image description

   

VOOR DE WEEK VAN 19-25 JULI 2020 IS NOG 1 PLEK. NOG PLAATS IN WEKEN 13-19 SEPTEMBER EN 11-17 OKTOBER. ANNULERING GRATIS ALS NIET GEVLOGEN KAN WORDEN. CORONAPROOF, EIGEN KAMER EN MAX 8 GASTEN.

Tien redenen om deze mindfulness, meditatie, yoga, coaching en welness reis en vakantie in Spanje te kiezen

I

EEN UNIEK  AANBOD. De combinatie van zowel ontspanning en welness, excursies en werken aan jezelf op een zeer plezierige locatie in de zon is uniek. Naast de dagelijkse Mindfulness Dru Yoga en meditatie krijg je ook elke dag tweemaal de coaching in de Workshop "Kom in je Kracht"

In de Workshop leer je op een bewuste manier naar je lichaam, emoties, gedachten en hartkracht kijken en ga je nieuwe keuzes maken. Deze cursus, oefeningen en geleide meditaties krijg je nergens anders. Ik heb deze cursus zelf ontwikkeld en pas mijn cursus en onderwerpen elke keer aan aan de groep en zorg ervoor dat de materie zowel voor beginners als gevorderden begrijpelijk en boeiend is. 

Je zult thuiskomen bij jezelf en innerlijke rust vinden. Je wordt je eigen coach.

Voor de yoga heb je geen voorafgaande ervaring nodig, ze is geschikt voor iedereen!

Novembergroep 2008 Fotos Irma 129      Kopie 4 Van Novembergroep 2008 Fotos Irma 115

 

II

EEN COMPLETE WELNESS VAKANTIE met de beschikking over je eigen kamer met badkamer, heerlijke ontspanning in de gratis sauna, het Turkse stoombad en het (verwarmde) zwembad. Ook is er rust en tijd voor jezelf in de overdekte patio met gezellige zitjes of de overdekte tent met de vier Slender You tafels waar je ook gratis gebruik van kunt maken.

De enorme tuin heeft vier terrassen met prachtige mimosa- en palmbomen, hangmat, zitjes en een boomhut. Je plukt er citroenen, grapefruits sinaasappels, appels, avocado’s, amandelen, nisperos, pruimen en mandarijnen, afhankelijk van het seizoen. Onze locatie is in "de bewoonde wereld" maar geeft je door het vele groen het gevoel dat je ver weg buiten bent. En je krijgt ook een gratis facelift...

 

Img 2622 Kopie       Img 2631 Kopie     

 

 

III

F456e131 71bc 49ef B98c 7e8ce8fbbc82 3

Jessica Larive is mijn naam en ik ben jullie gastvrouw en docent. Ik ken de spirituele wereld maar ook de politiek en het bedrijfsleven. Vele jaren heb ik als bedrijfsjurist in Brussel -de 1e jaren als alleenstaande moeder- en 15 jaar als Europarlementariër gewerkt. Rond 2000 gooide ik het roer om en schoolde me om tot gedipl.docent yoga, meditatie, coaching, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Die studies vond ik heel wat zwaarder dan de rechtenstudie. De unieke combinatie van mijn werkervaring en deze jarenlange opleidingen en intensieve studie van een Cursus in Wonderen, de Bhagavad Gita en filosofen als Eckhart Tolle hebben me uiteindelijk klaargestoomd om beide werelden te verbinden. Jarenlang heb ik intensief gewerkt aan de in de workshop "Kom in je kracht" behandelde stof en ik blijf er dagelijks mee bezig.

Jij en ik zijn een veel betere, want gelukkige, werknemer, ZZP er, moeder, vader, partner, manager als we onze eigen kracht kennen en daarvoor niet van de buitenwereld en de goedkeuring van anderen afhankelijk zijn. Daarom heb ik Atalanta opgericht en hoop dat ook jij  de stap zet om je echte Zelf te ontdekken. Een gelukkige moeder is een goede moeder. Een gelukkige partner is een goede partner. Een gelukkige werknemer is een goede werknemer.

Klik hier voor de online workshops en training Eind april ben ik begonnen een online training te maken. Als je aan een pilot project wilt meedoen- leuk en veel goedkoper! - klik dan even.

Je kunt in 2020  zonder kosten annuleren als er onverhoeds niet gevlogen kan worden. 

Weken 2020:  19-25 juli  (nog 2 plaatsen); 13-19 september ( nog 3 plaatsen) en 11-17 oktober( nog 4 plaatsen)

Prijs all in (behalve vliegreis en transfers) is 1895 voor een grotere kamer, 1820 voor een kleine kamer, 1500 voor een tweepersoonskamer per persoon. Je moet dan wel zelf iemand vinden die de grote kamer met je wil delen.

 • Je vliegt naar Alicante vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Düsseldorf Weeze en Rotterdam (Vueling, Transavia, Ryanair). Ook vanuit Belgie en Duitsland. 
 • We komen je van het vliegveld halen en weer terug brengen voor 125 euro. Hindert niet hoe laat of hoe vroe
 • Meld je direct aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje. De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst van de boekingsformulieren behandeld. 

 

 Maak je fundament weer stevig!

 

IV

KLEINSCHALIGHEID EN EXCLUSIVITEIT 

Het aantal gasten is bewust beperkt tot acht, zodat het team jullie persoonlijke aandacht kan geven.

De meeste gasten komen alleen.

Door de kleinschaligheid kunnen we flexibel zijn en met persoonlijke wensen rekening houden.

Ook in het programma zijn je wensen en behoeften het belangrijkst en "niets moet."

Yoga Site7

V

Img 4017Img 4125                                        

Zonder eenpersoonstoeslag beschikt iedere gast over EEN EIGEN KAMER EN EIGEN BADKAMER. Dus privacy en geen lange rijen met een handdoek en wc rol onder je arm voor de gemeenschappelijke toiletten en wc´s. Elke kamer is op de begane grond in het groen. Verwacht geen luxe, wel een gezellig kamertje of kamer, alleen voor jou.

VI

Het KLIMAAT is hier aan de zonnige Costa Blanca volgens de Wereld gezondheidsorganisatie het zevende beste klimaat ter wereld.

Dit gebied bestrijkt maar 30 km langs de kust en Alfaz del Pi zit er precies midden in.

P1020699

VII

DE MAALTIJDEN worden twee maal per dag vers bereid door onze professionele privé kok Huib. Een week heerlijk vegetarisch eten! Met 40 jaar ervaring als chef-kok in de beste restaurants in Nederland en Spanje kookt hij met variatie, kwaliteit en liefde. De mediterrane lunch is in Spanje de hoofdmaaltijd.´s Avonds eten we iets lichter, bijvoorbeeld soep of een pasteitje en veel salades. Brood is in Spanje niet meer dan een hapje erbij. Met dieetwensen zullen we zoveel mogelijk rekening houden.

          Photo 2019 06 28 19 43 59 3                

 

VIII

we houden ervan jullie te verwennen.De hele dag staan er op de bar bij het zwembad water, thee, fruit, noten, chocola en koekjes tot je beschikking.

In de gastenkeuken kun je altijd tussendoor iets extra´s voor jezelf maken, een broodje, yoghurt of warme chocolademelk voor het slapen. Als iets op is vullen we het gewoon bij.

Alles is inclusief, ook de excursies, de sauna,het Turkse stoombad en de Slender You tafels, dus geld heb je de hele week niet nodig. Alleen de therapieën worden apart afgerekend. 

                Img 0767 Kopie     

IX

We gaan op EXCURSIE naar een mooi strandje waar we ook yoga doen, naar ons grote, verwilderde stuk land in de bergen om te wandelen en te mediteren en naar een schattig Spaans stadje als Altea of Guadelest. Laat je verrassen.

Zeker drie keer gaan we er op uit, zodat je de omgeving beter leert kennen.Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Site Groep

                 

Geef jezelf dit cadeau!

X

Onze super masseuse Nathalie biedt een ruime keus aan therapieën. Ze werkte ook in het beroemde SHA ressort waar Naomi Campbell en Madonna vaste gasten zijn. Je kunt kiezen uit ayurvedische massage, therapeutische ontspanningsmassage, raindrop therapie, champi indiase hoofdmassage, Indiase voet-en beenmassage, Reiki, lymfe massage en ayurvedische gezichtsmassage. Dit is het enige onderdeel van de week dat niet inclusief is en van tevoren moet worden geboekt. Je kunt maximaal 2 therapieën boeken

Img 3785

 

Klik hier voor de online workshops en training Eind april ben ik begonnen een online training te maken. Als je aan een pilot project wilt meedoen- leuk en veel goedkoper! - klik dan even. Je kunt in 2020  zonder kosten annuleren als er onverhoeds niet gevlogen kan worden.  Weken 2020:  19-25 juli  (nog 2 plaatsen); 13-19 september ( nog 3 plaatsen) en 11-17 oktober( nog 4 plaatsen)


De Wandeling, preview. Om de hele uitzending te zien:http:// http://www.npo.nl/de-wandeling/14-06-2015/KN_1671374 of ga naar Homepage

WIL JE GRATIS TIPS OP VIDEO VOOR JE GELUK ONTVANGEN?

 /web/nl/home/online-coaching.php

KLIK HIER VOOR INFO OVER DE ONLINE workshops en training

Bekijk de revieuws met de ervaringen en aanbevelingen van de honderden gasten die in de afgelopen veertien jaar op Atalanta zijn geweest voor een heerlijke Doe-en Verwenvakantie in de zon. Gemiddeld cijfer 9,8. 30% van de gasten komt minstens 1x terug. Hayley is al 4x geweest.

Voel je vrij contact op te nemen als je meer informatie wilt of meld je direct aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje. We zullen je met open armen ontvangen!

Voor de snelle beslissers

 

VOOR DE SNELLE BESLISSERS DIE GEEN TIJD OF ZIN HEBBEN DE HELE WEBSITE TE BEKIJKEN

Data 2020: 19-25 juli; 13-19 september en 11-17 oktober

Prijs all in (behalve vliegreis en transfers) is 1895 voor een grotere kamer, 1820 voor een kleine kamer en 1500 voor een 2ps kamer, als je zelf daarvoor een gegadigde hebt.

 • Je vliegt naar Alicante vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Düsseldorf Weeze en Rotterdam (Vueling, Transavia, Ryanair). Ook vanuit Belgie en Duitsland. 
 • We komen je van het vliegveld halen en weer terug brengen voor 125 euro. Hindert niet hoelaat of hoe vroeg.

Meld je aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje. De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Omdat we maar 8 gasten aannemen moesten we in 2019 veel mensen teleurstellen. Klik hier

 

Info over de online workshops en training

 

 

 

 

 

 

        


Inleiding tot Mindfulness DruYoga

 

 

 

 

We verspillen letterlijk onze adem

Niemand helpt het corona virus  te bestrijden door zenuwachtig en paniekerig te worden.


Hoe adem je terwijl je dit leest? Stop even en kijk bewust naar je ademhaling. Ik wed erom dat je ergens in je borst begint en je schouders omhoog en omlaag gaan. Fout!

Fout, tenzij je de verleidelijke mogelijkheid wilt laten liggen om je focus en concentratie te verbeteren, je creativiteit en productiviteit vrij te maken en stress, burn-out en angst te voorkomen of te verminderen.En....er jonger uit te zien. Weg met botox, gewoon goed ademen.Zo´n 80% van ons ademt minstens 40.000 keer per dag, bijna altijd door de mond. Veel en veel te veel en verkeerd. Veel beter is het niet meer dan 15 tot 20.000 keer per dag te ademen, dieper, door de neus en met het middenrif.

Als we consequent door de neus gaan ademen fungeert de neus als een filter dat de door het lichaam benodigde zuurstof reguleert. Als je door je mond ademt ontbreekt dit regel systeem .

Ademcoaches en (dure)cursussen springen tevoorschijn. Prima, maar ik vraag me wel af waarom de westerse mens de recente wetenschappelijke bevestiging zo hard nodig heeft om iets wat zo logisch en effectief is en al vijf eeuwen bekend is, nu pas te gaan toepassen. Meer informatie bewuste ademhaling

Omdat je het waard bent

Zelfs en juist als je doodmoe of lusteloos bent, als je een perfectionist bent, een pleaser die geen nee kan zeggen of misschien wel een (eet)verslaafde, je eenzaam voelt  of ´s nachts ligt te woelen.

Zelfs en juist als je dol wordt van dat stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat je niks waard bent en je snakt naar RUST in je hoofd.

Zelfs en juist als je gewoon even rust en ruimte voor jezelf nodig hebt en zin hebt in een boeiende en ontspannende werkvakantie.

 • Zonder dat je je leven hoeft om te gooien
 • Zonder dat je je benen in je nek hoeft te leggen.
 • Gewoon door Mindfulness Dru Yoga en Meditatie in je leven toe te laten.
 • Gewoon door de nieuwe inzichten en ideeën die je in de workshop en coaching opdoet in je dagelijkse leven toe te passen.

 

          JE ONTDEKT HET GEHEIM VAN EEN GELUKKIG LEVEN

          Tot je weer naar Atalanta kunt komen geef ik online coaching

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1000 Plaatsen 1 ThuisSite Nw

 


Dit vinden onze gasten van Atalanta

Ik weet nu hoe ik met mijn ziekte en pijn kan omgaan.Daar ga ik mijn hele leven wat aan hebben.De rust en kracht zit in mezelf,
Ellen uit Zwolle.
Zonder Vorm in het Nu. Als het dauw op onze 1e ochtend op Atalanta zijn druppels aan de nieuwe zonnestralen van de dag gegeven heeft, betreden wij met licht valse schaamte voor het eerst als een onbevangen novice de yogazaal voor ons nieuwe leren, terwijl zachte klanken de ruimte vullen en Jessica vredig in haar eigen zijn ons een warm welkom heet in haar tempel.
De koele Spaanse nacht heeft ons allen de 1e indrukken van elkaar, het hier samen zijn, en het loslaten van ons thuis in stilte laten verwerken. Nu zijn wij in het Nu van toen nog onbekende zielen die elkaar onwennig met het oog van oordeel observeren. En wie van ons durft terug te kijken en te ervaren dat in het toen de vorm van de 1e indruk zich nestelde in onze geest. Zulke verschillende levens gevormd ergens tussen de graden van Malawi en de bijna toendra in de Noorse woestenij om samen in het Nu te leren van vloeiende Mindfulness Yoga bewegingen die ons laten versmelten als groep terwijl onze verstokte adem opnieuw leert stromen in een intens ritme van vullen en loslaten.
Vullen met vernieuwde energie in het los laten van het oude waarbij wij het goede van het oude koesteren en het betere van het nieuwe samen omarmen als zuiver bergkristal dat schittert in ons hart.
Langzaam vallen de lagen van onze vormen om ons heen weg als een mummie die uit zijn doeken van een diep verleden ontwikkeld wordt. Zo zien wij steeds meer de echte mensen in elkaar. Een ervaring die laat zien dat niets is wat het lijkt en wat lijkt niets is.
Zo is Cathelijne geen verstokte oude dame op respectabele leeftijd maar een kwieke freule met een prachtige jonge Spaanse minnaar die haar vurig bemint in volle nachten van teder minnespel. En zo ontpopt Nina zich niet als de strenge kritische, bijna gepensioneerde Wicka Hagen maar als een balsemende, luisterende wijze vol passie voor hen die haar in dit Nu nodig hebben.
En zo komt in een gestaag metronoom ademritme de nieuwe geest in ons allen boven. Hier in het Nu van Atalanta verdwijnen de dualiteiten aan het einde van de tegengestelde polen en vervullen warm ingekapselde, kleurende bogen onze zielen met herboren, afgestofte, vernieuwde, creatieve intenties om in rust dichterbij ons ware zelf te blijven. Wij zien dat het juiste pad heel dichtbij is. Zo dichtbij als het puntje van onze neus. Nanette, Mieke, Antoinette, Matty en Jessica lieten ons deze eerste stappen zetten op wie weet de ontluikende weg van verlichting. En zo wezen zij en wij samen elkaar de vernieuwde weg om ferm een stap te zetten in ons leven van Nu.
Wij willen jullie allemaal in liefde danken voor dit cadeau wat jullie ons ieder afzonderlijk op jullie geheel eigen wijze hebben geschonken. Deze woorden zijn onze dank voor jullie.
En zo was er geen enkel probleem meer in het momentum van het Nu. Dank je wel en dank aan ons samen, Ron namens de septembergroep 2007
Voor het eerst heb ik na een cursusachtige vakantie het gevoel dat ik er echt iets mee kan en ook zál gaan doen in het dagelijks leven.
Marijke uit Uithoorn
Prachtige tuin, leuk dat je overal rustige plekjes hebt om te zitten. Ook heel fijn voor yoga.
Bep uit Utrecht
Ik kwam binnen als een pop, weggedoken in mijn veilige cocon, afgesloten voor de ander en voor mijzelf. Ik ga naar huis als prachtige, stralende vlinder waarvan de kleuren van haar vleugels elke dag een nieuwe kleur hebben.
Esther uit Geldrop
Deze alternatieve Kerst is voor mij een onvergetelijke spirituele ervaring geworden. Ik dank jullie met heel mijn hart daarvoor.
Janna uit Utrecht.
Het was een week vol lichtheid en plezier. Ik kwam om mijn hoofd leeg te maken en ik kreeg zoveel meer.
Lucelle uit Wierden
Toen i kaankwam op Atalanta voelde het meteen rustig, vertrouwd en als een warme deken.Jouw liefde en passie voor wat je doet en je wijsheid absorbeer ik als een spons. Ik vind het hier een waar paradijs.Ik weet zeker dat dit een van de belangrijkste weken van mijn leven is. Nu ga ik met alles wat ik geleerd heb weer de wereld in,
Francis uit Voorhout
Come on se sent bien à Atalanta! Atalanta is authentiek en heeft charme.
Isabelle uit Beersel, België
Ik heb gevonden wat ik zocht: een leerzame periode waarin ik geholpen ben uit mijn hoofd en in mijn gevoel te komen.
Ischa uit Londen, Groot-Brittannië
De Mindfulness Yoga en de wijze woorden van Jessica brachten je weer dichter bij jezelf. Ieder van ons opende zijn hart. Veel persoonlijke aandacht en een liefdevolle benaderingswijze, het was heerlijk om dat te ervaren.
Margot uit Rotterdam
Lees meer verhalen en ervaringen!
wil jij de kwaliteit
van je leven verbeteren
en meer uit je leven halen?
 • Plus
 • Happinez
 • Tijdschrift voor Yoga
 • Sante magazine
 • Yoga Magazine
 • Trouw
 • AD