image description

Bevalt je wereld je?

 • Wil je leren omgaan met stress en burn-out en weer in je kracht komen?
 • Wil je balans tussen jouw behoeften en die van een ander?
 • Heb je nieuwe energie en moed nodig?
 • Vind je het lastig tijd en geld aan jezelf te besteden en jezelf serieus te nemen?
 • Snak je naar rust?
 • Word je gestoord en doodmoe van dat eeuwige negatieve stemmetje in je hoofd?
 • Ben je er nieuwsgierig naar om jezelf beter te leren kennen?

Als je antwoord JA is op een of meer vragen, is het tijd eens te gaan investeren in jezelf en misschien een weekje naar Atalanta te komen.

Word een gelukkig mens met een doel

Een unieke yoga, coaching, ontspanning- en bezinningsvakantie

Geen geratel meer in je hoofd maar ontspanning en rust

Je eigen kamer met badkamer, zwembad, grote tuin, massagetafels

Lekker eten van onze prive kok, excursies naar zee en bergen, genieten en veel lachen

Exclusiviteit en kleinschaligheid! Met maximaal acht gasten verblijf je in een prive- villa

Je begint de dag met anderhalf uur Mindfulness Dru Yoga en Meditatie

Een of twee keer per dag volg je de coaching in de workshop "Kom in je kracht." Alle gasten hebben hetzelfde doel: in hun kracht komen en een gelukkig en bewust leven leiden. Je zult je eigen coach worden en belangrijke ontdekkingen doen. Uniek. Wat wil een mens nog meer?

Ontspanning en plezier op Atalanta

Op Atalanta, een heerlijke prive villa aan de Costa Blanca, (een uurtje rijden van het vliegveld van Alicante,- wij kunnen je transfers verzorgen-, kom je binnen een mum van tijd tot rust. Voor je het weet ga je zelfs je tanden mindfull poetsen.

Er is ruimte en tijd voor jezelf bij het zwembad, in de patio of in de enorme mediterrane tuin. Niets moet. Ons team zorgt nu eens voor jou!

Yoga, meditatie, coaching  en mindfulness zorgen voor rust in je hoofd en nieuwe energie. 

 • We beginnen de dag met mindfulness yoga en meditatie. Deze unieke vorm van yoga en meditatie is stevig verankerd in eeuwenoude Indiase tradities. Door de zachte vloeiende bewegingen- het lijkt een beetje op Tai Chi- is deze vorm van yoga voor iedereen geschikt, jong en oud, dik en dun, soepel en stijf, met of zonder handicap, man of vrouw.

          IEDEREEN HEEFT EEN EIGEN KAMER MET BADKAMER

De therapieën maken je yoga, mindfulness en coaching vakantie en je ontspanning compleet. Onder andere zijn de ayurvedische massageswaarbij uitsluitend essentiële oliën worden gebruikt een heerlijke afwisseling met de yoga sessies en de workshop.

Je gaat op excursie naar zee, bergen en misschien een gezellig Spaans stadje. Je eet met de andere gasten twee maal per dag heerlijke vegetarische  maaltijden op het buitenterras met uitzicht op de bergen. Bijna altijd maak je nieuwe vrienden die ook op zoek zijn naar het geheim van een gelukkig leven.

Samen met anderen werk je behoorlijk hard aan jezelf maar er is ook tijd om lekker te zwemmen en te zonnen in luie l, probeert de hangmat uit, de zeven zitjes en de boomhut in de grote tuin. Bekijk de tien redenen om deze retraite week te kiezen!

Ook bijzonder is het dat we hebben gekozen voor kleinschaligheid en niet meer dan 8 gasten per week ontvangen. Dat kom je niet vaak tegen! 

Zit je verleden je dwars?

Wil je een gratis video met tips om de hoop op een beter verleden te kunnen loslaten?


Zit je verleden je dwars?

Leer Jessica beter kennen en bekijk de Wandeling

Wandel mee door Jessica's leven met Jessica en Arie Boomsma in het tv-programma 'De Wandeling':

http://www.npo.nl/de-wandeling/14-06-2015/KN_1671374

Coaching en nieuwe inzichten

 • In de workshop ‘Kom in je Kracht leer je  Mindfulness, omgaan met je emoties en gedachten, jezelf waarderen precies zoals je bent en zelfs met je verleden in het reine komen. Je krijgt een beter zicht op de keuzes in je leven en krijgt handvatten om in je kracht te komen. Ik leer je je eigen coach te worden.
 • Door jezelf te observeren word je je bewust van je gedrag, emoties en gedachten en krijg je inzichten.
  Steeds meer vraag je je af: word ik hier  gelukkig van? Brengt mijn manier van doen, denken en leven me innerlijke vrede en een fijn leven?Je gaat je eigen sabotage patronen ontdekken. Sommigen krijgen de slappe lach als ze zien welke fratsen ze met zichzelf uithalen.
  Misschien ga je nieuwe keuzes maken over de manier waarop je met jezelf, anderen en je problemen omgaat.

Het muskushert

Deer

Er is een hert dat een heerlijke muskusgeur in zijn eigen lijf aanmaakt. Zijn godganse leven rent hij wanhopig achter die geur aan, omdat hij denkt dat die verrukkelijke geur buiten hem ligt. Zie je hem rennen door de Spaanse Pyreneeën, over bergen en door ravijnen,op zoek naar dat geluk buiten hem?

Doe jij dat ook?

Of ben je slimmer dan het hert?

Voor de snelle beslissers

Voor de snelle beslissers die geen tijd of zin hebben de hele website te bekijken:

 • Resterende weken 2018: 16 -  22 september( nog 3 plaatsen); 14 - 20 oktober
 • Prijs all in( behalve vliegreis en transfers) 1190 grotere kamer, 1145 kleine kamer.
 • Vliegen vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Düsseldorf Weeze, Rotterdam.(Vueling,Transavia,Ryanair) Voor alle weken is er nog een plek voor jou.      

Beoordelingen door de honderden gasten sinds 2005

 Voel je vrij contact op te nemen als je meer informatie wilt of meld je direct aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje met yoga, mindfulness, coaching, rust, vrijheid en plezier. 

ps Op 5 juli 2018 schreef Donald, na zijn Atalantaweek, in het gastenboek: 

"En wat heb ik gelachen, bulderend, schuddebuikend, ongegeneerd, dat was een openbaring, het was zo lang geleden."

Wie is Jessica

Ik ben jullie gastvrouw en docent. Mijn vroegere werk in de politiek als jurist en Europarlementariër was mooi, enerverend en stressvol. Na 26 jaar keihard werken heb ik een drastische ommezwaai gemaakt en ben opleidingen yoga, meditatie, coaching en persoonlijke ontwikkeling gaan doen. Pas toen werd ik echt gelukkig.

Daarom heb ik veertien jaar geleden Atalanta opgericht. Om aan jou handvatten te kunnen geven ook een gelukkig leven te leiden en de vrede en kracht in jezelf te vinden. Ik begrijp jou en je problemen en uitdagingen en kan me in je inleven omdat ik zelf een stress kip was met een drukke baan, burn-out, teleurstelling en depressie.O ja, en geduvel met mannen.

POEPLUIER? NEE, DANK JE!

Net als jij heb ik vele jaren elke poepluier die me werd aangeboden, aangenomen en mezelf ingesmeerd met de woede, teleurstelling en frustratie van de ander. Niet echt handig. Nu lijden er twee of meer en dan denk ik aan je kinderen of andere familieleden. 

In de coaching leren we hiermee om te gaan en ermee te stoppen. Je ontdekt dat je er niemand een dienst mee bewijst zijn of haar onvrede in je op te nemen. Je ontdekt dat je niet alles persoonlijk hoeft te nemen. Je kunt het bij de ander laten. Er is grote kans dat de schreeuwer niet tegen jou schreeuwt, maar tegen zichzelf. Omdat hij slecht in zijn vel zit of omdat hij net iets vervelends heeft meegemaakt. In de workshop komen ook jouw "poepluiers" aan de orde en bekijken we ze gezamenlijk.

 

 

 


Dit vinden onze gasten van Atalanta

Jessica je bezit de gave om mij, net als in 2008, op te lichten, nieuwe energie te leren vinden, de kracht gegeven het Zelf te vinden en inzichten te geven.
Marianne uit Voorburg
Ik kon deze week even mijn zorgen loslaten en heb diverse handvaten aangereikt gekregen om hiermee thuis aan de slag te gaan.
Hanneke uit Vleuten
Ik kwam binnen als een pop, weggedoken in mijn veilige cocon, afgesloten voor de ander en voor mijzelf. Ik ga naar huis als prachtige, stralende vlinder waarvan de kleuren van haar vleugels elke dag een nieuwe kleur hebben.
Esther uit Geldrop
Hartelijk dank voor de fijne yoga, praktische spirituele lessen, goede verzorging, perfecte organisatie en het heerlijke eten.
Maarten uit Utrecht
Prachtige tuin, leuk dat je overal rustige plekjes hebt om te zitten. Ook heel fijn voor yoga.
Bep uit Utrecht
Bedankt voor de leerzame, leuke week. Weer even de puntjes op de i gezet.... was wel nodig.
Mandi uit Gouda
Hans, dank dat ik heb mogen genieten van jouw passie, het spelen op de conga's, het was prachtig. Kortom, een geweldige week. Jullie hebt me veel handvaten gegeven om het leven te leven zoals het is, in het NU.
Corrie uit Huizen
Ik kwam hierheen met boosheid, frustratie, uitgeput van het mezelf weggeven.Nog geen 6 dagen later ben ik hier in rust en dans ik de dans van liefde en licht. Je inspirerende woorden, de yoga, het heerlijke eten, de fijne massages, niet te vergeten de onbedaarlijke lachbuien maakten het tot een onvergetelijke tijd.
Sandra uit Heteren.
Heb mezelf weer gezien en gevoeld, dat was helemaal weg.Ik ga er iets moois van maken en weet zeker dat dat gaat lukken met alle praktische tools,
Aster uit Overveen.
Juist als het goed gaat- zoals met mij- vergeten we vaak de connectie te maken met de bron van liefde, met onze essentie, omdat we denken dat we het wel weer 'alleen kunnen'. Jessica vertelde een oeroud verhaal, maar met haar eclectische en caleidoscopische presentatie wist ze me te verrassen, te prikkelen en te laten zien.
Hanny uit Amsterdam
Lees meer verhalen en ervaringen!
wil jij de kwaliteit
van je leven verbeteren
en meer uit je leven halen?
 • Plus
 • Happinez
 • Tijdschrift voor Yoga
 • Sante magazine
 • Yoga Magazine
 • Trouw
 • AD