Atalanta 2Atalanta 3
image description

Reserveren

 

RESERVEER NU DIT HEERLIJKE CADEAU AAN JEZELF: EEN WEEK YOGA, MEDITATIE, COACHING, WELLNESS EN MINDFULNESS ONDER DE SPAANSE ZON.

INSPIRERENDE WERK- EN VERWENVAKANTIE INEEN


 

 

Atalanta yoga vakantie Spanje      Massage 9      841e0fac 154d 44ef A43b 74ebc4b73cb3

 

 

LAAT JE VERWENNEN DOOR ONS TEAM MET DAGELIJKS EEN HEERLIJKE DRIE GANGEN LUNCH EN DRIE GANGEN DINER OP HET BUITENTERRAS, MET EXCURSIES NAAR ZEE EN BERGEN, MET LEKKERNIJEN OP DE BAR TUSSENDOOR, MET EEN ALTIJD GEVULDE KOELKAST IN DE GASTENKEUKEN (WAAR JE MIDDEN IN DE NACHT NOG EEN SNACK KUNT HALEN OF WARME CHOCOLADEMELK MAKEN), MET EEN DUIK IN HET (VERWARMDE ) ZWEMBAD, MET EEN GRATIS BEZOEKJE AAN DE TURKSE STOOMKABINE, DE SAUNA OF DE SLENDER YOU MASSAGETAFELS.

LAAT JE INSPIREREN TIJDENS DE VROEGE YOGA SESSIE EN TIJDENS DE WORKSHOP "KOM IN JE KRACHT" DIE ELKE DAG GEGEVEN WORDT, ALS WE ER NIET OP UIT GAAN ZELFS 2X PER DAG.

ER IS EEN LEVEN VOOR EN NA ATALANTA!

 

 

Selecteer welke therapieen je eventueel wilt boeken (deze therapieen zijn niet inbegrepen in de cursusprijs en dienen bij boeking te worden voldaan. Prijs: €70 per uur)


Per persoon maximaal 2 massages.

We nemen 1 op 1 rustig 55 minuten de tijd om een specifiek probleem- of liever een specifieke uitdaging- die jij met Jessica wilt bespreken, samen onder de loep te nemen.

Geef hieronder eventuele speciale dieetwensen aan. We zullen daar zoveel mogelijk rekening mee houden. Ook als je na de cursus langer in Atalanta wilt verblijven kun je dat hieronder aangeven (€65 per etmaal).

Transfer van en naar de luchthaven van Alicante

     

De betaling                 

De gegevens over de betalingswijze, tezamen met de bevestigingsbrief met praktische informatie, zullen naar je worden verzonden zodra wij het boekingsformulier hebben ontvangen. Dan zul je ook het document “Terms and Conditions” ontvangen dat ingevuld aan ons dient te worden teruggestuurd. Je boeking is definitief na ontvangst van 40% aanbetaling van het totaalbedrag en onze ontvangst van het ondertekende document “Terms and Conditions”.

NB: Zorg dat je ziekteverzekering in orde is voor het buitenland en sluit een reis- en bagageverzekering af.

WE ZULLEN JE MET OPEN ARMEN ONTVANGEN!

3e0a7122 Eb36 4ac1 93f7 Aff15a3c149e 2                   6f1e62df 11c4 435a 8958 F46c4d60873e 2    Boven Zee Site Kopie               Img 3451