image description

Bevalt je wereld je?

 • Ben je er nieuwsgierig naar jezelf beter te leren kennen?
 • Wil je leren omgaan met stress en burn-out en snak je naar rust?
 • Heb je nieuwe energie en levenslust nodig?
 • Vind je het lastig tijd en geld aan jezelf te besteden en jezelf serieus te nemen?
 • Word je gestoord en doodmoe van dat eeuwige geratel in je hoofd?

Als je antwoord JA is op een of meer vragen, is het tijd eens te gaan investeren in jezelf en een weekje naar Atalanta te komen. JE BENT HET WAARD!

 

RONDLEIDING OP ATALANTA WAAR IK JE HOOP TE ONTMOETEN!

Wat kun je op Atalanta verwachten?

1 7 Oktober 2006 Met Anita Fotos Van Nanny 074

 

1.VERWEND WORDEN: Lekker eten van onze prive kok, excursies naar zee en bergen, genieten,veel lachen, nieuwe vriendschappen, gratis Slender You tafels, zwembad, giga tuin, verrassingen en nog veel meer

2.EXCLUSIVITEIT EN KLEINSCHALIGHEID  We accepteren maximaal acht gasten, hoewel Atalanta over 12 bedden beschikt.  Zo kunnen we je alle aandacht geven en het programma op jullie afstellen.

3. PRIVACY. iedereen heeft zijn of haar eigen kamer met eigen badkamer.

4. Elke dag minimaal twee uur  Mindfulness Dru Yoga en Meditatie

5. Elke dag minimaal drie uur de coaching in de workshop "Kom in je kracht."

6. Mooie EXCURSIES naar zee en bergen.

I Ontspanning en plezier

Op Atalanta, een heerlijke villa aan de Costa Blanca, met eigen zwembad en grote tuin, kom je binnen een mum van tijd tot rust. Voor je het weet ga je zelfs je tanden mindfull poetsen. Onze transfers naar Atalanta zijn van het vliegveld van Alicante.

Er is ruimte en tijd voor jezelf bij het zwembad, in de patio, in de enorme mediterrane tuin of in je eigen kamer in het groen. Niets moet. Ons team zorgt nu eens voor jou!

Deze yoga, mindfulness en coaching vakantie in het heerlijke Spanje zorgt voor rust in je hoofd en nieuwe energie. 

 • We beginnen de dag met mindfulness yoga en meditatie.Yoga Site 6
 • Deze unieke vorm van yoga en meditatie is stevig verankerd in eeuwenoude Indiase tradities. Door de zachte vloeiende bewegingen- het lijkt een beetje op Tai Chi- is deze vorm van yoga voor iedereen geschikt, jong en oud, dik en dun, soepel en stijf, met of zonder handicap, man of vrouw.

Img 3785De therapieën maken je yoga, mindfulness en coaching vakantie en je ontspanning compleet. Onder andere zijn de ayurvedische massageswaarbij uitsluitend essentiële oliën worden gebruikt een heerlijke afwisseling met de yoga sessies en de workshop.

Je gaat op excursie naar zee, bergen en misschien een gezellig Spaans stadje. Je eet met de andere gasten twee maal per dag heerlijke vegetarische  maaltijden op het buitenterras met uitzicht op de bergen. Bijna altijd maak je nieuwe vrienden die ook op zoek zijn naar het geheim van een gelukkig leven.

Samen met anderen werk je behoorlijk hard aan jezelf maar er is ook tijd om lekker te zwemmen en te zonnen in luie ligstoelen, de hangmat, de zeven zitjes en de boomhut in de grote tuin uit te proberen. Bekijk de tien redenen om deze retraite week te kiezen!

We hebben gekozen voor kleinschaligheid en ontvangen niet meer dan 8 gasten per week.

           Img 4022             Zitje Site

 

 

           

                                                            

Zit je verleden je dwars?

Wil je een gratis video met tips om de hoop op een beter verleden te kunnen loslaten?

Leer Jessica beter kennen en bekijk de Wandeling

Wandel mee door Jessica's leven met Jessica en Arie Boomsma in het tv-programma 'De Wandeling':

http://www.npo.nl/de-wandeling/14-06-2015/KN_1671374

II Coaching en nieuwe inzichten

In de workshop ‘Kom in je Kracht leer je

 • Mindfulness
 • Omgaan met je emoties en gedachten
 • Jezelf waarderen precies zoals je bent 
 • Met je verleden in het reine komen.
 • Een beter zicht krijgen op de keuzes in je leven
 • Handvatten om in je kracht te komen.
 • Je eigen coach te worden
 • Door jezelf te observeren word je je bewust van je gedrag, emoties en gedachten en krijg je inzichten
 • Steeds meer vraag je je af: word ik hier  gelukkig van? Brengt mijn manier van doen, denken en leven me innerlijke vrede en een fijn leven?
 • Je gaat je eigen sabotage patronen ontdekken. Sommigen krijgen de slappe lach als ze zien welke fratsen ze met zichzelf uithalen
 • Misschien ga je nieuwe keuzes maken over de manier waarop je met jezelf, anderen en je problemen omgaat

Het muskushert

Deer

Er is een hert dat een heerlijke muskusgeur in zijn eigen lijf aanmaakt. Zijn godganse leven rent hij wanhopig achter die geur aan, omdat hij denkt dat die verrukkelijke geur buiten hem ligt. Zie je hem rennen door de Spaanse Pyreneeën, over bergen en door ravijnen,op zoek naar dat geluk buiten hem?

Doe jij dat ook?

Of ben je slimmer dan het hert?

Op 5 juli 2018 schreef Donald, na zijn Atalantaweek, in het gastenboek: "En wat heb ik gelachen, bulderend, schuddebuikend, ongegeneerd, dat was een openbaring, het was zo lang geleden.Ik lachte ook om mijn eigen opluchting. Ik voelde me bevrijd. Al die rare fratsen die ik had uitgehaald met mezelf, mijn pijn en voortdurende gevoel van gekwetstheid behoren nu tot het verleden."

Voor de snelle beslissers

 • Resterende weken 2018: 16 -  22 september( nog 1 plaats); 14 - 20 oktober( nog 3 plaatsen)
 • Prijs all in( behalve vliegreis en transfers) 1190 grotere kamer, 1145 kleine kamer.
 • Vliegen vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Düsseldorf Weeze, Rotterdam. (Vueling, Transavia, Ryanair)                       27 Mei 2 Juni 2007 Fotos Sandra 095

Beoordelingen door de honderden gasten sinds 2005

Site Nw

 Voel je vrij contact op te nemen als je meer informatie wilt of meld je direct aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje met yoga, mindfulness, coaching, rust, vrijheid en plezier.

Wie is Jessica

20122013 128 Kopie

Ik ben jullie gastvrouw en docent. Mijn vroegere werk in de politiek als jurist en Europarlementariër was mooi, enerverend en stressvol. Na 26 jaar keihard werken heb ik een drastische ommezwaai gemaakt en ben opleidingen yoga, meditatie, coaching en persoonlijke ontwikkeling gaan doen. Pas toen werd ik echt gelukkig.

Daarom heb ik veertien jaar geleden Atalanta opgericht. Om aan jou handvatten te kunnen geven ook een gelukkig leven te leiden en de vrede en kracht in jezelf te vinden. Ik begrijp jou en je problemen en uitdagingen en kan me in je inleven omdat ik zelf een stress kip was met een drukke baan, burn-out, teleurstelling en depressie.O ja, en geduvel met mannen.

POEPLUIER? NEE, DANK JE!

Net als jij heb ik vele jaren elke poepluier die me werd aangeboden, aangenomen en mezelf ingesmeerd met de woede, teleurstelling en frustratie van de ander. Niet echt handig. Nu lijden er twee of meer en dan denk ik ook aan je kinderen of andere familieleden. 

In de coaching leren we hiermee om te gaan en ermee te stoppen. Je ontdekt dat je er niemand een dienst mee bewijst zijn of haar onvrede in je op te nemen. Je ontdekt dat je niet alles persoonlijk hoeft te nemen. Je kunt het bij de ander laten. Er is grote kans dat de schreeuwer niet tegen jou schreeuwt, maar tegen zichzelf. Omdat hij slecht in zijn vel zit of omdat hij net iets vervelends heeft meegemaakt. In de workshop komen ook jouw "poepluiers" aan de orde en bekijken we ze gezamenlijk.  Ik hoop dat je gaat besluiten ze niet meer aan te nemen.

Strand Yoga Site

Dit vinden onze gasten van Atalanta

Ik heb gevonden wat ik zocht en nog véél meer, ik ben deze week bij mezelf gekomen, mijn energie is weer gaan stromen, ik voel me fijn, ook aan de personal coaching heb ik heel veel gehad.
Marina uit Deventer
Voor een tweede keer mocht ik naar Atalanta komen, daarvan kun je alleen maar dromen.
Ik heb weer veel mogen leren, dat doet de rust in mijn leven terugkeren.
Ik ga terug naar huis met een bijzonder gevoel en ga hier verder werken aan mijn eigen bijzonder doel.
Vivian uit Sittard
Het was heerlijk om onder de Spaanse zon naar mezelf te mogen kijken en te ontdekken wat ik allemaal tegen mezelf zeg. Bedankt voor de stappen samen op mijn pad. Ik ga de wereld nu weer zelf ontdekken.
Margaretha uit Kootwijk
Ik ben weer een stapje dichterbij gekomen en leer mij Zelf steeds beter kennen en durf steeds meer te gaan staan voor het licht in mijzelf.
Dinah uit Breda
De coaching heeft me dichter bij mezelf gebracht. En de dagen erna pasten als een jas. Mooie verhalen, nieuwe inzichten, werken met elkaar, de heerlijke yoga en niet te vergeten jouw passie en heerlijk doorleefde lach. Dit heerlijke warme gevoel neem ik mee terug naar Hengelo,ik ben een "nieuw" mens,
Gehra uit Hengelo.
Bedankt voor een boeiende week op Atalanta. Ik ben er van overtuigd dat jullie nog heel veel mensen behulpzaam zullen zijn.
Janna uit Kampen
Hoe doen jullie het om in de korte tijdsduur zo een warme en hartelijke sfeer te laten ontstaan dat mensen zo open kunnen bloeien?.
Astrid uit Dusseldorf
Al het goede neem ik mee naar Nederland.
Maar ook bijzonder was onze groep en de hechte band.
Blij kijk ik terug op een geweldige week in een mooi huis
Met alle aandacht en warmte voelde ik me gelijk thuis.
Vivian uit Sittard
Deze week was echt een cadeau aan mezelf en ik heb genoten van het begin tot het eind. Heerlijk gegeten, heel goed verzorgd, rustig in mijn hoofd en weer helemaal thuis.
Josje uit Delfgauw
Ik ben denk ik, nog niet bewust van alles wat er binnen gekomen is. Iedere ochtend word ik weer wakker met nieuwe inzichten. Dat ga ik vasthouden en tot mijn dagelijks ritueel laten zijn.
Annemieke uit Zwaanshoek
Lees meer verhalen en ervaringen!
wil jij de kwaliteit
van je leven verbeteren
en meer uit je leven halen?
 • Plus
 • Happinez
 • Tijdschrift voor Yoga
 • Sante magazine
 • Yoga Magazine
 • Trouw
 • AD