image description

 

1000 Plaatsen 1 ThuisSite Nw

  

GA TERUG NAAR WWW.GELUKACADEMY.COM

 

Tien redenen om deze mindfulness, meditatie, yoga, coaching en welness reis en vakantie in Spanje te kiezen

I

EEN UNIEK  AANBOD. De combinatie van zowel ontspanning en welness,  misschien excursies en werken aan jezelf op een zeer plezierige locatie in de zon is uniek. Als je daarvoor kiest kun je dagelijks Mindfulness Dru Yoga en meditatie les krijgen.

Coachings zijn mogelijk tegen betaling.

 

Je zult thuiskomen bij jezelf en innerlijke rust vinden. Je wordt je eigen coach.

Voor de yoga heb je geen voorafgaande ervaring nodig, ze is geschikt voor iedereen!

Novembergroep 2008 Fotos Irma 129      Kopie 4 Van Novembergroep 2008 Fotos Irma 115

 

II

EEN COMPLETE WELNESS VAKANTIE met de beschikking over je eigen kamer met badkamer, heerlijke ontspanning in de gratis sauna, het Turkse stoombad en het (verwarmde) zwembad. Ook is er rust en tijd voor jezelf in de overdekte patio met gezellige zitjes of de overdekte ruimte met de vier Slender You tafels waar je ook gratis gebruik van kunt maken. Kijk bij locatie en kamers.

De enorme tuin heeft vier terrassen met prachtige mimosa- en palmbomen, hangmat, zitjes en een boomhut. Je plukt er citroenen, grapefruits sinaasappels, appels, avocado’s, amandelen, nisperos, pruimen en mandarijnen, afhankelijk van het seizoen. Onze locatie is in "de bewoonde wereld" maar geeft je door het vele groen het gevoel dat je ver weg buiten bent. En je krijgt ook een gratis facelift...

 

Img 2622 Kopie       Img 2631 Kopie     

 

 

III

F456e131 71bc 49ef B98c 7e8ce8fbbc82 3

Jessica Larive is mijn naam en ik ben jullie gastvrouw en docent. Inmiddels hebben we elkaar vast al online ontmoet. Maar life is ook erg prettig! Ik ken de spirituele wereld maar ook de politiek en het bedrijfsleven. Vele jaren heb ik als bedrijfsjurist in Brussel -de 1e jaren als alleenstaande moeder- en 15 jaar als Europarlementariër gewerkt. Rond 2000 gooide ik het roer om en schoolde me om tot gedipl.docent yoga, meditatie, coaching, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Die studies vond ik heel wat zwaarder dan de rechtenstudie. De unieke combinatie van mijn werkervaring en deze jarenlange opleidingen en intensieve studie van een Cursus in Wonderen, de Bhagavad Gita en filosofen als Eckhardt Tolle hebben me uiteindelijk klaargestoomd om beide werelden te verbinden. Jarenlang heb ik intensief gewerkt aan de in behandelde stof en ik blijf er dagelijks mee bezig. 

Jij en ik zijn een veel betere, want gelukkige, werknemer, ZZP er, moeder, vader, partner, manager als we onze eigen kracht kennen en daarvoor niet van de buitenwereld en de goedkeuring van anderen afhankelijk zijn. Daarom heb ik Atalanta opgericht en mijn online trainingen gemaakt. Ik hoop dat ook jij  de stap zet om je echte Zelf te ontdekken. Een gelukkige moeder is een goede moeder. Een gelukkige partner is een goede partner. Een gelukkige werknemer is een goede werknemer. 

 

 

IV

KLEINSCHALIGHEID EN EXCLUSIVITEIT 

Het aantal gasten is bewust beperkt tot tien, zodat het team jullie persoonlijke aandacht kan geven.

De meeste gasten komen alleen.

Door de kleinschaligheid kunnen we flexibel zijn en met persoonlijke wensen rekening houden.

Jouw wensen en behoeften zijn het belangrijkst en "niets moet."

Yoga Site7

V

Img 4017Img 4125                                        

Zonder eenpersoonstoeslag beschikt iedere gast over EEN EIGEN KAMER EN EIGEN BADKAMER. Dus privacy en geen lange rijen met een handdoek en wc rol onder je arm voor de gemeenschappelijke toiletten en wc´s. Elke kamer is op de begane grond in het groen. Verwacht geen luxe, wel een gezellig kamertje of kamer, alleen voor jou.

VI

Het KLIMAAT is hier aan de zonnige Costa Blanca volgens de Wereld gezondheidsorganisatie het zevende beste klimaat ter wereld.

Dit gebied bestrijkt maar 30 km langs de kust en Alfaz del Pi zit er precies midden in.

P1020699

VII

DE MAALTIJDEN worden twee maal per dag vers bereid door onze professionele privé chef kok Huib. Een week heerlijk vegetarisch eten! Met 40 jaar ervaring als chef-kok in de beste restaurants in Nederland en Spanje kookt hij met variatie, kwaliteit en liefde. De mediterrane lunch is in Spanje de hoofd maaltijd.´s Avonds eten we een iets lichtere 3 gangen maaltijd.. Brood is in Spanje niet meer dan een hapje erbij. Met dieetwensen zullen we zoveel mogelijk rekening houden.

          Photo 2019 06 28 19 43 59 3                

 

VIII

we houden ervan jullie te verwennen.De hele dag staan er op de bar bij het zwembad water, thee, fruit, noten, chocola en koekjes tot je beschikking.

In de gastenkeuken kun je altijd tussendoor iets extra´s voor jezelf maken, een broodje, yoghurt of warme chocolademelk voor het slapen. Als iets op is vullen we het gewoon bij.

Alles is inclusief, ook de excursies, de sauna,het Turkse stoombad en de Slender You tafels, dus geld heb je de hele week niet nodig. Alleen extra coachings en therapieën worden apart afgerekend. 

                Img 0767 Kopie     

IX

Bij voldoende belangstelling  gaan we op EXCURSIE naar een mooi strandje waar we ook yoga doen, naar mijn grote, verwilderde stuk land in de bergen om te wandelen en te mediteren en naar een schattig Spaans stadje als Altea of Guadelest. Laat je verrassen.Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Site Groep

                 

Geef jezelf dit cadeau!

X

Onze super masseuse Nathalie biedt een ruime keus aan therapieën. Ze werkte ook in het beroemde SHA ressort waar Naomi Campbell en Madonna vaste gasten zijn. Je kunt kiezen uit ayurvedische massage, therapeutische ontspanningsmassage, raindrop therapie, champi indiase hoofdmassage, Indiase voet-en beenmassage, Reiki, lymfe massage en ayurvedische gezichtsmassage. Dit is, naast de extra coachings, het enige onderdeel van de week dat niet inclusief is en van tevoren moet worden geboekt. Je kunt maximaal 2 therapieën boeken

Img 3785

 


De Wandeling, preview. Om de hele uitzending te zien:http:// http://www.npo.nl/de-wandeling/14-06-2015/KN_1671374 of ga naar Homepage

 

Bekijk de reviews met de ervaringen en aanbevelingen van de honderden gasten die sinds 2005 op Atalanta zijn geweest voor een heerlijke Doe-en Verwenvakantie in de zon. Gemiddeld cijfer 9,8. 30% van de gasten komt minstens 1x terug. Hayley is al 4x geweest.

 GA TERUG NAAR WWW.GELUKACADEMY.COM

 

 

 

 • Je vliegt naar Alicante vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Düsseldorf Weeze en Rotterdam (Vueling, Transavia, Ryanair). Ook vanuit België en Duitsland. 
 • We komen je van het vliegveld halen en weer terug brengen voor 155 euro. Hindert niet hoe laat of hoe vroeg.

GA TERUG NAAR DE POWERTRAINING: WWW.GELUKACADEMY.COM

 

 GA TERUG NAAR DE POWERTRAINING: WWW.GELUKACADEMY.COM

 

 

 

 

 

 

        


Inleiding tot Mindfulness DruYoga

 

 

 

 

We verspillen letterlijk onze adem

EXTRAATJE OVER DE ADEMHALING


Hoe adem je terwijl je dit leest? Stop even en kijk bewust naar je ademhaling. Ik wed erom dat je ergens in je borst begint en je schouders omhoog en omlaag gaan. Fout!

Fout, tenzij je de verleidelijke mogelijkheid wilt laten liggen om je focus en concentratie te verbeteren, je creativiteit en productiviteit vrij te maken en stress, burn-out en angst te voorkomen of te verminderen.En....er jonger uit te zien. Weg met botox, gewoon goed ademen.Zo´n 80% van ons ademt minstens 40.000 keer per dag, bijna altijd door de mond. Veel en veel te veel en verkeerd. Veel beter is het niet meer dan 15 tot 20.000 keer per dag te ademen, dieper, door de neus en met het middenrif.

Als we consequent door de neus gaan ademen fungeert de neus als een filter dat de door het lichaam benodigde zuurstof reguleert. Als je door je mond ademt ontbreekt dit regel systeem .

Ademcoaches en (dure)cursussen springen tevoorschijn. Prima, maar ik vraag me wel af waarom de westerse mens de recente wetenschappelijke bevestiging zo hard nodig heeft om iets wat zo logisch en effectief is en al vijf eeuwen bekend is, nu pas te gaan toepassen. Meer informatie bewuste ademhaling
 
GA TERUG NAAR WWW.GELUKACADEMY.COM
 
 
 

Omdat je het waard bent

Zelfs en juist als je doodmoe of lusteloos bent, als je een perfectionist bent, een pleaser die geen nee kan zeggen of misschien wel een (eet)verslaafde, je eenzaam voelt  of ´s nachts ligt te woelen.

Zelfs en juist als je dol wordt van dat stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat je niks waard bent en je snakt naar RUST in je hoofd.

Zelfs en juist als je gewoon even rust en ruimte voor jezelf nodig hebt en zin hebt in een boeiende en ontspannende werkvakantie.

 • Zonder dat je je leven hoeft om te gooien
 • Zonder dat je je benen in je nek hoeft te leggen.
 • Gewoon door Mindfulness Dru Yoga en Meditatie in je leven toe te laten.
 • Gewoon door de nieuwe inzichten en ideeën die je in de online training en de coachings hebt opgedaan in je dagelijkse leven toe te passen.

 

          JE ONTDEKT HET GEHEIM VAN EEN GELUKKIG LEVEN

ZO, ALLES GEZIEN OVER JE VERBLIJF IN SPANJE? GA DAN NU TERUG NAAR DE POWERTRAINING OP WWW.GELUKACADEMY.COM

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vinden onze gasten van Atalanta

Vol enthousiasme, met bijzondere verhalen en mooie rituelen werd ik aan veel dingen herinnerd, die ik eerder had geleerd maar die toch waren weggezakt. Dat zal ik niet meer laten gebeuren! Ik vertrek met een krachtig gevoel en met ideeën hoe ik invulling kan geven aan mijn dromen en passies.
Evelien uit Huijbergen
"Een cadeautje voor mezelf. Met lachen en huilen tot inzichten gekomen.Ik stop met zelfmedelijden en zelfkwelling, het is genoeg.Beste vakantie sinds lange tijd! Ik kom terug, zeker weten", Anneke uit Hilversum.
Hans, dank dat ik heb mogen genieten van jouw passie, het spelen op de conga's, het was prachtig. Kortom, een geweldige week. Jullie hebt me veel handvaten gegeven om het leven te leven zoals het is, in het NU.
Corrie uit Huizen
Ik kijk terug op een week waarin mijn hoofd leeg stroomde en mijn hart helemaal vol.
Christel uit Utrecht
" We leerden hoe we ons met onszelf en het verleden konden verzoenen
En dat een vlinder net zo hard en mooi fladdert in een rolstoel of op orthopedische schoenen."
Willemijn uit Rotterdam.
"Dank voor je inspirerende woorden en je team voor het overheerlijke rten ( echt niet normaal!) en de goede verzorging. TOP.Deze week heb i kals een geweldig fijne tijd ervaren. hallo, nieuw leven.Hier ben ik!", Diane uit Maasdijk.
Lekker bijgeslapen, ontspannen en in de cursus weer herinnerd aan al die dingen die ik in de waan van de dag vaak vergeet.
Hannie uit Utrecht
Ben heel blij dat ik ben gekomen en dankbaar voor alle handvaten die ik deze week van je heb gekregen. Ik ga naar huis met een bijna lege rugzak.
Anita uit Amsterdam
Nog nooit zoveel lieve, aardige en vooral ook vakkundige vrouwen bij elkaar gezien.
Cisca uit Tiel
De coaching heeft me dichter bij mezelf gebracht. En de dagen erna pasten als een jas. Mooie verhalen, nieuwe inzichten, werken met elkaar, de heerlijke yoga en niet te vergeten jouw passie en heerlijk doorleefde lach. Dit heerlijke warme gevoel neem ik mee terug naar Hengelo,ik ben een "nieuw" mens,
Gehra uit Hengelo.
Lees meer verhalen en ervaringen!
wil jij de kwaliteit
van je leven verbeteren
en meer uit je leven halen?
 • Plus
 • Happinez
 • Tijdschrift voor Yoga
 • Sante magazine
 • Yoga Magazine
 • Trouw
 • AD