Atalanta 2Atalanta 3
image description

Therapieën

De heerlijke therapieën bij Atalanta maken je yoga en mindfulness vakantie en retraite compleet.
We vragen je om maximaal 2 therapieën te reserveren om voldoende tijd voor yoga, workshops en excursies in het programma over te houden. Deze vraag geldt niet voor de juli week, dan kun je meer therapieen boeken.
Mocht er nog tijd over zijn omdat niet iedereen een therapie neemt, dan kunnen we ter plaatse wellicht nog wat regelen.

Bij alle therapieën worden alleen essentiële oliën gebruikt.

Therapeutische Ontspanningsmassage 

Deze massage is een geweldige samenvloeiing van diverse toepassingen zoals ademhalingstechniek, shiatsu langs je rug en benen, een massage voor je rug, schouders en nek. Alles in combinatie met olie van hoge kwaliteit.
Dit is een favoriet voor je volledige ontspanning.

Img 3778

Lymfe Therapie 

Zachte massage die de natuurlijke afvoer van het weefselvocht stimuleert. Dit helpt om giften uit je lichaam te verwijderen en is zeer behulpzaam tegen vochtophoping.

Ayurvedische Lichaamsmassage

De massage is gebaseerd op een holistische gezondheidsleer afkomstig uit India, namelijk gelijktijdige benadering van de mens op zowel geestelijk, fysiek als emotioneel gebied.
De leer is gebaseerd op de 5 elementen: ether, lucht, vuur, water en aarde, die zich niet alleen in de natuur om ons heen, maar ook in ons lichaam manifesteren.
De massage wordt uitgevoerd met warme sesamolie en verdrijft gifstoffen uit je lichaam, stimuleert je bloedsomloop en ontspant en voedt je lichaam.
Een verwennerij voor zowel je lichaam en je geest.

Ayurvedische Gezichtsmassage 

De massage komt overeen met die voor je lichaam maar dan specifiek voor je gezicht.

Champi Indiase Hoofdmassage 

Een massage die oorspronkelijk uit de Indiase Ayurveda komt.
De massage wordt zittend uitgevoerd. De therapeut gebruikt een combinatie van massagetechnieken over een deel van je rug, schouders, bovenarmen, nek, schouders, schedel en je gezicht.
Je kunt ook kiezen voor een behandeling met etherische oliën voor extra conditie van je haar.
Een zeer diepe en ontspannende behandeling om alle spanning in je hoofd, nek en schouders los te laten. Vitaliserend.

Indiase Voet- en Beenmassage 

Massage van de Bloedsomloop 

Ontspannende massage ter verbetering van je bloedsomloop. Dit is verrukkelijk om je spieren en je hele lichaam te ontspannen.

Raindrop Therapie 

Bij deze speciale toepassing van geneeskrachtige aromatherapie worden oliën aangebracht op je nek, rug en voeten. Raindrop Therapie combineert aromatherapie, vitaflex en massagetherapie tot een subtiel en tegelijkertijd krachtig instrument om de balans in je lichaam te herstellen en je geest tot rust te brengen.

Vitaflex betekent 'vitality through the reflexes'. Het is een gespecialiseerde vorm van hand- en voetmassage die zeer effectief blijkt te zijn om de essentiële oliën via de zenuwbanen in je lichaam te brengen

Voetreflexologie 

Drukpuntmassage van de voeten, waarbij druk wordt uitgeoefend op de reflexzones in de voet. Deze staan in verbinding met je organen en delen van het lichaam. Je voet weerspiegelt je hele organisme.

Reiki  

Coaching door Jessica

We nemen 1 op 1 rustig een uur de tijd om een specifiek probleem- of liever een specifieke uitdaging- die jij met Jessica wilt bespreken, samen onder de loep te nemen.

 

Over onze therapeute Nathalie Amand

NathalieGediplomeerd lichaamstherapeut van Atalanta

De Belgische Nathalie Amand was lange tijd eigenaresse van een spiritueel centrum in de bergen bij Guadelest.

Op dit moment woont ze op een finca in de bergen en heeft, naast haar massagepraktijk, twee paarden met welke ze met kinderen met een handicap werkt.

Behalve voor Atalanta werkt Nathalie nog bij het gerenommeerde centrum SHA waar zij o.a. Naomi Campbell regelmatig behandelt. Zij heeft op zich genomen om voor een familie in Peru te zorgen. Het meisje Estrella komt geregeld naar Spanje en gaat dan naar een Spaanse school. 

Bij haar kunt u genieten van vele therapieën, zoals Abhyanga ayurvedische massage met warme sesamolie en ayurvedische (hoofd)massage met energetische harmonisatie.

Nathalie werkt ook met Reiki en energie therapie volgens de Bronnikov methode om de magnetische velden van het lichaam te harmoniseren.

Tevens is zij gediplomeerd therapeut voor de Raindrop Therapy.