Atalanta 2Atalanta 3
image description

Wil je blij, vrij en gelukkig worden?

Atalanta Center Yoga

 

Ja, natuurlijk wil ik blij , vrij en gelukkig worden. Wat een vraag!

Maar hoe doe ik dat? 

BEANTWOORD VOOR JEZELF EERST EENS DEZE VRAGEN:

  • Heb ik meer energie nodig  en word ik bekaf van dat geratel in mijn hoofd en het rondzeulen met mijn verleden, grieven en teleurstellingen?
  • Voel ik mezelf ongezien en ongehoord?
  • Laat ik me alle kanten optrekken, kan ik geen "nee" zeggen en mijn grenzen niet trekken?
  • Voel ik me best prima, maar ben ik nieuwsgierig naar "meer"  en heb ik een time-out nodig?
  • Lig ik ´s nachts woelend wakker  van alle problemen die ik moet oplossen?
  • Heb ik van pleasen mijn werk gemaakt of ben ik een perfectionist en word daar doodmoe van?                                                                                                                                                                                       

Als je even over mijn vragen nadenkt, komt er vast nog meer in je op waar je niet blij over bent. Het is al een heleboel als je weet waar de schoen wringt. Dat is al de helft van de oplossing.                                                                                  

JE NIEUWE LEVENSREIS BEGINT BIJ ATALANTA

Zoals een gast schreef in het gastenboek: "Er is een leven voor en een leven na Atalanta." En daarmee klop ik mezelf niet op de borst, hoor. Het enige wat mijn doel is, is je bewust maken van wat je jezelf aandoet en hoe je vaak jezelf saboteert. En dan ga JIJ nieuwe keuzes maken. Je doet het helemaal zelf. 

Je denkt misschien dat het je levensomstandigheden zijn die je dwars zitten. Gedeeltelijk is dat waar, maar het gaat vooral om hoe je met die omstandigheden omgaat. Daarom gaan we in de Atalantaweek: ons bewust worden van de gedachten en emoties die ons in de weg zitten om op een goede manier met die uitdagingen te kunnen omgaan.  En als je dan ook nog inzichten krijgt hoe het komt dat je met die onjuiste ideeen over jezelf door het leven gaat, dan heb je een heleboel "breinblubber" opgeruimd en ligt je kracht en je licht daar niet meer onder verborgen. In een prive coaching kan ik je daarmee helpen, als je dat wilt.                                                                                                                                                                                                    

Dat waarvan je je bewust bent, kun je veranderen. Geloof me niet, maar kom het in levende lijve ervaren.

Yoga Tuin Site                                    20141031 145601 2                              2019

ZORGEN VOOR JEZELF

Je zorgt misschien voor je ouders, voor kinderen, partner, buren, vrienden, vriendinnen. Je bent misschien een hardwerkende en loyale werknemer voor je baas. Maar hoe zorg je voor jezelf? Op Atalanta leer je jezelf serieus te nemen en naar jezelf te luisteren, jezelf te ont-dekken.  Dan ont-dek je dat je helemaal OK bent en dat dat eeuwige stemmetje in je hoofd het bij het verkeerde eind heeft. Dan ga je eindelijk ook eens aan jezelf zorg, tijd, liefde en ook geld besteden. Dan voel je je verbonden met jezelf en word je je eigen beste vriend. Ik ben daar heel gelukkig van geworden.                               

Een tip: zoek geen geluk, maar zoek betekenis in je leven. Betekenis die groter is dan jij, iets wat boven zelfbehoud en eigenbelang uitstijgt. Dan word je gelukkig, onafhankelijk van je levensomstandigheden. Als je gelukkig bent, ben je verbonden in het leven en verbonden met het NU.  Deze en dergelijke onderwerpen komen interactief aan de orde in de workshop "Kom in je kracht". Je gaat het voelen in je hart. Mooie woorden, Jessica, hoor ik je denken, maar hoe ga ik dat doen?

Je gaat dat doen door samen met gelijkgezinden eindelijk eens tijd, energie en liefde aan jezelf te besteden. Door jezelf een groot cadeau te geven door naar Atalanta of een andere soortgelijke plek te gaan. Door jezelf serieus te nemen. JE BENT HET WAARD.

 

 

Boven Zee Site Kopie

VOOR DE SNELLE BESLISSERS DIE GEEN TIJD OF ZIN HEBBEN DE HELE WEBSITE TE BEKIJ

VOOR DE WEEK VAN 19-25 JULI 2020 IS NOG 1 PLEK. NOG PLAATS IN WEKEN 13-19 SEPTEMBER EN 11-17 OKTOBER. ANNULERING GRATIS ALS NIET GEVLOGEN KAN WORDEN. CORONAPROOF, EIGEN KAMER EN MAX 8 GASTEN.

 Prijs all in (behalve vliegreis en transfers) is 1895 voor een grotere kamer, 1820 voor een kleine kamer en 1500 voor een 2ps kamer, als je zelf daarvoor een gegadigde hebt.

  • Je vliegt naar Alicante vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Düsseldorf Weeze en Rotterdam (Vueling, Transavia, Ryanair). Ook vanuit Belgie en Duitsland. 
  • We komen je van het vliegveld halen en weer terug brengen voor 125 euro. Hindert niet hoelaat of hoe vroeg.

Meld je aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje. De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Omdat we maar 8 gasten aannemen moesten we in 2019 veel mensen teleurstellen.

 

We bieden je een unieke mix van westerse ideeën en beproefde methoden die al 5000 jaar succesvol worden gebruikt. 

Je gaat genieten van Mindfulness Dru Yoga en Meditatie  maar ook van de Workshop ”Kom in je kracht” Je leert  naar jezelf te kijken.Je wordt je bewust  van de streken die je met jezelf en anderen uithaalt. En wie weet ga je nieuwe keuzes maken en innerlijke rust vinden. En (eindelijk) gelukkig worden!

Tijdens deze yoga, mindfulness en coaching  reis en vakantie  in Spanje zullen we veel oefeningen doen die je hart openen. De langste reis was voor mij van hoofd naar hart. Misschien geldt dat ook voor jou?

Voel je vrij contact op te nemen als je meer informatie wilt of meld je direct aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje.