Atalanta 2Atalanta 3
image description

Voor de snelle beslissers

Img 10b          2zwembad           Article Pic1

 

 

 

Atalanta gaat online!

www.atalantacenter-workshopsonline.com

 

Een online training heeft vooral in deze tijd  zoveel  voordelen!

In deze Corona tijd kan ik jullie niet op Atalanta ontvangen.

Daarom heb ik een online training voor jullie gemaakt, waarin je dezelfde stof krijgt als de gasten die al 15 jaar op Atalanta komen. Het is zelfs veel meer geworden!  Zonder de beperkingen die ons allemaal in deze rare Coronatijd worden opgelegd.
                                                                                                                                   Als je hier bent is er veel meer afleiding en zit je na 6 dagen "vol." Dat is het grote voordeel van online. Je doet het in je eigen tempo, op je eigen plek , in je eigen tijd. Je hoeft niet het vliegtuig in. Je kunt de stof rustig laten bezinken en je hebt er een jaar of levenslang de beschikking over.

Op je dooie gemak kun je alle video’s, audio´s, geleide meditaties en de rest van de leerstof bekijken.

En ik geef je 1 op 1 coaching waarin we over al jouw uitdagingen en problemen kunnen praten.

Alles wat je op deze website leest - en veel meer – doen we ook in de online workshops, zelfs de yoga, meditatie, bewuste ademhaling en ontspanning.

Alleen het eten, de zon en het zwembad krijg je er niet bij… Maar wel de vrolijkheid en het lachen! Mijn training is geen werk of studie. Hij is leuk en inspirerend om te doen. Je maakt de mooiste reis: naar binnen en ontdekt wie je werkelijk bent en wat je werkelijk

Ga voor meer informatie naar WWW.ATALANTACENTER-WORKSHOPSONLINE.COM

 

 

Heb je geen zin en tijd mijn hele website door te ploegen en weet je eigenlijk al dat je een week wilt komen?

Dan geef ik je hier de belangrijkste informatie om op tijd te kunnen boeken. 

 

Prijs all in (behalve vliegreis en transfers) is 1895 voor een grotere kamer, 1820 voor een kleine kamer en 1500 voor een 2ps kamer als je zelf een gegadigde hebt.

  • Je vliegt naar Alicante vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Düsseldorf Weeze en Rotterdam (Vueling, Transavia, Ryanair). Ook vanuit Belgie en Duitsland. 
  • We komen je van het vliegveld halen en weer terug brengen voor 125 euro. Hindert niet hoelaat of hoe vroeg.

 Meld je direct aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje. De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. 

Houd er rekening mee dat we maar 8 gasten per week aannemen en dat we in 2019 veel mensen hebben moeten teleurstellen. 

 

 Klik hier voor info over online workshops en trainingen

 

Atalanta 4

Dit vinden onze gasten van Atalanta

Bedankt voor de overgave en originaliteit waarmee jullie deze bijzondere week organiseerden met uitzonderlijke verhalen, hele fijne, echte mensen, inspiratie en lieve dieren. Vanuit het hart voel ik me in de watten gelegd!
Roos uit Nijmegen
Van licht naar zwaar voor wat betreft het lijf. Eigen schuld, ik schepte minstens twee maal op... Van donker naar licht voor wat betreft de geest.Veel eye openers waarmee ik thuis aan de slag kan gaan. Ik zal het overal rondvertellen wat een prima week het was.
Ilma uit Haarlem
" Wat een mooie bijzondere ervaring was deze week! Jouw liefde voor het delen van je kennis maakt dat het een enorme inspiratiebron is om mezelf datgene te geven wat nog hard nodig was: liefde voor mezelf."
Marianne uit Hedel
Ik wist niet wat deze verdiepingsweek me zou brengen. Ik wilde graag wat meer stralen. Ik denk dat dat gelukt is, nee, ik voel het! Leven vanuit je hart, heerlijk.
Monique uit velzen-Zuid
Wat heb ik weer veel geleerd en wat voelt het hier fijn. Ik ben heel en gelukkig! Vorig jaar vooral met mijn hoofd hier geweest en dit keer met mijn hart.Je bent een wijze vrouw,
Linda uit Den Haag
If one can walk alone in one-ness, that one never walks alone, never is lonely. Jessica, dank je voor het schudden aan de boom ,Huib, jouw eten is meer dan eten!, Chris jouw zon scheen tot in elke kamer. Muchas gracias!
Martine uit Moorsele, Belgie
Voor mijn doen was het een hele stap, maar het is een indrukwekkende week. Open je hart en de rest komt vanzelf.
Nanny uit Amstelveen
Dank lieve stoere Jessica voor de leerzame reis naar binnen. Ik ga "gerest" naar huis en laat alle "bagage" achter. Ik voel mij vrij.En heerlijk eten en veel gelachen.
Listte uit Oegstgeest.
Ik kijk terug op een geweldige week, waarin ik met aandacht, liefde en geduld naar mezelf heb mogen kijken.
Suzie uit Utrecht
"Ik voel me dankbaar dat jullie, Jessica, Huib en Chris, met zoveel zorg en liefde deze week zijn meegewandeld op mijn pad naar een compleet ik",
Erik uit Middelburg
Lees meer verhalen en ervaringen!
wil jij de kwaliteit
van je leven verbeteren
en meer uit je leven halen?
  • Plus
  • Happinez
  • Tijdschrift voor Yoga
  • Sante magazine
  • Yoga Magazine
  • Trouw
  • AD