.00 - 10.00 uur Ontbijt
 • 10.30 - 13.00 uur Workshop "Kom in je kracht"
 • 13.30 - 14.30 uur Warme lunch op het buitenterras
 • 14.30 - 16.30 uur Vrije tijd
 • 16.30 - 19.00 uur Workshop "Kom in je kracht" en/of gemeenschappelijke activiteiten/ excursies
 • 19.30 - Avondmaaltijd

Maar … als je God wilt laten glimlachen, moet je vooral veel plannen. Dus laat je verrassen! Dat doe ik ook.

Zaterdag

 • ontbijt om 8.00 uur
 • Eventueel maken van lunchpakket
 • Afscheid nemen
 • Vertrek uiterlijk om 11.00 uur

De avond is steeds een verrassing. Misschien een excursie naar zee, voor diegenen die dat willen een extra meditatie-/ ontspannings sessie, gezellig met de andere gasten in de patio doorbrengen of lekker tijd voor jezelf nemen.

 

 

 

VOOR DE SNELLE BESLISSERS DIE GEEN TIJD OF ZIN HEBBEN DE HELE WEBSITE TE BEKI

Prijs all in (behalve vliegreis, transfers en eventuele massages) is 1895 voor een grotere kamer, 1820 voor een kleine kamer en 1500 voor een 2persoons kamer, als je zelf daarvoor een gegadigde hebt.

 • Je vliegt naar Alicante vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Düsseldorf Weeze en Rotterdam (Vueling, Transavia, Ryanair). Ook vanuit Belgie en Duitsland. 
 • We komen je van het vliegveld halen en weer terug brengen voor 125 euro. Hindert niet hoe laat of hoe vroeg.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of meld je direct aan voor een heerlijke yoga, meditatie, welness, mindfulness en coaching vakantie in Spanje.