image description

 

1000 Plaatsen 1 ThuisSite Nw

 In 2022 gaat Atalanta in Spanje EXCLUSIEF!

EXCLUSIEF VOOR JOU...

 

TENMINSTE ALS JE EEN ONLINE TRAINING VAN DE WWW.GELUKACADEMY hebt aangeschaft en volbracht.

Als superbonus krijg je dan een exclusieve week op mijn Spaanse landgoed aangeboden tegen een superaantrekkelijke bonus prijs. 

Zie het als kroon op je werk.

 

De online trainingen van de Geluk academy hebben als basis ongeveer dezelfde stof als  de ruim duizend gasten  de afgelopen 15 jaar op Atalanta hebben gekregen. Bekijk het gastenboek voor hun resultaten. Gemiddeld een 9,8...

De trainingen zijn zelfs veel DIEPER EN UITGEBREIDER geworden!

Logisch, want na een week zit je "vol."

Voor een echte transformatie heb je meer dan een week nodig.

Daarom heb ik voor jou een 9 maanden traject gemaakt.

 

Dat is het grote voordeel van online.

Je doet het in je eigen tempo, op je eigen plek , in je eigen tijd. Je hoeft niet het vliegtuig in.

Je kunt de stof rustig laten bezinken en je hebt er een jaar of levenslang de beschikking over.

Je gaat pas verder als je er weer klaar voor bent. Er is geen enkele haast.

 

Om die reden ben ik van koers veranderd en heb ik besloten online trainingen aan te bieden. En vervolgens je een week op mijn Spaanse Atalanta uit te nodigen en te verwennen. 

De week in Spanje kun je gebruiken voor extra coaching face to face en voor verdieping. Ook bied ik yogalessen aan, meditatie, bewuste ademhaling- en bewuste ontspanning(technieken.)

Of pure ontspanning aan het zwembad, excursies of  massages. 

It´s up to You.

in ieder geval is eeen ding hetzelfde voor iedereen: 2x per dag op het buitenterras genieten van een verrukkelijke 3gangen maaltijd van mijn privé chef kok.

Doe je mee? www.Gelukacademy.com

 

 

 

 

 

Tien redenen om deze mindfulness, meditatie, yoga, coaching en welness reis en vakantie in Spanje te kiezen

I

EEN UNIEK  AANBOD. De combinatie van zowel ontspanning en welness, excursies en werken aan jezelf op een zeer plezierige locatie in de zon is uniek. Als je daarvoor kiest kun je dagelijks Mindfulness Dru Yoga en meditatieles krijgen. Deze zijn inclusief in de prijs.

Daarnaast krijgt elke gast 1 gratis coaching 1 op 1 ( van een uur) aangeboden. Meerder coachings zijn mogelijk tegen bijbetaling.

 

Je zult thuiskomen bij jezelf en innerlijke rust vinden. Je wordt je eigen coach.

Voor de yoga heb je geen voorafgaande ervaring nodig, ze is geschikt voor iedereen!

Novembergroep 2008 Fotos Irma 129      Kopie 4 Van Novembergroep 2008 Fotos Irma 115

 

II

EEN COMPLETE WELNESS VAKANTIE met de beschikking over je eigen kamer met badkamer, heerlijke ontspanning in de gratis sauna, het Turkse stoombad en het (verwarmde) zwembad. Ook is er rust en tijd voor jezelf in de overdekte patio met gezellige zitjes of de overdekte ruimte met de vier Slender You tafels waar je ook gratis gebruik van kunt maken. Kijk bij locatie en kamers.

De enorme tuin heeft vier terrassen met prachtige mimosa- en palmbomen, hangmat, zitjes en een boomhut. Je plukt er citroenen, grapefruits sinaasappels, appels, avocado’s, amandelen, nisperos, pruimen en mandarijnen, afhankelijk van het seizoen. Onze locatie is in "de bewoonde wereld" maar geeft je door het vele groen het gevoel dat je ver weg buiten bent. En je krijgt ook een gratis facelift...

 

Img 2622 Kopie       Img 2631 Kopie     

 

 

III

F456e131 71bc 49ef B98c 7e8ce8fbbc82 3

Jessica Larive is mijn naam en ik ben jullie gastvrouw en docent. Ik ken de spirituele wereld maar ook de politiek en het bedrijfsleven. Vele jaren heb ik als bedrijfsjurist in Brussel -de 1e jaren als alleenstaande moeder- en 15 jaar als Europarlementariër gewerkt. Rond 2000 gooide ik het roer om en schoolde me om tot gedipl.docent yoga, meditatie, coaching, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Die studies vond ik heel wat zwaarder dan de rechtenstudie. De unieke combinatie van mijn werkervaring en deze jarenlange opleidingen en intensieve studie van een Cursus in Wonderen, de Bhagavad Gita en filosofen als Eckhart Tolle hebben me uiteindelijk klaargestoomd om beide werelden te verbinden. Jarenlang heb ik intensief gewerkt aan de in behandelde stof en ik blijf er dagelijks mee bezig. 

Jij en ik zijn een veel betere, want gelukkige, werknemer, ZZP er, moeder, vader, partner, manager als we onze eigen kracht kennen en daarvoor niet van de buitenwereld en de goedkeuring van anderen afhankelijk zijn. Daarom heb ik Atalanta opgericht en mijn online trainingen gemaakt. Ik hoop dat ook jij  de stap zet om je echte Zelf te ontdekken. Een gelukkige moeder is een goede moeder. Een gelukkige partner is een goede partner. Een gelukkige werknemer is een goede werknemer. 

 

 

IV

KLEINSCHALIGHEID EN EXCLUSIVITEIT 

Het aantal gasten is bewust beperkt tot tien, zodat het team jullie persoonlijke aandacht kan geven.

De meeste gasten komen alleen.

Door de kleinschaligheid kunnen we flexibel zijn en met persoonlijke wensen rekening houden.

Jouw wensen en behoeften zijn het belangrijkst en "niets moet."

Yoga Site7

V

Img 4017Img 4125                                        

Zonder eenpersoonstoeslag beschikt iedere gast over EEN EIGEN KAMER EN EIGEN BADKAMER. Dus privacy en geen lange rijen met een handdoek en wc rol onder je arm voor de gemeenschappelijke toiletten en wc´s. Elke kamer is op de begane grond in het groen. Verwacht geen luxe, wel een gezellig kamertje of kamer, alleen voor jou.

VI

Het KLIMAAT is hier aan de zonnige Costa Blanca volgens de Wereld gezondheidsorganisatie het zevende beste klimaat ter wereld.

Dit gebied bestrijkt maar 30 km langs de kust en Alfaz del Pi zit er precies midden in.

P1020699

VII

DE MAALTIJDEN worden twee maal per dag vers bereid door onze professionele privé chef kok Huib. Een week heerlijk vegetarisch eten! Met 40 jaar ervaring als chef-kok in de beste restaurants in Nederland en Spanje kookt hij met variatie, kwaliteit en liefde. De mediterrane lunch is in Spanje de hoofd maaltijd.´s Avonds eten we een iets lichtere 3 gangen maaltijd.. Brood is in Spanje niet meer dan een hapje erbij. Met dieetwensen zullen we zoveel mogelijk rekening houden.

          Photo 2019 06 28 19 43 59 3                

 

VIII

we houden ervan jullie te verwennen.De hele dag staan er op de bar bij het zwembad water, thee, fruit, noten, chocola en koekjes tot je beschikking.

In de gastenkeuken kun je altijd tussendoor iets extra´s voor jezelf maken, een broodje, yoghurt of warme chocolademelk voor het slapen. Als iets op is vullen we het gewoon bij.

Alles is inclusief, ook de excursies, de sauna,het Turkse stoombad en de Slender You tafels, dus geld heb je de hele week niet nodig. Alleen de extra coachings en therapieën worden apart afgerekend. 

                Img 0767 Kopie     

IX

We gaan op EXCURSIE naar een mooi strandje waar we ook yoga doen, naar ons grote, verwilderde stuk land in de bergen om te wandelen en te mediteren en naar een schattig Spaans stadje als Altea of Guadelest. Laat je verrassen.

Zeker drie keer gaan we er op uit, zodat je de omgeving beter leert kennen.Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Site Groep

                 

Geef jezelf dit cadeau!

X

Onze super masseuse Nathalie biedt een ruime keus aan therapieën. Ze werkte ook in het beroemde SHA ressort waar Naomi Campbell en Madonna vaste gasten zijn. Je kunt kiezen uit ayurvedische massage, therapeutische ontspanningsmassage, raindrop therapie, champi indiase hoofdmassage, Indiase voet-en beenmassage, Reiki, lymfe massage en ayurvedische gezichtsmassage. Dit is, naast de extra coachings, het enige onderdeel van de week dat niet inclusief is en van tevoren moet worden geboekt. Je kunt maximaal 2 therapieën boeken

Img 3785

 


De Wandeling, preview. Om de hele uitzending te zien:http:// http://www.npo.nl/de-wandeling/14-06-2015/KN_1671374 of ga naar Homepage

 

Bekijk de revieuws met de ervaringen en aanbevelingen van de honderden gasten die sinds 2005 op Atalanta zijn geweest voor een heerlijke Doe-en Verwenvakantie in de zon. Gemiddeld cijfer 9,8. 30% van de gasten komt minstens 1x terug. Hayley is al 4x geweest.

 

 

 

 • Je vliegt naar Alicante vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Düsseldorf Weeze en Rotterdam (Vueling, Transavia, Ryanair). Ook vanuit België en Duitsland. 
 • We komen je van het vliegveld halen en weer terug brengen voor 125 euro. Hindert niet hoe laat of hoe vroeg.

 

 

 

 

 

 

        


Inleiding tot Mindfulness DruYoga

 

 

 

 

We verspillen letterlijk onze adem

Niemand helpt het corona virus  te bestrijden door zenuwachtig en paniekerig te worden.


Hoe adem je terwijl je dit leest? Stop even en kijk bewust naar je ademhaling. Ik wed erom dat je ergens in je borst begint en je schouders omhoog en omlaag gaan. Fout!

Fout, tenzij je de verleidelijke mogelijkheid wilt laten liggen om je focus en concentratie te verbeteren, je creativiteit en productiviteit vrij te maken en stress, burn-out en angst te voorkomen of te verminderen.En....er jonger uit te zien. Weg met botox, gewoon goed ademen.Zo´n 80% van ons ademt minstens 40.000 keer per dag, bijna altijd door de mond. Veel en veel te veel en verkeerd. Veel beter is het niet meer dan 15 tot 20.000 keer per dag te ademen, dieper, door de neus en met het middenrif.

Als we consequent door de neus gaan ademen fungeert de neus als een filter dat de door het lichaam benodigde zuurstof reguleert. Als je door je mond ademt ontbreekt dit regel systeem .

Ademcoaches en (dure)cursussen springen tevoorschijn. Prima, maar ik vraag me wel af waarom de westerse mens de recente wetenschappelijke bevestiging zo hard nodig heeft om iets wat zo logisch en effectief is en al vijf eeuwen bekend is, nu pas te gaan toepassen. Meer informatie bewuste ademhaling

Omdat je het waard bent

Zelfs en juist als je doodmoe of lusteloos bent, als je een perfectionist bent, een pleaser die geen nee kan zeggen of misschien wel een (eet)verslaafde, je eenzaam voelt  of ´s nachts ligt te woelen.

Zelfs en juist als je dol wordt van dat stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat je niks waard bent en je snakt naar RUST in je hoofd.

Zelfs en juist als je gewoon even rust en ruimte voor jezelf nodig hebt en zin hebt in een boeiende en ontspannende werkvakantie.

 • Zonder dat je je leven hoeft om te gooien
 • Zonder dat je je benen in je nek hoeft te leggen.
 • Gewoon door Mindfulness Dru Yoga en Meditatie in je leven toe te laten.
 • Gewoon door de nieuwe inzichten en ideeën die je in de online trainingen en de coachings hebt opgedaan in je dagelijkse leven toe te passen.

 

          JE ONTDEKT HET GEHEIM VAN EEN GELUKKIG LEVEN

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit vinden onze gasten van Atalanta

Ik heb zoveel power in me en tot verleden week heb ik 'm met name tegen mezelf gebruikt. Door de yoga en de workshops zijn heel veel puzzelstukjes op hun plaats gevallen, de mooie tuin en natuur heeft me ook geholpen, masseuse Antoinette heeft goddelijke handen!
Karen uit Eindhoven
Ik neem uit Atalanta licht, rust, emotie en verlangen mee.
Jose uit Middelburg
Het was heerlijk om onder de Spaanse zon naar mezelf te mogen kijken en te ontdekken wat ik allemaal tegen mezelf zeg. Bedankt voor de stappen samen op mijn pad. Ik ga de wereld nu weer zelf ontdekken.
Margaretha uit Kootwijk
Ik heb weer leren dansen. Ik heb van alles genoten, de zorg, de sprookjestuin, de rustgevende yogazaal en het heerlijke vegetarische eten, smullen, alles vers.
Thérèse uit Holten
"Ik had geen hoge verwachtingen van deze week.Maar wat een bijzondere ervaringen! Met mooie woorden, wijze woorden en woorden uit liefde kom ik met een tas vol waardevolle bagage thuis.Ik heb een uniek cadeau ontvangen!Ik hoop dat je voor de mensen die het nodig hebben er voor altijd mee door zult kunnen gaan, Jessica", Simone uit Kerkrade.
" Ik kwam met name voor een vraagstuk rondom mijn werk, maar heb ook de verbinding met mijzelf teruggevonden en weet weer hoe krachtig de stilte is". Susan uit Oldenzaal.
Ik stond er sceptisch tegenover, zoiets zweverigs. Ik ben blij dat ik heb doorgezet. Ik ben mijzelf tegengekomen. Ik wist niet dat ik zo intensief kon mediteren. Het gaf mij rust en zekerheid. Voor het eerst sinds jaren heb ik een week gehad dat ik niet duizelig was. Ik ben hier nog lang niet klaar mee. Ik zal in mijn komende leven de ‘gereedschappen’ die mij zijn aangeboden gaan gebruiken.
Frits uit Hoorn
Bedankt alle drie voor de fantastische weekbij jullie. Ik heb veel bijgeleerd en ook heerlijk gegeten."
Melleke uti Wieze, Belgie
Ben heel blij dat ik ben gekomen en dankbaar voor alle handvaten die ik deze week van je heb gekregen. Ik ga naar huis met een bijna lege rugzak.
Anita uit Amsterdam
Atalanta voor de tweede keer. Vertrouwd maar ook weer nieuw. Ik kreeg deze week een soort ‘Felderhof gevoel’. Ik had het nodig om weer in mijn kracht te komen. En het is weer gelukt.
Annemiek uit Nijmegen
Lees meer verhalen en ervaringen!
wil jij de kwaliteit
van je leven verbeteren
en meer uit je leven halen?
 • Plus
 • Happinez
 • Tijdschrift voor Yoga
 • Sante magazine
 • Yoga Magazine
 • Trouw
 • AD