Atalanta 2Atalanta 3
image description

Online workshops en training

 

DEZE ONLINE TRAINING GEEFT JE DE KANS OM IN JE EIGEN TEMPO, IN JE EIGEN TIJD EN OP WELKE PLEK JE MAAR WILT DE TRAINING TE VOLGEN DIE IK OOK IN SPANJE GEEF EN WAAR AL VIJFTIEN JAAR LANG DE CURSISTEN ZOVEEL BAAT BIJ HEBBEN. KIJK MAAR IN HET GASTENBOEK.. 

JIJ BENT NIET VOOR NIETS OP DEZE, redelijk verborgen,PAGINA TERECHT GEKOMEN. WANT.... EIND APRIL  BEN IK BEGONNEN EEN ONLINE TRAINING TE MAKEN. HIJ IS NOG NIET AF. WEL DE 1E WORKSHOP DIE UIT 12 LESSEN BESTAAT.

WIL JIJ DIE VOOR EEN SPECIALE PRIJS ONTVANGEN, ALS "PROEFPERSOON"?

EN DAN TELKENS ALS ER WEER EEN DEEL AF IS DIE ONTVANGEN, OOK  VOOR EEN SPECIALE PRIJS.? 

DAAR STAAT DAN TEGENOVER DAT JE ME FEEDBACK GEEFT, ZODAT IK, ALS DAT NODIG MOCHT ZIJN, MIJN TRAINING KAN BEVRIJDEN VAN KINDERZIEKTES EN, NA JOUW SUGGESTIES, KAN AANPASSEN.

DUS EIGENLIJK EEN WIN-WIN SITUATIE .JIJ KRIJGT VOOR VEEL MINDER GELD EEN ONLINE TRAINING die ik op Atalanta al 15 jaar geef en waar mensen dolblij mee zijn. Dat kun je zien in het gastenboek. En ik kan dankzij jou de kinderziektes uit de training halen.

Het grote voordeel van de online training boven naar Spanje komen is duidelijk:

- je kunt de online training levenslang doen

- op elk gewenst moment

-op elke gewenste plek

-en in je eigen tempo.

 

STUUR ME EEN MAILTJE ALS JE MEE WILT DOEN! jeslarive@gmail.com

 

PS                                                                                                                                                                                                                                                               

Ik weet niet hoe jij uit deze rare tijd bent gekomen. Misschien heb je nieuwe dingen over jezelf geleerd en heb je plannen gemaakt om jezelf sterker en vrijer te maken Laat die plannen nou niet versloffen! Je hoeft jezelf niet te verliezen en weer op de automatische piloot je oude leven op te pakken ( waar je niet echt gelukkig van werd). Juist nu heb je een grote kans je  innerlijke kracht te (her)vinden!

Mijn voorstel: laten we samen beginnen met je innerlijk huis op een rots te bouwen. Dan doorsta je alle stormen zonder dat je omwaait.

Misschien kun je, om welke reden dan ook voorlopig niet naar Atalanta komen.  Misschien vind je vliegen vervelend, hou je niet van groepen, heb je een verzorgende taak die je niet zomaar kunt overdragen of vind je geen oppas voor je kinderen. En wie weet wordt je hond depressief als je weggaat...

Wat zou het voor jou (en je dierbaren) betekenen als je innerlijk huis op een rotsvast fundament staat? En niet langer op drijfzand. Als je weer stevig in je eigen leven staat en weer weet waar het werkelijk om gaat en wat je werkelijk wilt?

Stel je voor: je leeft vrij van stress, angst en irritatie, omdat je je kracht, je rust en je licht in jezelf hebt gevonden.

Dan kom je als een sterker mens uit deze crisis.

Met liefde en waardering voor je zelf, met innerlijke kracht en innerlijke vrede. Lieve lezer, ik help je graag!

Stuur dat mailtje en we gaan samen aan het werk. 

liefs,

Jessica

jeslarive@gmail.com

T 0031 626992868