Atalanta 1Atalanta 2Atalanta 3
image description

Wil je blij en vrij worden?

Atalanta Center Yoga

 

Ja, natuurlijk wil ik blij , vrij en gelukkig worden. Wat een vraag!

Maar hoe doe ik dat? 

STEL JEZELF EERST EENS DEZE VRAGEN:

  • Heb ik meer energie nodig  en word ik bekaf van dat geratel in mijn hoofd en het rondzeulen met mijn verleden, grieven en teleurstellingen?
  • Voel ik mezelf ongezien en ongehoord?
  • Laat ik me alle kanten optrekken, kan ik geen "nee" zeggen en mijn grenzen niet trekken?
  • Voel ik me best prima, maar ben ik nieuwsgierig naar "meer"  en heb ik een time-out nodig?                                                                                                                                                                                         

Als je even over mijn vragen nadenkt, komt er vast nog meer in je op waar je niet blij over bent. Het is al een heleboel als je weet waar de schoen wringt.                                                                                   

Je denkt misschien dat het je levensomstandigheden zijn die je dwars zitten. Gedeeltelijk is dat waar, maar het gaat vooral om hoe je met die omstandigheden omgaat.Daarom gaan we in de Atalantaweek: ons bewust worden van de gedachten en emoties die ons in de weg zitten om op een goede manier met die uitdagingen te kunnen omgaan.                                                                                                                                                                                                       

Dat waarvan je je bewust bent, kun je veranderen. Geloof me niet, maar kom het in den lijve ervaren.

 

ZORGEN VOOR JEZELF

Je zorgt misschien voor je ouders, voor kinderen, partner, buren, vrienden, vriendinnen.Je bent misschien een hardwerkende en loyale werknemer voor je baas. Maar hoe zorg je voor jezelf? Op Atalanta leer je jezelf serieus te nemen en naar jezelf te luisteren, jezelf te ont-dekken.  Dan ont-dek je dat je helemaal OK bent en dat dat eeuwige stemmetje in je hoofd het bij het verkeerde eind heeft. Dan ga je eindelijk ook eens aan jezelf zorg, tijd, liefde en ook geld besteden. Dan voel je je verbonden met jezelf en word je je eigen beste vriend. Ik ben daar heel gelukkig van geworden.                               

Een tip: zoek geen geluk, maar zoek betekenis in je leven. Betekenis die groter is dan jij, iets wat boven zelfbehoud en eigenbelang uitstijgt. Dan word je gelukkig, onafhankelijk van je levensomstandigheden. Als je gelukkig bent, ben je verbonden in het leven en verbonden met het NU.  Deze en dergelijke onderwerpen komen interactief aan de orde in de workshop "Kom in je kracht". je gaat het voelen in je hart. Mooie woorden, Jessica. maar hoe ga ik dat doen? Door samen met gelijkgezinden tijd en energie aan jezelf te besteden. Door jezelf een groot cadeau te geven door naar Atalanta of een andere soortgelijke plek te gaan. Door jezelf serieus te nemen. JE BENT HET WAARD.

 

 

Boven Zee Site Kopie 

WEKEN VOOR OPEN INSCHRIJVING 1e helft 2019: 26 MEI-1 JUNI; 23-29 JUNI; 21-27 JULI

We bieden je een unieke mix van westerse ideeën en beproefde methoden die al 5000 jaar succesvol worden gebruikt. 

Je gaat genieten van Mindfulness Dru Yoga en Meditatie  maar ook van de Workshop ”Kom in je kracht” Je leert  naar jezelf te kijken.Je wordt je bewust  van de streken die je met jezelf en anderen uithaalt. En wie weet ga je nieuwe keuzes maken en innerlijke rust vinden. En (eindelijk) gelukkig worden!

Tijdens deze yoga, mindfulness en coaching  reis en vakantie  in Spanje zullen we veel oefeningen doen die je hart openen. De langste reis was voor mij van hoofd naar hart. Misschien geldt dat ook voor jou?

Mijn websitebouwer,Joris Vincken heeft een mooi artikel geschreven over je hartkracht : Mijn hart heeft geen haast.

 

 

Voel je vrij contact op te nemen als je meer informatie wilt of meld je direct aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje.