Atalanta 2Atalanta 3
image description

Jij bent uniek, Atalanta is dat ook.

 

 

 
 
 DRU YOGA

Toen ik Yoga ontdekte veranderde mijn leven.

Dat klinkt dramatisch en dat is het ook!

Yoga veranderde mijn levenIk was nog Europarlementariër toen ik met Dru Yoga begon, de basis van de later door mij ontwikkelende Mindfulness Yoga.

Ik was zo stijf als een plank en wist het verschil tussen mijn kuiten en hurken niet.Vrijwel meteen- nou ja, na wat spierpijn- voelde ik me soepeler en blijer.

Mijn leven kwam in een positieve stroomversnelling, zowel zakelijk als privé.

Als ik een tijdje geen Yoga doe of niet mediteer, merk ik het meteen. En mijn omgeving ook... En wat ook zo fijn is: je kunt de yoga net zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. Dus deze vorm van Yoga is zowel geschikt voor doordouwers als voor mensen zoals ik die last van hun knieen of iets anders hebben.  

 
Dus je kunt nu zonder risico dit heerlijke cadeau voor jezelf reserveren: een week helemaal voor jou, yoga, meditatie, mindfulness, coaching, welness en ontspanning. 

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling, lekkere yoga, bewuste ademhaling en bewuste ontspanning leren.
Je oude ideeën waar je misschien ongelukkig van wordt tegen het licht houden, maar ook lachen, heerlijk onder de Spaanse zon in een luie stoel liggen, een sauna of Turkse stoomcabine pakken, een duik in het zwembad nemen.
Nieuwe vrienden maken, twee keer per dag op je dooie gemak een heerlijke vegetarische drie gangen maaltijd verorberen, met de groep op excursie gaan naar de zee en de bergen ,genieten van een uur lang ayurvedische of andere massage en nog veel meer.

 

 
Atalanta yoga vakantie Spanje      Massage 9      841e0fac 154d 44ef A43b 74ebc4b73cb3

Atalanta is online!

www.gelukacademy.com 

Ik heb een online training voor je gemaakt, waarin je nog meer stof krijgt dan de bijna duizend gasten die de afgelopen 15 jaar op Atalanta zijn geweest. Helaas is Atalanta niet meer "los" te boeken. Alleen deelnemers aan het online traject en de coachings, krijgen een week in Spanje aangeboden. Dus ga gauw naar www.gelukacademy.com  Daar kun je boeken, zolang er nog plek is.

Het voordeel van online is dat je het doet het in je eigen tempo, op je eigen plek , in je eigen tijd. 

Je kunt de stof rustig laten bezinken, nog eens opnieuw doen, geregeld naar de podcasts met geleide meditaties luisteren en video´s opnieuw bekijken. Je hebt twee jaar de beschikking over al het materiaal.

En ik geef je 1 op 1 coaching waarin we over al jouw uitdagingen en problemen kunnen praten.

Alles wat je op deze website leest - en veel meer – doen we ook in de online workshops. Zelfs de yoga, meditatie, bewuste ademhaling en ontspanning.

 Alleen het eten, de zon en het zwembad krijg je er niet bij… Maar wel de vrolijkheid en het lachen! Mijn training is geen werk of studie. Hij is leuk en inspirerend om te doen.

Je maakt de mooiste reis die een mens kan maken: naar binnen.

 

En als klap op de vuurpijl: als deelnemer aan het online traject, krijg je een verblijf op Atalanta aangeboden! 

Dus ga gauw naar www.gelukacademy.com en boek je plek! HH de Dalai Lama zei het in Straatsburg:" Een gelukkig mens is de beste bijdrage aan de wereldvrede."

Een gelukkige ouder en partner is de beste ouder en partner.
Een gelukkige werknemer en vriend(in) is de beste,
Dus door tijd, geld en energie in jezelf te investeren en het geluk in jezelf te vinden, verricht je ook nog eens een goede daad voor je omgeving en je dierbaren!

Laat je verwennen en inspireren

ER IS EEN LEVEN VOOR EN NA ATALANTA!

 

 

Selecteer welke therapieen je eventueel wilt boeken (deze therapieen zijn niet inbegrepen in de cursusprijs en dienen bij boeking te worden voldaan. Prijs: €70 per uur)


Per persoon maximaal 2 massages.

We nemen 1 op 1 rustig 55 minuten de tijd om een specifiek probleem- of liever een specifieke uitdaging- die jij met Jessica wilt bespreken, samen onder de loep te nemen.

Geef hieronder eventuele speciale dieetwensen aan. We zullen daar zoveel mogelijk rekening mee houden. Ook als je na de cursus langer in Atalanta wilt verblijven kun je dat hieronder aangeven (€65 per etmaal).

Transfer van en naar de luchthaven van Alicante

     


De betaling                 

De gegevens over de betalingswijze, tezamen met de bevestigingsbrief met praktische informatie, zullen naar je worden verzonden zodra wij het boekingsformulier hebben ontvangen.
Dan zul je ook het document “Terms and Conditions” ontvangen dat ingevuld aan ons dient te worden teruggestuurd.
Je boeking is definitief na ontvangst van 40% aanbetaling van het totaalbedrag en onze ontvangst van het ondertekende document “Terms and Conditions”.

NB: Zorg dat je ziekteverzekering in orde is voor het buitenland en sluit een reis- en bagageverzekering af.

WE ZULLEN JE MET OPEN ARMEN ONTVANGEN!

3e0a7122 Eb36 4ac1 93f7 Aff15a3c149e 2                   6f1e62df 11c4 435a 8958 F46c4d60873e 2    Boven Zee Site Kopie               Img 3451