Atalanta 2Atalanta 3
image description

Online workshops en training

 

 

 

Atalanta is online!

www.atalantacenter-workshopsonline.com

 

Een online training heeft vooral in deze tijd  zoveel  voordelen!

In deze Corona tijd kan ik jullie niet op Atalanta ontvangen.

Daarom heb ik een online training voor jullie gemaakt, waarin je dezelfde stof krijgt als de bijna duizend gasten die de afgelopen 15 jaar op Atalanta zijn gekomen.

Het is zelfs veel meer geworden! Dieper en uitgebreider. Zonder de beperkingen die ons allemaal in deze rare Coronatijd worden opgelegd. Als je hier bent is er veel meer afleiding en zit je na 6 dagen "vol." Dat is het grote voordeel van online. Je doet het in je eigen tempo, op je eigen plek , in je eigen tijd. Je hoeft niet het vliegtuig in. Je kunt de stof rustig laten bezinken en je hebt er een jaar of levenslang de beschikking over.

Op je dooie gemak kun je alle video’s, podcasts, geleide meditaties en de rest van de leerstof bekijken.

En ik geef je 1 op 1 coaching waarin we over al jouw uitdagingen en problemen kunnen praten.

Alles wat je op deze website leest - en veel meer – doen we ook in de online workshops, zelfs de yoga, meditatie, bewuste ademhaling en ontspanning.

Alleen het eten, de zon en het zwembad krijg je er niet bij… Maar wel de vrolijkheid en het lachen! Mijn training is geen werk of studie. Hij is leuk en inspirerend om te doen. Je maakt de mooiste reis: naar binnen en ontdekt wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt!

Ga voor meer informatie naar www.atalantacenter-workshopsonline.com

Ik weet niet hoe jij uit deze rare tijd bent gekomen. Misschien heb je nieuwe dingen over jezelf geleerd en heb je plannen gemaakt om jezelf sterker en vrijer te maken Laat die plannen nou niet versloffen! Je hoeft jezelf niet te verliezen en weer op de automatische piloot je oude leven op te pakken ( waar je niet echt gelukkig van werd). Juist nu heb je een grote kans je  innerlijke kracht te (her)vinden!

Mijn voorstel: laten we samen beginnen met je innerlijk huis op een rots te bouwen. Dan doorsta je alle stormen zonder dat je omwaait.

Misschien kun je, om welke reden dan ook voorlopig niet naar Atalanta komen.  Misschien vind je vliegen vervelend, hou je niet van groepen, heb je een verzorgende taak die je niet zomaar kunt overdragen of vind je geen oppas voor je kinderen. En wie weet wordt je hond depressief als je weggaat...

Wat zou het voor jou (en je dierbaren) betekenen als je innerlijk huis op een rotsvast fundament staat? En niet langer op drijfzand. Als je weer stevig in je eigen leven staat en weer weet waar het werkelijk om gaat en wat je werkelijk wilt?

Stel je voor: je leeft vrij van stress, angst en irritatie, omdat je je kracht, je rust en je licht in jezelf hebt gevonden.

Dan kom je als een sterker mens uit deze crisis.

Met liefde en waardering voor je zelf, met innerlijke kracht en innerlijke vrede. Lieve lezer, ik help je graag!

Ga naar www.atalantacenter-workshopsonline.com

en we gaan samen aan het werk. 

liefs,

Jessica

jeslarive@gmail.com

T 0031 626992868

 DEZE ONLINE TRAINING GEEFT JE DE KANS OM IN JE EIGEN TEMPO, IN JE EIGEN TIJD EN OP WELKE PLEK JE MAAR WILT DE TRAINING TE VOLGEN DIE IK OOK IN SPANJE GEEF EN WAAR AL VIJFTIEN JAAR LANG DE CURSISTEN ZOVEEL BAAT BIJ HEBBEN. KIJK MAAR IN HET GASTENBOEK..