Atalanta 2Atalanta 3
image description

Jij bent uniek, Atalanta is dat ook.

 
 

Na de juli week heb ik, in verband met Covid 19, voorlopig geen weken uitgeschreven in Spanje. Wel ben ik bezig met een online training die half oktober af zal zijn. Je kunt al inschrijven op een pilot van de 1e workshop. Daarvoor is de prijs 49 euro in plaats van 189 euro. Ook blijf ik online coaching aanbieden voor 85 euro per uur.

 
 
 
Dus je kunt nu zonder risico dit heerlijke cadeau voor jezelf reserveren: een week helemaal voor jou, yoga, meditatie, mindfulness, coaching, welness en ontspanning. 

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, lekkere yoga, bewuste ademhaling en bewuste ontspanning leren.
Je oude ideeën waar je misschien ongelukkig van wordt tegen het licht houden, maar ook lachen, heerlijk onder de Spaanse zon in een luie stoel liggen, een sauna of Turkse stoomcabine pakken, een duik in het zwembad nemen.
Nieuwe vrienden maken, twee keer per dag op je dooie gemak een heerlijke vegetarische drie gangen maaltijd verorberen, met de groep op excursie gaan naar de zee en de bergen ,genieten van een uur lang ayurvedische of andere massage en nog veel meer.

 

 
Atalanta yoga vakantie Spanje      Massage 9      841e0fac 154d 44ef A43b 74ebc4b73cb3

 

 HH de Dalai Lama zei het in Straatsburg:" Een gelukkig mens is de beste bijdrage aan de wereldvrede."

Een gelukkige ouder en partner is de beste ouder en partner.
Een gelukkige werknemer en vriend(in) is de beste,
Dus door tijd, geld en energie in jezelf te investeren en het geluk in jezelf te vinden, verricht je ook nog eens een goede daad voor je omgeving en je dierbaren!

Laat je verwennen en inspireren

ER IS EEN LEVEN VOOR EN NA ATALANTA!

 

 

Selecteer welke therapieen je eventueel wilt boeken (deze therapieen zijn niet inbegrepen in de cursusprijs en dienen bij boeking te worden voldaan. Prijs: €70 per uur)


Per persoon maximaal 2 massages.

We nemen 1 op 1 rustig 55 minuten de tijd om een specifiek probleem- of liever een specifieke uitdaging- die jij met Jessica wilt bespreken, samen onder de loep te nemen.

Geef hieronder eventuele speciale dieetwensen aan. We zullen daar zoveel mogelijk rekening mee houden. Ook als je na de cursus langer in Atalanta wilt verblijven kun je dat hieronder aangeven (€65 per etmaal).

Transfer van en naar de luchthaven van Alicante

     


De betaling                 

De gegevens over de betalingswijze, tezamen met de bevestigingsbrief met praktische informatie, zullen naar je worden verzonden zodra wij het boekingsformulier hebben ontvangen.
Dan zul je ook het document “Terms and Conditions” ontvangen dat ingevuld aan ons dient te worden teruggestuurd.
Je boeking is definitief na ontvangst van 40% aanbetaling van het totaalbedrag en onze ontvangst van het ondertekende document “Terms and Conditions”.

NB: Zorg dat je ziekteverzekering in orde is voor het buitenland en sluit een reis- en bagageverzekering af.

WE ZULLEN JE MET OPEN ARMEN ONTVANGEN!

3e0a7122 Eb36 4ac1 93f7 Aff15a3c149e 2                   6f1e62df 11c4 435a 8958 F46c4d60873e 2    Boven Zee Site Kopie               Img 3451