image description

    WANNEER GAAT ATALANTA IN SPANJE WEER OPEN? In 2022 gaat Atalanta in Spanje WEER OPEN    IN 2022 ZULLEN WEKEN IN SPANJE WORDEN GEORGANISEERD. DEZE WEKEN ZIJN UITSLUITEND VOOR DE MENSEN DIE  MIJN ONLINE TRAINING" VAN PIJN NAAR GELUK" HEBBEN AANGESCHAFT. Zij krijgen als kroon op hun werk een spotgoedkope week in Spanje aangeboden.  Dus zorg dat je daarbij bent!    www.Gelukacademy.co   Een online training heeft vooral in deze tijd  zoveel  voordel Daarom heb ik een online training voor jullie gemaakt, waarin je dezelfde stof krijgt als de bijna duizend gasten die de afgelopen 15 jaar op Atalanta zijn gekomen. Het is zelfs veel meer geworden! Dieper en uitgebreider. Als je hier ter plaatse bent is er veel meer afleiding en zit je na 6 dagen "vol." Dat is het grote voordeel van online. Je doet het in je eigen tempo, op je eigen plek , in je eigen tijd. Je hoeft niet het vliegtuig in. Je kunt de stof rustig laten bezinken en je hebt er een jaar of levenslang de beschikking over. Op je dooie gemak kun je alle video’s, podcasts, geleide meditaties en de rest van de leerstof bekijken. En ik geef je 1 op 1 coaching waarin we over al jouw uitdagingen en problemen kunnen praten. Alles wat je op deze website leest - en veel meer – doen we ook in de online workshops, zelfs de yoga, meditatie, bewuste ademhaling en ontspanning. Alleen het eten, de zon en het zwembad krijg je er niet bij… Maar wel de vrolijkheid en het lachen! Mijn training is geen werk of studie. Hij is leuk en inspirerend om te doen. Je maakt de mooiste reis: naar binnen en ontdekt wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt! EN VERGEET NIET. NA DE ONLINE TRAINING KRIJG JE EEN SPOTGOEDKOOP VERBLIJF IN SPANJE AANGEBODEN. EXCLUSIEF VOOR DEELNMERS AAN DE ONLINE TRAINING. BEN JE ER BIJ? Ga voor meer informatie naar www.gelukacademy.com   DRU YOGA Toen ik Yoga ontdekte veranderde mijn leven. Dat klinkt dramatisch en dat is het ook! Ik was nog Europarlementariër toen ik met Dru Yoga begon, de basis van de later door mij ontwikkelende Mindfulness Yoga. Ik was zo stijf als een plank en wist het verschil tussen mijn kuiten en hurken niet.Vrijwel meteen- nou ja, na wat spierpijn- voelde ik me soepeler en blijer. Mijn leven kwam in een positieve stroomversnelling, zowel zakelijk als privé. Als ik een tijdje geen Yoga doe of niet mediteer, merk ik het meteen. En mijn omgeving ook... En wat ook zo fijn is: je kunt de yoga net zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. Dus deze vorm van Yoga is zowel geschikt voor doordouwers als voor mensen zoals ik die last van hun knieen of iets anders hebben.  

Tien redenen om deze mindfulness, meditatie, yoga, coaching en welness reis en vakantie in Spanje te kiezen

I

EEN UNIEK  AANBOD. De combinatie van zowel ontspanning en welness, excursies en werken aan jezelf op een zeer plezierige locatie in de zon is uniek. Naast de dagelijkse Mindfulness Dru Yoga en meditatie krijg je ook elke dag tweemaal de coaching in de Workshop "Kom in je Kracht"

In de Workshop leer je op een bewuste manier naar je lichaam, emoties, gedachten en hartkracht kijken en ga je nieuwe keuzes maken. Deze cursus, oefeningen en geleide meditaties krijg je nergens anders. Ik heb deze cursus zelf ontwikkeld en pas mijn cursus en onderwerpen elke keer aan aan de groep en zorg ervoor dat de materie zowel voor beginners als gevorderden begrijpelijk en boeiend is. 

Je zult thuiskomen bij jezelf en innerlijke rust vinden. Je wordt je eigen coach.

Voor de yoga heb je geen voorafgaande ervaring nodig, ze is geschikt voor iedereen!

Novembergroep 2008 Fotos Irma 129      Kopie 4 Van Novembergroep 2008 Fotos Irma 115

 

II

EEN COMPLETE WELNESS VAKANTIE met de beschikking over je eigen kamer met badkamer, heerlijke ontspanning in de gratis sauna, het Turkse stoombad en het (verwarmde) zwembad. Ook is er rust en tijd voor jezelf in de overdekte patio met gezellige zitjes of de overdekte tent met de vier Slender You tafels waar je ook gratis gebruik van kunt maken.

De enorme tuin heeft vier terrassen met prachtige mimosa- en palmbomen, hangmat, zitjes en een boomhut. Je plukt er citroenen, grapefruits sinaasappels, appels, avocado’s, amandelen, nisperos, pruimen en mandarijnen, afhankelijk van het seizoen. Onze locatie is in "de bewoonde wereld" maar geeft je door het vele groen het gevoel dat je ver weg buiten bent. En je krijgt ook een gratis facelift...

 

Img 2622 Kopie       Img 2631 Kopie     

 

 

III

F456e131 71bc 49ef B98c 7e8ce8fbbc82 3

Jessica Larive is mijn naam en ik ben jullie gastvrouw en docent. Ik ken de spirituele wereld maar ook de politiek en het bedrijfsleven. Vele jaren heb ik als bedrijfsjurist in Brussel -de 1e jaren als alleenstaande moeder- en 15 jaar als Europarlementariër gewerkt. Rond 2000 gooide ik het roer om en schoolde me om tot gedipl.docent yoga, meditatie, coaching, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Die studies vond ik heel wat zwaarder dan de rechtenstudie. De unieke combinatie van mijn werkervaring en deze jarenlange opleidingen en intensieve studie van een Cursus in Wonderen, de Bhagavad Gita en filosofen als Eckhart Tolle hebben me uiteindelijk klaargestoomd om beide werelden te verbinden. Jarenlang heb ik intensief gewerkt aan de in de workshop "Kom in je kracht" behandelde stof en ik blijf er dagelijks mee bezig.

Jij en ik zijn een veel betere, want gelukkige, werknemer, ZZP er, moeder, vader, partner, manager als we onze eigen kracht kennen en daarvoor niet van de buitenwereld en de goedkeuring van anderen afhankelijk zijn. Daarom heb ik Atalanta opgericht en hoop dat ook jij  de stap zet om je echte Zelf te ontdekken. Een gelukkige moeder is een goede moeder. Een gelukkige partner is een goede partner. Een gelukkige werknemer is een goede werknemer.

Klik hier voor de online workshops en training  

 

WeEK 2020:  19-25 juli  (nog 2 plaatsen)

Prijs all in (behalve vliegreis en transfers) is 1895 voor een grotere kamer, 1820 voor een kleine kamer, 1500 voor een tweepersoonskamer per persoon. Je moet dan wel zelf iemand vinden die de grote kamer met je wil delen.

 • Je vliegt naar Alicante vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Düsseldorf Weeze en Rotterdam (Vueling, Transavia, Ryanair). Ook vanuit Belgie en Duitsland. 
 • We komen je van het vliegveld halen en weer terug brengen voor 125 euro. Hindert niet hoe laat of hoe vroe
 • Meld je direct aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje. De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst van de boekingsformulieren behandeld. 

 

 Maak je fundament weer stevig!

 

IV

KLEINSCHALIGHEID EN EXCLUSIVITEIT 

Het aantal gasten is bewust beperkt tot acht, zodat het team jullie persoonlijke aandacht kan geven.

De meeste gasten komen alleen.

Door de kleinschaligheid kunnen we flexibel zijn en met persoonlijke wensen rekening houden.

Ook in het programma zijn je wensen en behoeften het belangrijkst en "niets moet."

Yoga Site7

V

Img 4017Img 4125                                        

Zonder eenpersoonstoeslag beschikt iedere gast over EEN EIGEN KAMER EN EIGEN BADKAMER. Dus privacy en geen lange rijen met een handdoek en wc rol onder je arm voor de gemeenschappelijke toiletten en wc´s. Elke kamer is op de begane grond in het groen. Verwacht geen luxe, wel een gezellig kamertje of kamer, alleen voor jou.

VI

Het KLIMAAT is hier aan de zonnige Costa Blanca volgens de Wereld gezondheidsorganisatie het zevende beste klimaat ter wereld.

Dit gebied bestrijkt maar 30 km langs de kust en Alfaz del Pi zit er precies midden in.

P1020699

VII

DE MAALTIJDEN worden twee maal per dag vers bereid door onze professionele privé kok Huib. Een week heerlijk vegetarisch eten! Met 40 jaar ervaring als chef-kok in de beste restaurants in Nederland en Spanje kookt hij met variatie, kwaliteit en liefde. De mediterrane lunch is in Spanje de hoofdmaaltijd.´s Avonds eten we iets lichter, bijvoorbeeld soep of een pasteitje en veel salades. Brood is in Spanje niet meer dan een hapje erbij. Met dieetwensen zullen we zoveel mogelijk rekening houden.

          Photo 2019 06 28 19 43 59 3                

 

VIII

we houden ervan jullie te verwennen.De hele dag staan er op de bar bij het zwembad water, thee, fruit, noten, chocola en koekjes tot je beschikking.

In de gastenkeuken kun je altijd tussendoor iets extra´s voor jezelf maken, een broodje, yoghurt of warme chocolademelk voor het slapen. Als iets op is vullen we het gewoon bij.

Alles is inclusief, ook de excursies, de sauna,het Turkse stoombad en de Slender You tafels, dus geld heb je de hele week niet nodig. Alleen de therapieën worden apart afgerekend. 

                Img 0767 Kopie     

IX

We gaan op EXCURSIE naar een mooi strandje waar we ook yoga doen, naar ons grote, verwilderde stuk land in de bergen om te wandelen en te mediteren en naar een schattig Spaans stadje als Altea of Guadelest. Laat je verrassen.

Zeker drie keer gaan we er op uit, zodat je de omgeving beter leert kennen.Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Site Groep

                 

Geef jezelf dit cadeau!

X

Onze super masseuse Nathalie biedt een ruime keus aan therapieën. Ze werkte ook in het beroemde SHA ressort waar Naomi Campbell en Madonna vaste gasten zijn. Je kunt kiezen uit ayurvedische massage, therapeutische ontspanningsmassage, raindrop therapie, champi indiase hoofdmassage, Indiase voet-en beenmassage, Reiki, lymfe massage en ayurvedische gezichtsmassage. Dit is het enige onderdeel van de week dat niet inclusief is en van tevoren moet worden geboekt. Je kunt maximaal 2 therapieën boeken

Img 3785

 

Een online training heeft vooral in deze tijd giga voordelen.Daarom heb ik er een voor je gemaakt, waarin alle workshops zijn verwerkt. Ook is alle yoga en meditatie in de online training terug te vinden. Op je dooie gemak alle video's, audio's, geleide meditaties en de rest van de leerstof bekijken. Een (half) jaar lang. In je eigen tijd. Op je eigen plek. In je eigen tempo. Zonder reistijd en bestanden. Zonder steeds volslagen onbekenden te moeten optrekken. En zonder de beperkingen die ons allemaal in this rare Corona tijd worden opgelegd. Daarom heb ik deze online training voor jou gemaakt! Op je dooie gemak alle video's, audio's, geleide meditaties en de rest van de leerstof bekijken. Een (half) jaar lang. In je eigen tijd. Op je eigen plek. In je eigen tempo. Zonder reistijd en bestanden. Zonder steeds volslagen onbekenden te moeten optrekken. En zonder de beperkingen die ons allemaal in this rare Corona tijd worden opgelegd. Daarom heb ik deze online training voor jou gemaakt! eb ik er een voor je gemaakt waarin je alle workshops, yoga en meditatie aantreft.


De Wandeling, preview. Om de hele uitzending te zien:http:// http://www.npo.nl/de-wandeling/14-06-2015/KN_1671374 of ga naar Homepage

WIL JE GRATIS TIPS OP VIDEO VOOR JE GELUK ONTVANGE

KLIK HIER VOOR INFO OVER DE ONLINE workshops en training

Bekijk de revieuws met de ervaringen en aanbevelingen van de honderden gasten die in de afgelopen veertien jaar op Atalanta zijn geweest voor een heerlijke Doe-en Verwenvakantie in de zon. Gemiddeld cijfer 9,8. 30% van de gasten komt minstens 1x terug. Hayley is al 4x geweest.

Voel je vrij contact op te nemen als je meer informatie wilt of meld je direct aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje. We zullen je met open armen ontvangen!

Voor de snelle beslissers

 

VOOR DE SNELLE BESLISSERS DIE GEEN TIJD OF ZIN HEBBEN DE HELE WEBSITE TE BEKIJKEN

Prijs all in (behalve vliegreis en transfers) is 1895 voor een grotere kamer, 1820 voor een kleine kamer en 1500 voor een 2ps kamer, als je zelf daarvoor een gegadigde hebt.

 • Je vliegt naar Alicante vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Düsseldorf Weeze en Rotterdam (Vueling, Transavia, Ryanair). Ook vanuit Belgie en Duitsland. 
 • We komen je van het vliegveld halen en weer terug brengen voor 125 euro. Hindert niet hoelaat of hoe vroeg.

Meld je aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje. De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Omdat we maar 8 gasten aannemen moesten we in 2019 veel mensen teleurstellen. Klik hier

 

Info over de online workshops en training

 

 

 

 

 

 

        


Inleiding tot Mindfulness DruYoga

 

 

 

 

We verspillen letterlijk onze adem

Niemand helpt het corona virus  te bestrijden door zenuwachtig en paniekerig te worden.


Hoe adem je terwijl je dit leest? Stop even en kijk bewust naar je ademhaling. Ik wed erom dat je ergens in je borst begint en je schouders omhoog en omlaag gaan. Fout!

Fout, tenzij je de verleidelijke mogelijkheid wilt laten liggen om je focus en concentratie te verbeteren, je creativiteit en productiviteit vrij te maken en stress, burn-out en angst te voorkomen of te verminderen.En....er jonger uit te zien. Weg met botox, gewoon goed ademen.Zo´n 80% van ons ademt minstens 40.000 keer per dag, bijna altijd door de mond. Veel en veel te veel en verkeerd. Veel beter is het niet meer dan 15 tot 20.000 keer per dag te ademen, dieper, door de neus en met het middenrif.

Als we consequent door de neus gaan ademen fungeert de neus als een filter dat de door het lichaam benodigde zuurstof reguleert. Als je door je mond ademt ontbreekt dit regel systeem .

Ademcoaches en (dure)cursussen springen tevoorschijn. Prima, maar ik vraag me wel af waarom de westerse mens de recente wetenschappelijke bevestiging zo hard nodig heeft om iets wat zo logisch en effectief is en al vijf eeuwen bekend is, nu pas te gaan toepassen. Meer informatie bewuste ademhaling

Omdat je het waard bent

Zelfs en juist als je doodmoe of lusteloos bent, als je een perfectionist bent, een pleaser die geen nee kan zeggen of misschien wel een (eet)verslaafde, je eenzaam voelt  of ´s nachts ligt te woelen.

Zelfs en juist als je dol wordt van dat stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat je niks waard bent en je snakt naar RUST in je hoofd.

Zelfs en juist als je gewoon even rust en ruimte voor jezelf nodig hebt en zin hebt in een boeiende en ontspannende werkvakantie.

 • Zonder dat je je leven hoeft om te gooien
 • Zonder dat je je benen in je nek hoeft te leggen.
 • Gewoon door Mindfulness Dru Yoga en Meditatie in je leven toe te laten.
 • Gewoon door de nieuwe inzichten en ideeën die je in de workshop en coaching opdoet in je dagelijkse leven toe te passen.

 

          JE ONTDEKT HET GEHEIM VAN EEN GELUKKIG LEVEN

          Tot je weer naar Atalanta kunt komen geef ik online coaching

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1000 Plaatsen 1 ThuisSite Nw

 


Dit vinden onze gasten van Atalanta

Ik wist niet wat deze verdiepingsweek me zou brengen. Ik wilde graag wat meer stralen. Ik denk dat dat gelukt is, nee, ik voel het! Leven vanuit je hart, heerlijk.
Monique uit velzen-Zuid
Mijn hart is na deze week gevuld met leifdfe, meer vertrouwen, een start om mijn echte Zelf de regie te geven.Jouw "zijn", je rust, humor, wijsheid en relativeringsvermogen:" neem het niet zo serieus, lach erom", zullen vaak in mijn hoofd weerklinken, als een stemmetje op de achtergrond,
Anniek uit Vlissingen
Het is hier als in een warm bad, waar je niet uit wilt. Deze week is het kacheltje in mij goed opgestookt. Ik breek het muurtje om me heen wat af om een mooier uitzicht te hebben.
Miriam uit Oss
Ik voel me eindelijk vrij.Ik mag zijn zoals ik ben. Oh, wat hebben we gelachen! Wat hebben we samen hard gewerkt!
Ingrid uit Siebengewalt
De open ontvangst, de goede zorgen, de fantastische yogalessen, de Reiki en het heerlijke eten heeft me veel gegeven, kan er weer een hele tijd mee verder.
Rosie uit Den Bosch
Wat een heerlijke week was dit! Ik ben zonder verwachtingen gekomen en ga naar huis vol nieuwe inzichten en energie.
Lieke uit Amsterdam
na een week op Atalanta voel ik mij in mijn kracht, is mijn hart weer vol liefde en heb ik nieuwe energie.Ik voel mij herboren.
Patricia uit Strijen
Ik voel dat ik mijzelf hervonden heb. Als dat nog even blijft voortduren, kan ik weer ECHT mezelf zijn. Ik had niet gedacht dat het mij zoveel zou brengen! (al realiseer ik me wel dat het volgehouden moet worden).
Monique uit Velsen-Zuid
Ik zou wel langer willen blijven maar op het hoogtepunt na een geweldige week weggaan, geeft ook een goed gevoel.
Nicolette uit Delfgauw
Voor de tweede keer hier komen was weer een feest. Jullie wijsheid, goede zorgen, en liefde zijn een warm bed waarin ik me genesteld voel. Deze verdiepingsweek helpt me mijn pad te volgen.
Percy uit Hilversum
Lees meer verhalen en ervaringen!
wil jij de kwaliteit
van je leven verbeteren
en meer uit je leven halen?
 • Plus
 • Happinez
 • Tijdschrift voor Yoga
 • Sante magazine
 • Yoga Magazine
 • Trouw
 • AD