image description

 

 

 

 

  

 • Ben je er nieuwsgierig naar jezelf beter te leren kennen?
 • Wil je leren omgaan met stress en burn-out en snak je naar rust?
 • Heb je nieuwe energie en levenslust nodig?
 • Vind je het lastig tijd en geld aan jezelf te besteden en jezelf serieus te nemen?
 • Word je gestoord en doodmoe van dat eeuwige geratel in je hoofd?
 •   Als je antwoord JA is op een of meer vragen, is het tijd eens te gaan investeren in jezelf en een weekje naar Atalanta te komen. JE BENT HET WAARD!   JE MAAKT JE WERELD MET JE GEDACHTEN, zei de Budha. Ik weet uit eigen ervaring dat dit waar is. In het begin geloofde ik er geen klap van. Op Atalanta gaan we onze gedachten observeren. Dan merk je welke gedachten je ongelukkig maken en -geloof het of niet- dan kun je ruis en breinblubber opruimen.                                                                                                                            Bevalt je wereld je?

  Wat kun je op Atalanta verwachten?

   1 7 Oktober 2006 Met Anita Fotos Van Nanny 074                                                               

  1. VERWEND WORDEN: Lekker eten van onze prive kok, excursies naar zee en bergen, genieten,veel lachen, nieuwe vriendschappen, gratis Slender You tafels, zwembad, giga tuin, verrassingen en nog veel meer

  2.EXCLUSIVITEIT EN KLEINSCHALIGHEID  We accepteren maximaal acht gasten, hoewel Atalanta over 12 bedden beschikt.  Zo kunnen we je alle aandacht geven en het programma op jullie afstellen.

  3. PRIVACY. iedereen heeft zijn of haar eigen kamer met eigen badkamer.

  4. Elke dag minimaal twee uur  Mindfulness Dru Yoga en Meditatie

  5. Elke dag minimaal drie uur de coaching in de workshop "Kom in je kracht." 

  6. Mooie EXCURSIES naar zee en bergen.

  Ontspanning en plezier

  Op Atalanta, een heerlijke villa aan de Costa Blanca, met eigen zwembad en grote tuin, kom je binnen een mum van tijd tot rust. Voor je het weet ga je zelfs je tanden mindfull poetsen. Onze transfers naar Atalanta zijn van het vliegveld van Alicante.

  Er is ruimte en tijd voor jezelf bij het zwembad, in de patio, in de enorme mediterrane tuin of in je eigen kamer in het groen. Niets moet. Ons team zorgt nu eens voor jou!

  Deze yoga, mindfulness en coaching vakantie in het heerlijke Spanje zorgt voor rust in je hoofd en nieuwe energie. 

  • We beginnen de dag met mindfulness yoga en meditatie.Yoga Site 6
  • Deze unieke vorm van yoga en meditatie is stevig verankerd in eeuwenoude Indiase tradities. Door de zachte vloeiende bewegingen- het lijkt een beetje op Tai Chi- is deze vorm van yoga voor iedereen geschikt, jong en oud, dik en dun, soepel en stijf, met of zonder handicap, man of vrouw.

            

  Img 3785

  De therapieën maken je yoga, mindfulness en coaching vakantie en je ontspanning compleet. Onder andere zijn de ayurvedische massageswaarbij uitsluitend essentiële oliën worden gebruikt een heerlijke afwisseling met de yoga sessies en de workshop.

  Je gaat op excursie naar zee, bergen en misschien een gezellig Spaans stadje. Je eet met de andere gasten twee maal per dag heerlijke vegetarische  maaltijden op het buitenterras met uitzicht op de bergen. Bijna altijd maak je nieuwe vrienden die ook op zoek zijn naar het geheim van een gelukkig leven.

  Samen met anderen werk je behoorlijk hard aan jezelf maar er is ook tijd om lekker te zwemmen en te zonnen in luie ligstoelen, de hangmat, de zeven zitjes en de boomhut in de grote tuin uit te proberen. Bekijk de tien redenen om deze retraite week te kiezen!

  We hebben gekozen voor kleinschaligheid en ontvangen niet meer dan 8 gasten per week.

  Zit je verleden je dwars?

  Wil je een gratis video met tips om de hoop op een beter verleden te kunnen loslaten?                                                                                                                                               Leer Jessica beter kennen en bekijk de Wandeling

  Wandel mee door Jessica's leven met Jessica en Arie Boomsma in het tv-programma 'De Wandeling':

  http://www.npo.nl/de-wandeling/14-06-2015/KN_1671374

  Coaching en nieuwe inzichten

  In de workshop ‘Kom in je Kracht leer je  

  • Mindfulness
  • Omgaan met je emoties en gedachten
  • Jezelf waarderen precies zoals je bent 
  • Met je verleden in het reine komen.
  • Een beter zicht krijgen op de keuzes in je leven
  • Handvatten om in je kracht te komen.
  • Je eigen coach te worden
  • Door jezelf te observeren word je je bewust van je gedrag, emoties en gedachten en krijg je inzichten
  • Steeds meer vraag je je af: word ik hier  gelukkig van? Brengt mijn manier van doen, denken en leven me innerlijke vrede en een fijn leven?
  • Je gaat je eigen sabotage patronen ontdekken. Sommigen krijgen de slappe lach als ze zien welke fratsen ze met zichzelf uithalen
  • Misschien ga je nieuwe keuzes maken over de manier waarop je met jezelf, anderen en je problemen omgaat

  Het muskushert

  Deer

  Er is een hert dat een heerlijke muskusgeur in zijn eigen lijf aanmaakt. Zijn godganse leven rent hij wanhopig achter die geur aan, omdat hij denkt dat die verrukkelijke geur buiten hem ligt. Zie je hem rennen door de Spaanse Pyreneeën, over bergen en door ravijnen,op zoek naar dat geluk buiten hem?

  Doe jij dat ook? 

  Of ben je slimmer dan het hert?

   

   Op 5 juli 2018 schreef Donald, na zijn Atalantaweek, in het gastenboek: "En wat heb ik gelachen, bulderend, schuddebuikend, ongegeneerd, dat was een openbaring, het was zo lang geleden.Ik lachte ook om opluchting. Al die rare fratsen die ik had uitgehaald met mezelf behoren tot het verleden."

  Voor de snelle beslissers

   

  • Resterende weken 2018: 16 -  22 september( nog 1 plaats); 14 - 20 oktober( nog 3 plaatsen)
  • Prijs all in( behalve vliegreis en transfers) 1190 grotere kamer, 1145 kleine kamer.
  • Vliegen vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Düsseldorf Weeze, Rotterdam.(Vueling,Transavia,Ryanair)                       27 Mei 2 Juni 2007 Fotos Sandra 095     

  Beoordelingen door de honderden gasten sinds 2005

  • Waardering: 9                                                                                                                                 Site Nw
  • Bewijs: zie de 231 commentaren van gasten in het gastenboek
  • 98% beveelt Atalanta aan

   Voel je vrij contact op te nemen als je meer informatie wilt of meld je direct aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje met yoga, mindfulness, coaching, rust, vrijheid en plezier. 

   

   

  Wie is Jessica

  20122013 128 Kopie

  Ik ben jullie gastvrouw en docent. Mijn vroegere werk in de politiek als jurist en Europarlementariër was mooi, enerverend en stressvol. Na 26 jaar keihard werken heb ik een drastische ommezwaai gemaakt en ben opleidingen yoga, meditatie, coaching en persoonlijke ontwikkeling gaan doen. Pas toen werd ik echt gelukkig.

  Daarom heb ik veertien jaar geleden Atalanta opgericht. Om aan jou handvatten te kunnen geven ook een gelukkig leven te leiden en de vrede en kracht in jezelf te vinden. Ik begrijp jou en je problemen en uitdagingen en kan me in je inleven omdat ik zelf een stress kip was met een drukke baan, burn-out, teleurstelling en depressie.O ja, en geduvel met mannen.

   

  POEPLUIER? NEE, DANK JE!

  Net als jij heb ik vele jaren elke poepluier die me werd aangeboden, aangenomen en mezelf ingesmeerd met de woede, teleurstelling en frustratie van de ander. Niet echt handig. Nu lijden er twee of meer en dan denk ik ook aan je kinderen of andere familieleden. 

  In de coaching leren we hiermee om te gaan en ermee te stoppen. Je ontdekt dat je er niemand een dienst mee bewijst zijn of haar onvrede in je op te nemen. Je ontdekt dat je niet alles persoonlijk hoeft te nemen. Je kunt het bij de ander laten. Er is grote kans dat de schreeuwer niet tegen jou schreeuwt, maar tegen zichzelf. Omdat hij slecht in zijn vel zit of omdat hij net iets vervelends heeft meegemaakt. In de workshop komen ook jouw "poepluiers" aan de orde en bekijken we ze gezamenlijk.  Ik hoop dat je gaat besluiten ze niet meer aan te nemen.

  Strand Yoga Site

   

                                                                                                                          

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Dit vinden onze gasten van Atalanta

  Toen ik aankwam zat ik in mijn piekerhoofd. Toen ik wegging was ik in mijn hart beland. Heerlijk! Het team was oprecht, ontspannen, vol humor en liefde voor de mens. Mijn kamer was heel schattig en precies goed, de yogazaal een heerlijke serene ruimte. Ik heb veel geleerd.
  Bianca uit Amsterdam
  Mijn aversie tegen een groep is omgeslagen in dankbaarheid naar deze groep mensen, het heeft mij gesterkt. Door de ruimte te krijgen om zelf te bepalen, als je een rustpunt nodig had, die ook te pakken, kwam ik door de weerstand. Jessica, dank voor het herhalen van ' mijn eigen verantwoordelijkheid voor de wijze waarop ik wil leven. Kan ik mij mooi niet verschuilen achter werk, druk, druk....
  Coba uit Meppel
  Wat voel ik me blij, fijn en gelukkig. Ik heb hier erg veel geleerd en ga dat ook thuis en in de ‘boze’ wereld overbrengen, niet met woorden maar met daden.
  Marijke uit Lengel

  Dank voor deze fijne kennismaking met Mindfulness Yoga die mij heeft aangespoord om bewust anders in het leven te gaan staan door te beginnen met mezelf meer rust te gunnen.
  Myrte uit Amsterdam
  Come on se sent bien à Atalanta! Atalanta is authentiek en heeft charme.
  Isabelle uit Beersel, België
  Het is hier als in een warm bad, waar je niet uit wilt. Deze week is het kacheltje in mij goed opgestookt. Ik breek het muurtje om me heen wat af om een mooier uitzicht te hebben.
  Miriam uit Oss
  Het leven wordt een feest als je in Atalanta bent geweest! Jessica, dank je dat je mijn gids was deze week. Nanette, Mieke, Ina en alle anderen, zonder jullie kan Jessica niet zijn!.
  Anneke uit Den Haag
  Bedankt voor de leerzame, leuke week. Weer even de puntjes op de i gezet.... was wel nodig.
  Mandi uit Gouda
  Naar mezelf kijken, rust krijgen, inzicht en een kompas voor de rest van mijn leven. Hans, je bent een super manager, Nanette jouw kookkunst is fantastisch en een inspiratie om in Nederland vegetarisch te eten. Ik hoop zeker nog eens een A.P.K. beurt bij jullie te doen!.
  Jolanda uit Bussum
  Nog nooit zoveel lieve, aardige en vooral ook vakkundige vrouwen bij elkaar gezien.
  Cisca uit Tiel
  Lees meer verhalen en ervaringen!
  wil jij de kwaliteit
  van je leven verbeteren
  en meer uit je leven halen?
  • Plus
  • Happinez
  • Tijdschrift voor Yoga
  • Sante magazine
  • Yoga Magazine
  • Trouw
  • AD